امان از دست پارتی بازیا که هیچ وقت هم تمومی نداره![]()
اره واقعا من که ازش خیلی ضربه خوردم ولی باز خدا رو شکر به هدفم رسیدم
امان از دست پارتی بازیا که هیچ وقت هم تمومی نداره![]()
منم چند سری تو آزمون های استخدامی قبول شدم از طرح ناظر قبول شدم ولی حقمو خوردن از دور استخدام خارجم کردن از دانشگاه جامع کاربردی هم مجوز تدریس گرفتم و گزینش قبول شدم ولی دیدم سرکاریه برای ازمون فنی حرفه ای هم شرکت کردم ولی ازمون لغو شد!![]()
والا این چیزی که من امسال تو سوالای استعداد دیدم از هیچ کجا نمیشه خوند! بخصوص بخش مرتبط با کشاورزیش که باید بتونی تحلیل موضوع کنیزبان و استعداد تحصیلی رو از کجا بخونیم؟![]()
با سلام من هم با نظر شما كاملا موافقم اما انگيزه خواندن براي آزمون دكتري يك طرف قضيه هست و انگيزه مصاحبه يه طرف قضيه هست كه من هنوز نتونستم با اين طرفه قضيه كنار بيام
کنار امدن با سختی ها راهش دیگه !!سلام چه کنار اومدنی میخواد مگه؟
کنار امدن با سختی ها راهش دیگه !!
راس میگه اگه انگیزه نداشته باشی کم میاری !!
4 سال دیگه بخونیم دکتر بشیم که چی ؟! که تضمین میکنه اون موقع کار هست ؟!
اگر در ایران واسه کار کردن از فوق لیسانس بیشتر بخونی باد خندید به نگرشت نسبت به ادامه تحصیل!!! چون کارگراش دارن از فوق لیسانسه ها بیشتر میگیرن! واسه دل خودت بخون. شاید روزی ورق برگشت....
سلامبا سلام
معدل ارشد با احتساب پایان نامه منظور میشه یا بدون اون؟
xسلام
منظورتو دقیق چه اگر منظورتون خارج از کشوره اتفاقا اونا کمتر دنبال دکترامیرن اگه کسی هم میره بیشتر دنبال کار تحقیقاتیه بیشتر دانشجوییان انطرف از اسیا میرن
نمیدونم !! همش حرف دیگه با واقعیت فرق ددارهخارج از ایران زیاد دنبال دکترا نیستند اگه کسی بره محقق میشه کار اجرایی نمیکنه که حقوقشو مقایسه کنی
انجا زیاد دنبال مدیر شدنم نیستندچون مسئولیت سرشون یشه
نمیدونم !! همش حرف دیگه با واقعیت فرق دداره
من که شخصا فک میکنم الان بهترین کار اینه که ادم وارد هر مقطعی میشه خیلی مجهز باشه
یعنی زبان توپ توپ نه صرف گرفتن مدرک
اطلاعات عمومی بالا نه در حد رد شدن از مرحله کنکورش و زدن تست
وگرنه خیلی اذیت میشیم !!
اره دیگه !! فقط بریم یونی از بودجه استفاده کنیم یه پروژه توپ برداریم حال کنیم !!خوب یه دفعه بفرما مدرک دکتراتو بگیر دیگه!!!![]()
سلامسلام دوستان.
میشه در مورد نحوه امتیاز دهی به کارهای پژوهشی و ... جدیدترین اطلاعات رو بفرمایید که چیه؟
من چند جا سرچ کردم ، نمره دهی فرق میکرد ، ایا دانشگاه به دانشگاه نحوه امتیاز دهی فرق میکنه؟یعنی سازمان سنجش یه ایین نامه ای ندارد؟
لطفا اگه جواب دادید یه تشکر بزنید متوجه بشم پاسخ داده شده.مرسی
بهتره وقتتون رو بزارید برای قوی کردن رزومهکدوم راه بهتر ..
1-از ترم دو ارشد و تابستونش شروع باشه برا خواتدن دکترا !!
یا
2- این زمان فوکوس کنیم روی سمینار و پایان نامه + قوی کردن رزومه و شروع خواندن باشه بعد از پایان نامه !؟!
راسته میگن قبولی مصاحبه دکترا بستگی به قیافه داره !؟!
یا مثلا یبار باید قیافتو ببینند رد بشی تا دفعه بعد قبولت کنند !؟!
ایا میدانید به دکترای وزارت علوم هیچ پولی تعلق نمی گیردعایا میدانستید به دانشجویان دکترا وزارت بهداشت حقوق تعلق میگیرد ؟!؟
(الان فهمیدم کلی ذووق کردم بالاخره یه انگیزه پیدا کردم !! میتونم نرم سر کار برم دکترا پولم بگیرم !! لای لای لای !! فقط فک کنم چهرم شبیه گودزیلا میشه)