چه کسی باید این جنازه را جمع کند؟!

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حتی اگر خبرنگار هم نباشی وقتی می بینی صدای ضجه های مداوم زنی که چند قدم آن طرفتر نشسته ساعت هاست لابه لای بوق ماشین های قد و نیم قد بزرگراه می پیچد و حافظه شمارش معکوس چراغ قرمز زمان دار سر چهار راه لحظه به لحظه پر و خالی می شود اما از نیروهای امداد پزشکی قانونی و بهشت زهرا خبری نیست باز هم از خودت می پرسی به راستی چه کسی باید این جنازه را جمع کند؟​

وقتی در حاشیه یک بزرگراه در یک سانحه تصادف پیکر غرق به خون و متلاشی شده ای پنج ساعت روی زمین بماند حتی اگر خبرنگار هم نباشی ناخودآگاه این سوال برایت پیش می آید که چه کسی باید این جنازه را جمع کند؟

به گزارش مهر، حتی اگر خبرنگار هم نباشی وقتی می شنوی که اورژانس 115 ساعت 10 صبح با حضور در صحنه تصادف عدم وجود علائم حیاتی را در تنها مجروح این سانحه دلخراش تایید کرده و از آن ساعت تا بعد از ظهر در میان غوغا و هیاهوی عابرینی که لحظه به لحظه جنازه غرق به خون را همراهی کرده و برای کم کردن بار ترافیک آن را به گوشه ای کشیده اند این سوال در ذهنت تداعی می شود که چه کسی مسئول جمع آوری این جنازه است؟

حتی اگر خبرنگار هم نباشی وقتی می بینی صدای ضجه های مداوم زنی که چند قدم آن طرفتر نشسته ساعت هاست لابه لای بوق ماشین های قد و نیم قد بزرگراه می پیچد و حافظه شمارش معکوس چراغ قرمز زمان دار سر چهار راه لحظه به لحظه پر و خالی می شود اما از نیروهای امداد پزشکی قانونی و بهشت زهرا خبری نیست باز هم از خودت می پرسی به راستی چه کسی باید این جنازه را جمع کند؟

اینجا یکی از خروجی های پایانی غرب تهران منتهی به بزرگراه آزادگان یعنی نزدیکترین راه از غرب به بهشت زهرا و پزشکی قانونی است. وقتی برای حمل یک جسد در این نقطه شاهد بار زمانی 6-5 ساعت باشیم، حساب کنید اگر این اتفاق در یکی از بزرگراههای شمالی یا شرقی پایتخت بیفتد، مدت زمان رسیدن نیروهای امداد چقدر خواهد بود؟

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه بزرگراه ازادگان یکی از بدترین بزرگراه های تهران هست که متاسفانه وقتی واردش میشی هیچ راه خروجی نداره همیشه هم ترافیک سنگینی داره بدتر از همه عبور ماشین های سنگین و اتوبوس ها هستن که حتی تو بزرگراه در حال سبقت از هم هستن :cry: چند روز پیش بود که تو بزرگراه ازادگان بودیم ترافیک سنگینی بود جلوتر که رفتیممتوجه شدیم بار یه تریلی 18 چرخه که اهن بود وسط بزرگراه تسمه اش پاره شده بود :eek: خدا رو شکر که خودرویی پشتش نبوده تا اسیب ببینه

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو این اتوبان تصادف کردم میدونم چقدر وحشتناکه . مردم اول خودشون منو از ماشین خارج کرده بودن و بعد با اورزانس تماس گرفته بودن و بعد به خانواده ام خبر داده بودن وقتی خانواد ه ام رسیدن هنوز امبولانس نیومده بود در حالیکه به شدت خونریزی داشتم و کتف چپم هم شکسته بود و به شدت دمای بدنم بخاطر خونریزی پائین اومده بود و دندونام از سرما به هم میخورد و سمت چپ بدنمو حس نمی کردم !!!!!!!

مادرم با یک بیمارستان خصوصی هماهنگ کرد و اونا سریع یک امبولانس اعزام کردن و منو بردن اون بیمارستان وقتی رسیدیم اونجا دو تا جراح تو ی بخش اورژانس اماده بودن

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیمارستانای دولتی که کاری نمیکنن خدا خواست رفتی خصوصی

میگم اونقدر بد تصادف کرده بودم که جراح تو اتاق عمل بهم گفت یکی اون بالا خیلی دوستت داره زنده موندنت معجزه است . جوری تصادف کرده بودم که جراح به مامانم گفته بود تا توی اتاق عمل نرم نمی تونم بگم چه اتفاقی افتاده و چی کار می تونیم بکنیم . همون شب مامانم با کمک اشنایان خواسته بود چند تا جراح دیگه هم نظر بدن یکی از اون جراح ها تو یکی از بیمارستان های دولتی معروف کار میکرد بعد از معاینه من و حرف زدن با جراحم به مامانم گفته بود اگه دخترتو اورده بودن بیمارستان ما بهت میگفتم متاسفم خانم ما اینجا هیچ کار نمی تونیم برای بچه ات کنیم جز جدا کردن دستش . ولی بذار ببینیم این بیمارستان های خصوصی و این همکاران می تونن کاری براش بکنن. بعد از گذشت یک سال رفتم دیدن همون دکتر اتفاقا پروفسور خرسند معروف هم حضور داشتن خود پروفسور منو معاینه کرد و وقتی عکس های دستم بعد از تصادف و عکس های بعد از عمل و فیزیوتراپی رو دید گفت فقط می تونم بگم معجزه شده چون اگه منم بودم این دست رو قطع میکردم . عملی که روی این دست انجام شده جز معجزه خدا و اوج علم یک همکار ایرانی چیزی نبوده . و متاسفانه این امکانات در اختیار همه نیست .

میگم اون اتوبان تبدیل شده به کشتارگاه روزی نیست که توش تصادف نشه و اتفاقی نیفته ولی دریغ از یک مدیریت بحران در اون منطقه

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم اونقدر بد تصادف کرده بودم که جراح تو اتاق عمل بهم گفت یکی اون بالا خیلی دوستت داره زنده موندنت معجزه است . جوری تصادف کرده بودم که جراح به مامانم گفته بود تا توی اتاق عمل نرم نمی تونم بگم چه اتفاقی افتاده و چی کار می تونیم بکنیم . همون شب مامانم با کمک اشنایان خواسته بود چند تا جراح دیگه هم نظر بدن یکی از اون جراح ها تو یکی از بیمارستان های دولتی معروف کار میکرد بعد از معاینه من و حرف زدن با جراحم به مامانم گفته بود اگه دخترتو اورده بودن بیمارستان ما بهت میگفتم متاسفم خانم ما اینجا هیچ کار نمی تونیم برای بچه ات کنیم جز جدا کردن دستش . ولی بذار ببینیم این بیمارستان های خصوصی و این همکاران می تونن کاری براش بکنن. بعد از گذشت یک سال رفتم دیدن همون دکتر اتفاقا پروفسور خرسند معروف هم حضور داشتن خود پروفسور منو معاینه کرد و وقتی عکس های دستم بعد از تصادف و عکس های بعد از عمل و فیزیوتراپی رو دید گفت فقط می تونم بگم معجزه شده چون اگه منم بودم این دست رو قطع میکردم . عملی که روی این دست انجام شده جز معجزه خدا و اوج علم یک همکار ایرانی چیزی نبوده . و متاسفانه این امکانات در اختیار همه نیست .

میگم اون اتوبان تبدیل شده به کشتارگاه روزی نیست که توش تصادف نشه و اتفاقی نیفته ولی دریغ از یک مدیریت بحران در اون منطقه

خداروشکر که الان سلامتی عزیزم .چند بار تو اون اتوبان تصادفاشو دیدم میدونم چی میگی

پیر بابا

عضو جدید

سرعت میرفتی؟