akm
عضو
سلام بچه ها
به نظر شما کدوميک از دروس ict ها بيشتر به دردشون ميخوره[/quot
متون اسلام و تربیت بدنی![]()
سلام بچه ها
به نظر شما کدوميک از دروس ict ها بيشتر به دردشون ميخوره[/quot
متون اسلام و تربیت بدنی![]()
سال دیگه نظر می دهم چون هنوز هیچ ICT (اون ICT که ارتباطات و فناوری اطلاعات هست) وارد بازار کار نشده ولی احتمالا" همه کاره هیچ کار خواهد بود و باید خودش یک فکری برای خودش بکنه!سلام
بازار کار کاردانی ictچه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من خودم دانشجوی ictعلمی کاربردی هستم (کاردانی)یه کم توضیحات در مورد کارشناسی گرایشسوییچ میخواهم.سلام من ترم 2 مهندسی ICTگرایش سوئیچم .ولی به نظرم چون من کاردانیم هم همین رشته بودم البته در دانشگاه غیرانتفاعی و دوستان زیادیم الان کارشناسی شونو باز غیر انتفاعی هستند و من علمی کاربردی بر طبق تعریف اونا از دانشگاشون علمی کاربردی بهتره البته مسلما دانشگاه با دانشگاه فرق داره .همه گرایش ها هم درس هاشون مثل همه و فقط در 6 واحد ترم آخر با هم فرق می کنن.ولی اینکه کدوم گرایش بهتره رو نمی دونم چون هرکی یه چیزی میگه![]()
یکی نم یخواد به من جواب بده؟؟؟یکی به من کمک کنههههههههه...........
ICT گرایش دیتا چیه؟چارتش چیه؟چی درس می دن توش؟........
سلام. من کاردانی نرم افزار دارم . و خواهش میکنم علاوه بر دادن اطلاعات درباره محتویات رشته. بیشتر درباره فرصتهای شغلی آن هم صحبت کنید.سلام با توجه به اینکه امسال پذیرش کارشناسی ناپیوسته رشته فناروی اطلاعات وارتباطاتictزیاد بوده و این دانشجویان سوالات زیادی درباره ای این رشته دارند این قسمت رو فعال کردم تا در آن بتوانند مشکلات خدوشون حل کنند !!البته نا گفته نماند که من هم در این رشته تحصیل میکنم و کلی سوال بی پاسخ دارم
فعلا
سلام. من کاردانی نرم افزار دارم . و خواهش میکنم علاوه بر دادن اطلاعات درباره محتویات رشته. بیشتر درباره فرصتهای شغلی آن هم صحبت کنید.
سلام دوست گرامی اگه منظورت رشته ict باشه باید بگم که شبکه و ساختمان داده تو کنکور نمیاد برای درسهای ریاضی و فیزیکم بقیه من مدرسان شریف به شما پیشنهاد میدم بخونینسلام دوستان
سر فصل های امتحانی برای آزمون کارشناسی از چه کتابهایی می اید
مثلا شبکه های کامپیوتری از چه کسی و چه کتابی هست یا ساختمان داده ها یا مدار منطقی یا ریاضی و فیزیک از چه سر فصل هایی آورده می شه
با سپاس![]()
علاوه بر دروس عمومیسلام دوستان
کسی میدونه برای کاردانی به کارشناسی ict چه درسایی رو باید بخونیم؟
ممنون
سرمايه گذاریتون روی درسای الکترونیک مداربگذارید بهتر و نتیجه مطلوب نری بدست میاریسلام دوستان
کسی میدونه برای کاردانی به کارشناسی ict چه درسایی رو باید بخونیم؟
ممنون
سلام:من امسال شرکت کردم رتبه ام شد 3000 از تخصصی فقط مدار الکتریکی 10%و مدار منطقی 46%خوندم.از عمومی ادبیات 41%و اندیشه51%بقیه سفیدسلام ، کسی میدونه چطوری میشه کنکور کاردانی به کارشناسی غیر انتفاعی رو شرکت کرد ، و اینکه درس های کنکوریش چی هستن ؟ مرسی ، یا علی
سلام.من امسال کارشناسی ict قبول شدم غیرانتفاعی.نمیدونم این رشته اینده داره که ادامه بدم.اخه ازکاردانیش که هیچی نفهمیدم.کارشناسیش خیلی سخته یا نه؟منم ict ميخونم
درخدمتم
فقط بگيد از کجا بايدشروع کنيم
من یک توصیه به همه دوستان عزیز می کنم که می خواهند ICT بخوانند بخصوص اونایی که فقط گرفتن مدرک برایشون مهم نیستسلام.من امسال کارشناسی ict قبول شدم غیرانتفاعی.نمیدونم این رشته اینده داره که ادامه بدم.اخه ازکاردانیش که هیچی نفهمیدم.کارشناسیش خیلی سخته یا نه؟![]()
salam are manam kamelan movafegham toi in reshte baid khodet bekhoni man ke daram fareg misham ..
شما کارشناسی ناپیوسته بودید ICT ?
کدام دانشگاه ؟ کاردانیتون هم ICT بودید؟
سطح علمی چطور بود؟بله دوست عزيز من كارشناسي نابيوسته خوندم شهاب دانش قم نه كاردانيم برق قدرت بوده فكر كنم قبلا اين سوالاتو باسخ دادم
سطح علمی چطور بود؟
استاد ها بروز بودند یا نه؟
سلام بدک نبود بچه های فعالی داشتیم و چندتا استاد فوق العاده داشتیم اما الان فکر کنم وضعیت این رشته خراب شده چون دیروز با یکی از ورودی 89 صحبت کردم گفت با رتبه 22هزار قبول شده تازه گفت این که چیزی نیست جاهای دیگه با 27 هزار هم تو این رشته قبول شدن پس باید فاتنحه این رشته رو بخونید