سلام سلام سلام
من در زمینه میکرو 8051 و plc های s7 کار کردم اگر مطلب و نرم افزار خواستین اسم بگین فایل دریافت کنید!!!!
اگر هم جزوه های کنترل رو دارین لطفا خبر بدین مرسی![]()
سلام هخا جون اگه ممکنه در مورد منابع تغذیه سوئیچینگ و الکترونیک قدرت کتاب به زبان انگلیسی و جزوه ویا کتاب کنترول کنندهای صنعتی به زبان فارسی برایم بفرستسلام سلام سلام
من در زمینه میکرو 8051 و plc های s7 کار کردم اگر مطلب و نرم افزار خواستین اسم بگین فایل دریافت کنید!!!!
سلام کتاب حل والمسائل سیگنال وسیستم (اوپن هایم) برام بفرستسلام سلام سلام
سلام. درساي كنترل ديجيتال و كنترل روباست و كنترل پيشرفته وصنعتي لطفا.رزا جان پيشاپيش ممنونسلام
کدام جزوه های کنترل را میخواهید؟
ارشد یا کارشناسی
هر کدام را خواشتید بگید من PDF های دانشگاه شیراز را دارم
موفق باشید
رزا
دوست عزیز، در مورد I/O Redundancy توی این زیمنس اگه میشه یه توضیح بده.میدونم بخش Hardwire رو درست بستم.برای بار اول هم سیستم درست کار میکنه، یعنی مقادیر درسته و وقتی یکی از ماژولها رو بیرون میکشی باز هم درسته ولی وقتی دوباره جا میزنی ، دیگه Redundancy برقرار نیست.اصلا نتونستم Analog Output رو راه بندازم.بالاخره نفهمیدم این FB های Redundancy رو باید تو کدوم OB ها گذاشت و تو کدوم نگذاشت.آخرش هم تو FAT این قضیه رو پیچوندیم ولی تو راه اندازی صداش در میاد دیگه ، تا اون موقع باید حلش کنم.سلام سلام سلام
سلام من بزای کارافرینی میخوام یک شرکت در زمینه طراحی و راه اندازی ونصب سیستم های کنترل با plc طراحی کنم اگه میتونید کمکم کنید
دوست عزيز سلامسلام
کدام جزوه های کنترل را میخواهید؟
ارشد یا کارشناسی
هر کدام را خواشتید بگید من PDF های دانشگاه شیراز را دارم
موفق باشید
رزا
سلام سلام سلام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اطلاعات درباره فینگرپرینت اگه دارین... | كنترل | 2 |