من از کتاب خواندم یا از اینترنت ولی خیلی از نوشته های کتاب ها رد میشود شما اگر میتوانید دلیل دیگر بیاورید
شما حرفی می زند و سند باید بیاورید.
من حرف نزدم که دلیل بیارم.
من حرفی در مورد دین دار بودن یا نبودن نیوتن نزدم من فقط گفتم که و سوالات موجود در ذهنش را با دین توجیه نمی کرد ودلیل اتفاقات اطرافش را معجزه ی خدا نمی دانست بعد از اون شما از کجا میدانید نخواندم؟
معجزه اسمش روش هست از ریش عجز به معنی ناتوانی می آید. یعنی پدیده ای که یک بار (یا تعداد محدودی) رخ می دهد و انسان از درک ان عاجز (ناتوان) است
سیب بار ها به زمین افتاد. شاید کسی قانون جاذبه روش نگذاشت ولی هیچ کس بهش معجزه نگفت.
به عنوان مثال جملات زیر را بخوان
1- انک لتعلم الجسم اذا خلی و طباعه ولم يعرض له من الخارج تأثير غريب لم يکن له بد من موضع معين و شکل معين من طباعه مبداء استيجاب ذلک
«الاشارات و التنبیهات»
2- فان الجسمين لو اختلفا فی قبول الحرکة لم يکن ذلک الاختلاف سبب المتحرک، بل بسبب اختلاف حال القوه المحرکة فان القوه فی الجسم الاکبر، اکثر ممافی الاصغر فهو موجود فی اکبر مع زيادة
«المباحث المشرقیه فی علم الالهیات و الطبیعیات»
3- اين الحلقه المتحاذبة بين المصارعين لکل واحد مين المتجاذبين فی جذبها و قوه مقاومة لقوة الاخر وليس اذا غلب احدهما فجذبها نحوه تکون قد خلت من قوة جذ الاخر، بل تلک القوه موجوده مقهوره و لولاه ها لما احتاج الاخر الی کل ذلک الجذب
«المعتبر فی الحکمة»
چون یک سوالی از نیوتن درباره وجود خدا می کنند و جواب قشنگی می دهد. اگر شما خوانده بودید حداقل می دانستید.