به نظرت همیشه میشه اینکارو کرد؟ یعنی توی هر شرایطی؟
باید بی تفاوت بود ... چون زندگی اینقدر ارزش نداره که بخاطرش خودمون رو اذیت کنیم ...
ارزش موندنم نداره اخه
تا 50 سال دیگه بسوزیمو بسازیم که به چی برسیم؟! اگه میشد الان بریم بهتر نبود؟!
به نظرت همیشه میشه اینکارو کرد؟ یعنی توی هر شرایطی؟
باید بی تفاوت بود ... چون زندگی اینقدر ارزش نداره که بخاطرش خودمون رو اذیت کنیم ...
ارزش موندنم نداره اخه
تا 50 سال دیگه بسوزیمو بسازیم که به چی برسیم؟! اگه میشد الان بریم بهتر نبود؟!
حالا تا 21 صبر كن شايد نظرت عوض شد![]()
بعضی چیزا با زمان حل نمیشه حتی فرصت اصلاح و انجام یه کاری که بگذره دیگه تمومه حتی وقتی ادم جوونه درد بعضی چیزا خیلی بیشتر از زمانه پیریه که حل شدنیم نیستن و میشه همون سوختنو ساختن
میدونم چی میگی عزیزم اما با رفتنم معلوم نیست به چیزی برسیم ... تو مطمئنی با رفتن به آرامش میرسی؟
منم با شما موافقم اگه ادما مي دونستن كه با مرگ شرايطشون بهتر مي شه به جرات مي تونم بگم كه اكثرشون مرگو ترجيح مي دادن ولي مي دونن كه اينطوري نيست!!!
اینطوری که گفتی رو من قبول ندارم! ما نمیدونیم بعد از مرگ چی پیش میاد پس نمیشه نظر داد ... شاید بهتر بشه شایدم نه ...
مسیر زندگیش تغیر میکنه ولی ادما باید یاد بگیرن با شرایط حاضر زندگیشونو به نحو احسن اداره کنن و قطعا باید تلاش کرد چون با حلوا حلوا گفتن که دهن شرین نمیشه میشه؟نمیشه
یه مثال ساده
کسی که یه پاشو از دست داده با گذشت زمان پاش برنمیگرده و درواقع برا همیشه مسیر زندگیش عوض میشه!
مسیر زندگیش تغیر میکنه ولی ادما باید یاد بگیرن با شرایط حاضر زندگیشونو به نحو احسن اداره کنن و قطعا باید تلاش کرد چون با حلوا حلوا گفتن که دهن شرین نمیشه میشه؟
اگه اون فرد با این اتفاق تمام ارزوها و اهدافش براش دست نیافتنی شده باشن چی؟!
یدفه ببینه تمام چیزایی که براشون داشته تلاش میکرده یهو از بین رفتن و دیگه نمیشه بهشون رسید اونم در حالی که به امیده اونا داشته سختیهای دیگه زندگیو تحمل میکرده!
اگه خودتو محدود به شرایط حال حاضرت بدونی خیلی ناامید کنندست. مثل اون ژاپنیهایی که وقتی ورشکست میشن خودکشی میکنن.
ولی بنظرم وسعت انسان زیاد تر از اونیه که تو هر چهارچوبی بگنجه. آدم باید ارزشهای خودشو درک کنه....
به هر حال این شرایط محدود کنندن ینی از خیلی چیزا محروم میشی اونم چیزایی که زندگیت بر اساسه اونا بود
اینکه ادم یه شبه تمامه امیدا و ارزوهاش از بین بره و بگن از حالا تمامه اونارو باید فراموش کنی و به سطح پایینتری از کیفیت زندگی نزول کنیو چطور میشه حل کرد!!
حق با شماست خيلي سخته
نمي خوام شعار بدم ولي دوست عزيز همه ماها مجبوريم يه وقتايي بر خلاف ميلمون خودمونو با شرايط تطبيق بديم!
به نظرم هيچ كس بطور مطلق از زندگيش راضي نيست ولي چاره اي نيست خيلي از شرايط ناخواسته پيش مي يان كه ما هم بايد قبولش كنيم !
مهم اينه كه خودمونو با اطراف و واقعيتهاي زندگيمون وفق بديم!! ولي راستش خود منم تا حالا نتونستم اين كارو بكنم!! بعضي وقتا خيلي بدبينانه به خيلي از مسائل نگا مي كنم!!
اخه برا چی باید سوختو ساخت؟!
وقتی دیگه هیچ ارزویی تو زندگی وجود نداره و بودو نبودت برا کسی فرقی نکنه این تحمل کردنه برا چیه؟
چرا فكر مي كني بودن يا نبودنت براي كسي فرق نمي كنه!! آدم وقتي از خودش خسته مي شه اينطوري فكر مي كنه ولي مطمئن باش وجودت براي خيليا ارزشمنده شك نكن
تو سن 20 سالگي خيلي زوده كه آدم آرزويي نداشته باشه!!
من فكر مي كنم شما هم انگيزه هاي زيادي داري ولي فكرت خستست برا همين همه چي برات يكنواخت شده عين امروز من كه حوصله هيچ كسو ندارم !! حتي خودم!!!
لابد یه چیزی دیدم که میگم فرقی نمیکنه براشون.
شاید زود باشه اما نه در شرایطی که اثباب رسیدن به اون ارزوها از ادم گرفته میشن!!!
تو امروز اینطوری هستی من هر روز این حسو دارم![]()
نه عزیز من هیچ خانواده ای بد بچه هاشو نمی خواد می دونم گاهی آدم یه چیزایی می بینه و پیش خودش یه تفسیرایی می کنه ولی شاید منظور اونا این نباشه حتما بعدا متوجه میشی که اونا چقدر تورو دوست دارنلابد یه چیزی دیدم که میگم فرقی نمیکنه براشون.
شاید زود باشه اما نه در شرایطی که اثباب رسیدن به اون ارزوها از ادم گرفته میشن!!!
تو امروز اینطوری هستی من هر روز این حسو دارم![]()
درد من اینه که دیگه باید ارزوهایی که تا حالا داشتم رو بزارم کنار و با چیزایی بسازم حتی بهشون فکرم نمیکردم! وقتی اینو میزارم کنار مشکلات دیگه ای که گفتم انگیزمو از دست میدم.
من با زمین خوردن مشکلی ندارم اما من الان مثل کسی هستم که افتاده ته چاه و زخمایی که از زمین خوردناش باقی مونده توان ادامه رو ازش گرفته،
خصوصا که اگرم بشه ادامه داد باید به اون روشی که بهم تحمیل شده ادامه بدم.:-(
حالا چی شده مگهزندگی شجاعتش کجا بود اخه اصلا این دنیا ارزش 70 سال عمرو داره!
بلیخیال یه نفر به من راه شجاعتو نشون بده تا برم هم خودم هم بقیه راحت شن. اه اه اه!
از همگی ممنونم.
من فعلا در شرایطی نیستم که معنی خیلی از این حرفا رو بفهمم، اون موقع که همه تلاشمو میکردم تو اخرین لحظات با مخ خوردم زمین، حالا دیگه هیچی برام مهم نیست.
نمیدونم چی بگم اگه تا چند ماه دیگه یه معجزه اتفاق بیافته شاید برگردم در غیر این صورت همه چی برام تموم میشه.
من فکر میکنم آدم خیلی قدرتمنده، انقد که میتونه شرایط زندگی رو با خودش هماهنگ کنه ، نه اینکه خودشو با شرایط زندگیش
قدرت انسان خیلی زیاده. توهم قدرتشو داری. باید درکش کنی.
اگه انسانی نتونه اون قدرت خارق العاده خودتو بشناسه همون بهتر که همه چی براش تموم شه...
ینی تو تونستی اون نیروتو بیدار کنی!!!
ینی زندگیت همونیه که میخای؟!
زندگیه منو اتفاقات به اینجا رسوندن چیزایی که نقشی توشون نداشتم
از همگی ممنونم.
من فعلا در شرایطی نیستم که معنی خیلی از این حرفا رو بفهمم، اون موقع که همه تلاشمو میکردم تو اخرین لحظات با مخ خوردم زمین، حالا دیگه هیچی برام مهم نیست.
نمیدونم چی بگم اگه تا چند ماه دیگه یه معجزه اتفاق بیافته شاید برگردم در غیر این صورت همه چی برام تموم میشه.