چگونه دختر شوهر بدهيم!!

scorpio20

عضو جدید
سلام.......
ببنيد تحقيقات نشون داده خانم ها به دنبال مردي مي گردن كه هم نجيب باشه و هم قلدر يكه بزن وبتونه مثلا تو يه تصادف رانندگي يه دو تا بكس و لغت پرتاب كنه!!!
خب اين چيزي است كه ما مي گيم بايد تو باغچه به كاري تا سبز بشه از طرفي چون خانم ها معيار سنجش عالم واقع فانتزيشون هست يعني براي مثال در خيال يه شاهزادهرو مجسم ميكنن كه فلان وبهمان است بعد سر شونو بالا ميكنن ميبينن يه آقايي نشسته با پيژامه معروف و داره توي روشويي فين ميكنه!!! خب بناي فحش به حضرت آقا و خانواده مكرمشون رو مي گذارن!!! حالا ما اومديم بگيم براي شما كدوم مهمتره يكه بزن بود يا جنتلمن بودن لطفا رو راست باشيد و بلند مدت رو نگاه كنيد وتوجه داشته باشيد كه داريم در مورد شوهر صحبت مي كنيم و نه BF *:)

*اين تايپك با عنواني ديگه از طرف من زده شده بود ولي با پاره اي حذفيات و اصلاحات مجددا تقديم ميشود والبته تايپك قبلي حذف شد.

scorpio20

عضو جدید
باید جنتلمن باشه:redface::redface::redface:

يعني تو يه مردي مي خواي كه اگه يكي از عقب زد به ماشينتون و تازه طلبكار هم بود بياد دو دستس يه پولي بهش بده و يخورده هم نصيحتش كنه و دو تا چك هم بخوره و بگه فرهنگ سازي كردم!!!
لطفا با من رو راست باش بانوي عزيز!!!:)

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعني تو يه مردي مي خواي كه اگه يكي از عقب زد به ماشينتون و تازه طلبكار هم بود بياد دو دستس يه پولي بهش بده و يخورده هم نصيحتش كنه و دو تا چك هم بخوره و بگه فرهنگ سازي كردم!!!
لطفا با من رو راست باش بانوي عزيز!!!:)

اونی که تو میگی اصلا مرد نیست که فقط اسم مردو داره...:confused:

scorpio20

عضو جدید
اونی که تو میگی اصلا مرد نیست که فقط اسم مردو داره...:confused:

ديدي گفتم آخ جون آخ جون همون شد كه مي خواستم!!!!
يعني تو هم يه مردي مي خواي كه در عين جنتلمن بودن يكه بزن باشه ...
نداريم شاهزاده نداريم...
البته مارو نگاه نكن ما استثايي بيش نيستيم!!!