سلام!
من مدتی رو تو یه شرکت بتن آماده قوی کار کردم. و تقریبا تو این زمینه تجربه خیلی زیادی رو دارم!
خود خط تولید چیز خاصی نداره ! چندتا سیلو برای ذخیره سیمان - یه دستگاه بچینگ پلانت که تو ایران دو نوع دارن تر وخشک که دستگاه خشک از سرعت بالاتر و دستگاه تر از کیفیت بالاتری برخوردار هستش. از بچینگ پلانت برای انتقال مصالح به درون میکسرها با توجه به طرح اختلاط ارائه شده برای اختلاط شن درشت دانه- ریز دانه - ماسه - آب استفاده میشه. یه باسکول سیمان هم برای وزن و انتقال سیمان مطابق با عیار بتن در کنار هر بچینگ وجود داره که سیمان از سیلوها به درون باسکول ریخته شده ( توسط حلزونی ها) و بعد از اون بعد از وزن شدن به ازای هر متر بتن به درون میکسر انتقال پیدا می کنن.
یه دپو برای مصالح هم لازم دارید تا مصالح ( شن و ماسه ) رو تو اون انبار کنید. خط تولید به همین راحتی هستش . فرایند تولید هم کاملا روتین و ساده هستش.
اصل قضیه ماشین آلاتی هستش که باید داشته باشید . مثلا برای انتقال مصالح به درون بچینگ باید از لودر استفاده کنید. تعدادی تراک میکسر برای انتقال بتن آماده و تحویل در محل نیاز دارید. به حداقل دو پمپ بتن آماده نیاز دارید( البته کامیون میکسرها و پمپها رو میشه کرایه هم کرد. معمولا کارگاههایی که تازه شروع بکار می کنن این کاررو میکنن). دو نوع پمپ بتن داریم : ثابت و سیارو...
همونطور که گفتم پروسه ساده ای داره و من تو مدت نسبتا کمی که تو این زمینه کار کردم کاملا مسلط شدم. بازم اگه سئوالی داشتین می تونین مطرح کنید . حتما جواب میدم!