چیکار کنم؟!!!!!!!!!!!

Maryam21Tehran

عضو جدید
:)سلام
دوستان
یه سوال داشتم اگه کسی ترم چهار روزانه باشه بخواد دوباره کنکور بده؟!
میتونه؟!
و اگه درس ده بگیری چی تطبیق میخوره به هر جا که خواسته باشی؟!
دو درسم پیش نیاز اون نمره 10 که گفتم میشه...
مثلا فیزیک 10 پیش نیاز استاتیک و ...
ممنون میشم کمکم کنید؟!!!!!!!!!

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
:)سلام
دوستان
یه سوال داشتم اگه کسی ترم چهار روزانه باشه بخواد دوباره کنکور بده؟!
میتونه؟!
و اگه درس ده بگیری چی تطبیق میخوره به هر جا که خواسته باشی؟!
دو درسم پیش نیاز اون نمره 10 که گفتم میشه...
مثلا فیزیک 10 پیش نیاز استاتیک و ...
ممنون میشم کمکم کنید؟!!!!!!!!!

سلام . در هر زمانی امکان تغییر رشته برای دانشجویان دختر فراهم هستش . ولی برای دانشجویان پسر یکم سختگیری داره
همانیطور که میدانید درسهای بالای 12 تطبیق یا همون معادل سازی میشن . اگر درسی زیر 12 باشد باید دوباره پاس شود .
اینم در نظر بگیرید که باید ببینید گروه رشته مورد نظر در دانشگاه مقصد حاضر هستند . مثلا اگر بخواید تغییر رشته به ریاضی کنید اصلا درسهای مثل معادلات ریاضی 1 و 2 رو قبول نمیکنند حتی اگر شما 20 کسب کرده باشید
اگر درسی پایین تر 12 گرفته اید . و پیش نیاز درسهای دیگه هستش باز هم باید تمام درسها پاس بشن

به نظرم تغییر رشته ندید . مدرک کاردانی در رشته عمران بگیرید . و باز هم کنکور بدید و خیلی راحت لیسانس بگیرید . این بهترین شیوه هستش . هم میتونید کاردانی به کارشناسی عمران برید . و هم میتونید رشته ای دیگه برید . در این صورت 2 مدرک دارید یکی کاردانی و دیگر کارشناسی

Maryam21Tehran

عضو جدید
سلام . در هر زمانی امکان تغییر رشته برای دانشجویان دختر فراهم هستش . ولی برای دانشجویان پسر یکم سختگیری داره
همانیطور که میدانید درسهای بالای 12 تطبیق یا همون معادل سازی میشن . اگر درسی زیر 12 باشد باید دوباره پاس شود .
اینم در نظر بگیرید که باید ببینید گروه رشته مورد نظر در دانشگاه مقصد حاضر هستند . مثلا اگر بخواید تغییر رشته به ریاضی کنید اصلا درسهای مثل معادلات ریاضی 1 و 2 رو قبول نمیکنند حتی اگر شما 20 کسب کرده باشید
اگر درسی پایین تر 12 گرفته اید . و پیش نیاز درسهای دیگه هستش باز هم باید تمام درسها پاس بشن

به نظرم تغییر رشته ندید . مدرک کاردانی در رشته عمران بگیرید . و باز هم کنکور بدید و خیلی راحت لیسانس بگیرید . این بهترین شیوه هستش . هم میتونید کاردانی به کارشناسی عمران برید . و هم میتونید رشته ای دیگه برید . در این صورت 2 مدرک دارید یکی کاردانی و دیگر کارشناسی

مرسی اگه درسم همه بالا 12 باشه چطوری؟!

Maryam21Tehran

عضو جدید
چرا از جون مردم مایه میزاری...باید میگفتی :بگو جون خودم.......:D

نمکدووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون :biggrin::biggrin:

behzadk2019

کاربر ممتاز
فیزیک 1 دانشگاه

برای این کار میتونید اول ی سر بزنید به معاونت اموزشی . نه اموزش رشته خودتون . اخه اموزش رشته از قانونای جدید بی خبره . حتما به معاونت یا مدیر اموزش سر بزنید
ببینید دانشگاه مبدا و مقصد یکی هستن؟؟؟

ببین ی روش یادت بدم :D
بیا اینی که میگم رو برو . اول بگو ببینم رشته ای که میخوای بری اسمش چیه؟؟ داخل دانشگاه خودتونه؟؟؟
سر اون نظرم فکر کردید که گفتم کاردانی بگیر بعد لیسانس رشته جدید برو؟؟؟

Maryam21Tehran

عضو جدید
برای این کار میتونید اول ی سر بزنید به معاونت اموزشی . نه اموزش رشته خودتون . اخه اموزش رشته از قانونای جدید بی خبره . حتما به معاونت یا مدیر اموزش سر بزنید
ببینید دانشگاه مبدا و مقصد یکی هستن؟؟؟

ببین ی روش یادت بدم :D
بیا اینی که میگم رو برو . اول بگو ببینم رشته ای که میخوای بری اسمش چیه؟؟ داخل دانشگاه خودتونه؟؟؟
سر اون نظرم فکر کردید که گفتم کاردانی بگیر بعد لیسانس رشته جدید برو؟؟؟

دوستم مهندسی کشاورزی آب میخواد از تربت جام بره فردوسی!
نمره هایی دیگه اش همه بالا هستن و فقط ای فیزیک خراب کرده!

behzadk2019

کاربر ممتاز
دوستم مهندسی کشاورزی آب میخواد از تربت جام بره فردوسی!
نمره هایی دیگه اش همه بالا هستن و فقط ای فیزیک خراب کرده!

پس خوبه هر دو ی رشته هستن
میشه گفت درخواست انتقالی دادن ولی موافقت نکردن
به نظرم بهترین روش همینه که میگم . ی زرنگی هستش بدون هیچ دردسری .
دوستتون باید اول مدرک کاردانی بگیره . همانطور که گفتم درخواست کاردانی در رشته بده . وقتی این درخواستو داد . با این ترفند که تقاضای ارتقای معدل دارم میتونه درسایی که زیر 12 هستن رو دوباره بگیره و پاس کنه . الان میتونه در عرض 1 هفته وقتی با ی استاد خوب بگیرش . بدون هیچ کلاس رفتنی . معرفی به استاد میشه گفت . نمرشو به بالای 12 ارتقا بده . و بلافاصله در ازمون کاردانی به کارشناسی که اخیرا بدون کنکور شده . و هر وقت بخواد میتونه ثبت نام کنه . وارد مقطع کارشناسی بشه .

ولی دوستم اول برید حتما حتما حتما به اموزش و معاونت اموزشی بگید که من ی نمره زیر 12 دارم میخوام تغییر رشته بدم . اگر قبول کردن که بدون راه بالا این درسو دوباره امتحان بدید که چ بهتر والا همین راهشو ک گفتم

ی کلاه گذاشتن با مسیر قاونی سر دانشگاه:biggrin:

Maryam21Tehran

عضو جدید
پس خوبه هر دو ی رشته هستن
میشه گفت درخواست انتقالی دادن ولی موافقت نکردن
به نظرم بهترین روش همینه که میگم . ی زرنگی هستش بدون هیچ دردسری .
دوستتون باید اول مدرک کاردانی بگیره . همانطور که گفتم درخواست کاردانی در رشته بده . وقتی این درخواستو داد . با این ترفند که تقاضای ارتقای معدل دارم میتونه درسایی که زیر 12 هستن رو دوباره بگیره و پاس کنه . الان میتونه در عرض 1 هفته وقتی با ی استاد خوب بگیرش . بدون هیچ کلاس رفتنی . معرفی به استاد میشه گفت . نمرشو به بالای 12 ارتقا بده . و بلافاصله در ازمون کاردانی به کارشناسی که اخیرا بدون کنکور شده . و هر وقت بخواد میتونه ثبت نام کنه . وارد مقطع کارشناسی بشه .

ولی دوستم اول برید حتما حتما حتما به اموزش و معاونت اموزشی بگید که من ی نمره زیر 12 دارم میخوام تغییر رشته بدم . اگر قبول کردن که بدون راه بالا این درسو دوباره امتحان بدید که چ بهتر والا همین راهشو ک گفتم

ی کلاه گذاشتن با مسیر قاونی سر دانشگاه:biggrin:

ماشالله
نه همون دانشگاه دولتیش بخونه بهتره!
راستی انتقالی که تطبیق نمیخواد؟!

behzadk2019

کاربر ممتاز
ماشالله
نه همون دانشگاه دولتیش بخونه بهتره!
راستی انتقالی که تطبیق نمیخواد؟!

نه تطبیق نمیخواد . همون درساتو ددیگه انتقال میدن . اینم بگم برا انتقالی باید اردیبهشت توی سایت سنجش تقاضا بدی ها

الان برام ی دعا کن که کارم حل بشه :smile:

Maryam21Tehran

عضو جدید
نه تطبیق نمیخواد . همون درساتو ددیگه انتقال میدن . اینم بگم برا انتقالی باید اردیبهشت توی سایت سنجش تقاضا بدی ها

الان برام ی دعا کن که کارم حل بشه :smile:

باید بدونم چی شده؟!
نمیتونی اینجا بگی خصوصی بده تا برات دعا کنم؟!

behzadk2019

کاربر ممتاز
نکنه نامرد داری مخ دختر میزنی گناه نباشه که دعا نمیکنم ها...

نمیدونم چرا همه به این فکر میکنن . از جواب اون کاربره توی اون تاپیکت خوشم اومد . در کمال خاله بازیها اومد جواب علمی داد
نه بابا خیالت راحت باشه

Maryam21Tehran

عضو جدید
سلام راستی میتونم دوباره درس رو که ده گرفتم برداره؟!
و میشه اون درس رو تو ترم تابستانی جایی دیگه ای پاس کنه؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید...

behzadk2019

کاربر ممتاز
سلام راستی میتونم دوباره درس رو که ده گرفتم برداره؟!
و میشه اون درس رو تو ترم تابستانی جایی دیگه ای پاس کنه؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید...

سلام .
بله ولی به شرطی که برید درخواست افزایش معدل بدید و یا با اون دلیلی که دارید موافقت کنند

Maryam21Tehran

عضو جدید
سلام .
بله ولی به شرطی که برید درخواست افزایش معدل بدید و یا با اون دلیلی که دارید موافقت کنند

یه مشکلی هست
رئیس دانشگاهموم هر درخواستی داشته باشی چشم بسته رد میکنه...
چه به ضررت باشه چه به نفع ت
یه مشکلی داشت که همه دانشگاه موافق بدن
رفت پیش گفت نه...

behzadk2019

کاربر ممتاز
یه مشکلی هست
رئیس دانشگاهموم هر درخواستی داشته باشی چشم بسته رد میکنه...
چه به ضررت باشه چه به نفع ت
یه مشکلی داشت که همه دانشگاه موافق بدن
رفت پیش گفت نه...

ریس دانشگهاتون باید یکی بزنی تو سرش :دی
خب ی پارتی جور کن .

در ضمن این چیزا به ریس ربط نداره . حتی به معاونشم ربط نداره . معاونت دانشجویی و مدیر اموزش طرف شمان