کارنامه امتحانات نهایی آلبرت اینشتین (واقعی)

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسایی که نمره هاشون اکثرا بد میشه این عکس رو حتما نگاه کنن. غصه نخورین چون ممکنه شما هم یه روزی یه آلبرت اینشتین دیگه بشین :d.

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=10287&stc=1&d=1244505013​

پیوست ها

• Einstein-matura1.jpg
    Einstein-matura1.jpg
    28.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nargil

عضو جدید
چه جالب برم بابام رو بیارم ببینه هی نگه درس بخون تا به یه جایی برسی

mohsend

عضو جدید
پس ما واس خودمون انیشتین بودیمو خبر نداشتیم(هه هه)

$nice duff$

عضو جدید
:surprised:یعنی منم یه دانشمند بودم خبر نداشتم؟:whistle:حس کردم با بقیه فرق دارم!!! نمره های من از این فاجعه تره.ممنون که بهم امید دادی!!:w21:

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر

نظر

دوستان عزیزی که تا حالا نظر دادین توجه کنین. شما همتون آلبرت اینشتین های بالقوه هستین فقط مشکل اینجاست که برای رسیدن به اون نقطه، هم فضای آموزشی خوب لازمه هم امکانات کامل، هم آرامش روحی و هم پشتکار بی نهایت. فکر میکنم هیچ کدوم اینا تو ایران یافت نمیشه. امیدوارم همتون در کاراتون موفق باشین. :gol:

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان عزیزی که تا حالا نظر دادین توجه کنین. شما همتون آلبرت اینشتین های بالقوه هستین فقط مشکل اینجاست که برای رسیدن به اون نقطه، هم فضای آموزشی خوب لازمه هم امکانات کامل، هم آرامش روحی و هم پشتکار بی نهایت. فکر میکنم هیچ کدوم اینا تو ایران یافت نمیشه. امیدوارم همتون در کاراتون موفق باشین. :gol:
چطور يافت نميشه يه سر به دانشگاه من بزنين تا ببينين كه اساتيد مجرب :eek::eek::eek::biggrin: اون همه رو انگشت به دهن كرده. :eek::eek::D
بين خودمون بمونه چند بار قرار بوده بدزدنشون.:biggrin::biggrin:

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز

این انیشتینم یه عمر همه رو سره کار گذاشته بوده ...... همش شکسته نفسی میکرده... بعد که دید هیچکی اینجوری تحویلش نمیگیره رفت و چشمه همون هیچکیا رو دراورد...