چگونگی خط تولید بتن

mahan57

مدیر بازنشسته
سلام!
من مدتی رو تو یه شرکت بتن آماده قوی کار کردم. و تقریبا تو این زمینه تجربه خیلی زیادی رو دارم!
خود خط تولید چیز خاصی نداره ! چندتا سیلو برای ذخیره سیمان - یه دستگاه بچینگ پلانت که تو ایران دو نوع دارن تر وخشک که دستگاه خشک از سرعت بالاتر و دستگاه تر از کیفیت بالاتری برخوردار هستش. از بچینگ پلانت برای انتقال مصالح به درون میکسرها با توجه به طرح اختلاط ارائه شده برای اختلاط شن درشت دانه- ریز دانه - ماسه - آب استفاده میشه. یه باسکول سیمان هم برای وزن و انتقال سیمان مطابق با عیار بتن در کنار هر بچینگ وجود داره که سیمان از سیلوها به درون باسکول ریخته شده ( توسط حلزونی ها) و بعد از اون بعد از وزن شدن به ازای هر متر بتن به درون میکسر انتقال پیدا می کنن.
یه دپو برای مصالح هم لازم دارید تا مصالح ( شن و ماسه ) رو تو اون انبار کنید. خط تولید به همین راحتی هستش . فرایند تولید هم کاملا روتین و ساده هستش.
اصل قضیه ماشین آلاتی هستش که باید داشته باشید . مثلا برای انتقال مصالح به درون بچینگ باید از لودر استفاده کنید. تعدادی تراک میکسر برای انتقال بتن آماده و تحویل در محل نیاز دارید. به حداقل دو پمپ بتن آماده نیاز دارید( البته کامیون میکسرها و پمپها رو میشه کرایه هم کرد. معمولا کارگاههایی که تازه شروع بکار می کنن این کاررو میکنن). دو نوع پمپ بتن داریم : ثابت و سیارو...
همونطور که گفتم پروسه ساده ای داره و من تو مدت نسبتا کمی که تو این زمینه کار کردم کاملا مسلط شدم. بازم اگه سئوالی داشتین می تونین مطرح کنید . حتما جواب میدم!

ابتین م

عضو جدید
از اطلاعاتتون ممنون
راستش بستن یک خط تولیدی بتن بهم پیشنهاد شده که چون در راستای کاریم نیست به کمک یک باتجربه نیاز دارم در صورت تمایل پیام بدید

بالا