با شما کاملا موافقمضمنن ، جریان لنگه کفش ، به این خاطر مورد توجه جهان قرار گرفته که عملی نادر و صادقانه بوده... مثال کودک ، تکرار می کنم ، درست مثال کودکی که چاره ای جز لنگه کفش ندارد!؟
دوست عزیز باهات موافقم که تجاوز همیشه محکوم است، اما من این رو تجاوز نمی دونم جون اکثریت مردم عراق در زمان فتح عراق به جشن و پایکوبی پرداختند، و اکون هم نظر سنجی ها نشان می دهند که مردم عراق دوست دارند که آمریکایی ها در این کشور حضور داشته باشند.
و در ضمن کار آن خبرنگار خارج از چهارچوب خبرنگاری است، پس قطعا کارش محکوم است. شما می تونید روزنامه های عراقی رو ببینید که به چه انتقاد هایی دست می زنند و کسی هم آنها را برای ابراز عقایدشان محاکمه نمی کند. از نظر من این خبرنگار به دلیل سو استفاده از اسم خبرنگاری باید محاکمه گردد.
اما اگر منظورت از تجاوز حضور بیگانگان در کشور دیگر است که من از این مسیر جواب دهم؟
سلام دوست مندوست عزیز من فکر می کنم شما کرد باشید و باید بیشتر با این مسائل آشنا باشید،
ولی بهرحال،
صدام کسی بود که 182هزار مرد کرد را زنده بگور کرد، کسی بود که هزاران زن و بچه کرد را آواره کرد، که روی این فاجعه ژینوساید (نسل کشی) اسم انفال گذاشت!!؟ که این اسم را از قران گرفته بود!!؟ صدام کسی بود که حلبچه را شیمیایی کردو هزاران شیعه را به راحتی اعدام کرد!!؟ صدام کسی بود که به ایران و کویت حمله کرد و هزاران جنایت دیگر!!؟
اما این گفته های من تایید جنایت های صورت گرفته در عراق نیست، بلکه من هم تمامی جنایت ها را محکوم می کنم.
اما چرا در کردستان عراق جنگ و خونریزی وجود ندارد! آیا آمریکایی ها تا حالا در آنجا کسی رو کشتند!!؟ چون آنها با مسئله به عنوان جنگ کفر و اسلام نگاه نمی کنند و فارغ از تفاوت های مذهبی به صورت دموکراتیک با همدیگر رفتار می کنند.
اما آیا اگر امریکا از عراق خارج شود احتمال جنگ داخلی در عراق وجود ندارد!!؟ احتمال حمله ترکیه به کردستان عراق وجود ندارد!!؟ احتمال نفوذ همسایه که پول نفت آن را ... کرده است بر عراق وجود ندارد!!؟ یعنی این همه هزینه شد که یک حکومت دیکتاتوری جای خود را به نوعی دیگر از حکومت دیکتاتوری دهد!!؟
حقیقتا اگر آمریکا در چنین موقعیتی مردم عراق را تنها بگذارد بزرگترین خیانت را به آنها کرده است. حتما نظر سنجی رو در مورد حضور آمریکایین در عراق دیدید!!! در این نظر سنجی بیشتر از 56% مردم عراق خوستار حضور نیروهای آمریکایی بودند و جالب آن است که این درصد در میان کسانی که تحصیلات آکادمیک داشتند به 75% می رسد.
در مجلس هم که فقط 30 نفر نماینده مخالف با حضور آمریکائیان وجود داشت!!!
حال من یک سوال دارم: اگر در هریک از کشورهای خاورمیانه یک نفر به سمت رئیس جمهور کشور خودش یک کفش پرتاب کند چه اتفاقی برایش خواهد افتاد!!؟ در حالیکه رئیس جمهور هم ملیتش هم باشد!!؟
سلام دوست من
من با قسمتي از اين حرف ها مخالفم با بقيه موافق
صدام ثابت كرد كه از نظر سياست آدم كثيفيه ولي كشور عراق رو كنترل و اداره مي كرد.
بعد از حمله آمريكا ببينيد كشور به چه وضعي افتاده.چند تا حزب داخلي به وجود آمدند و به علت اختلاف عقيده مشغول جنگند.درگيري هاي خياباني، گروگان گيري،بمب گذاري و...
خب آمريكا به خاطر منافع خودش به عراق حمله كرده و تا زماني اونجا رو كنترل ميكنه كه منفعتي كسب كنه.خب بعد از اون چي ميشه؟؟
در خصوص شادي مردم بعد از حمله آمريكا به عراق بايد بگم در ايران قشر عظيمي از مردم در فكرند كه آمريكا به ايران حمله بكنه تا اوضاع نابسامان كشور بهبود پيدا كنه.ولي عواقبش رو در نظر نمي گيرن و نمي دونن به چه قيمتي.آيا اين درسته؟؟؟
موفق باشي![]()
گوئی که به یادداشت بنده دقت نکردید!؟
بنده هم عرض کردم قصدم تعمیم دادن به همه ی ماجرا نیست!
و البته آن آئین نظامی هم جای تامل دارد! ندارد؟
در ضمن گاهی اوقات تجاوز در کنار خود ما هم صورت می گیرد ، گاهی حتی وچه ی تجاری دارد! اما آنچه پیداست این است که ناهنجاری اجتماعی با اصل تجاوز گری فاصله ی زیادی دارد ، ماجرای امارات هم شیطنت است...
اصلن پذیرفتنی نیست که تجاوز جنبه ی مثبت هم داشته باشد! نکند شما از آن الگوی معروف انگلیسی که می گوید: " وقتی توان مقابله با تجاوزگر را نداری ، استقبال کن تا لذت ببری! " سخن می گوید؟!
این یک گفتگوی احساسی نیست!
این ها مباحثی متفاوت هستند و برای بررسی آن لازم است تاملی جدی و بدور از احساس صورت گیرد ، هرچند شما با اشاره به آن ماجرای فیلم بنده را به سانتی مانتال متهم کردید...
ضمنن ، جریان لنگه کفش ، به این خاطر مورد توجه جهان قرار گرفته که عملی نادر و صادقانه بوده... مثال کودک ، تکرار می کنم ، درست مثال کودکی که چاره ای جز لنگه کفش ندارد!؟
دوست عزیز
شما بفرمایید تحقیق نمایید و از یکی از ارتشیان و یا سپاهیانی که در جنگ بودند بپرسید که سلاح های عراقی ها ساخت کدام کشور بود؟ همچنین سلاح های ایرانی ها مال کدام کشور؟
مطمئنا خواهید شنید سلاح های عراقی ها مال شوروی بود. چون عراق همواره متحد شوروی بود، وناراحت ترین کشور هم از حمله به عراق روسیه بود.
خب دوست عزیز
چرا این احزاب داخلی به وجود آمدند؟ چرا در دیگر کشورها خاورمیانه احزاب داخلی نمی تواند ایجاد گردد؟ دلیل همان آزادی به وجود آمده بعد از حضور آمریکاست.
من نمی گم آمریکایی ها هیچ منفعتی در این قضیه ندارند (هرچند از نظر من منفعت آنها مادی نیست) ولی بودن آنها بهتر از نبودنشان است.
در ضمن چرا تاکنون در کردستان عراق اتفاقی نیافتاده؟ حتما خبر دارید که در این منطقه نیروهای آمریکایی حتی در ابتدای جنگ نیز وارد شهرهای کردنشین نشدند؟ تا جالا پرسیده اید چرا؟
خب من جواب این سوال رو از شما می خوام برای ادامه بحث.
سپاس
برای آن آیین بنده منبع معتبر می خواهم. بله همچین آیینی که از نظر من وجود ندارد اصلا قابل قبول نیست.
ببخشید زمانیکه کسی به زور کسی دیگر را مجبور به آن کار کند تجاوز نامیده می شود. حال آن کس که مجبورش می کند می خواهد یک بیگانه باشد یا هم وطن و یا هم خون. بنده منظورم از تجاوز آن بخش فساد و پولی مسئله نیست.
در مورد امارات آنقدر قضیه های ناخشایند وجود دارد که احتمال اشتباه گرفتن آن ها زیاد است. بنده منظورم آن شیطنت نبود که شما فکر می کنید، بلکه لخت کردن دختران ایرانی در فرودگاه امارات توسط مامورین پلیس به بهانه گشتن و گشتن تا آن حد از بین رفتن دختری آنها!!!!
شما اگر حرف های من را با دقت می خواندید می دیدید که بنده شما را متهم به سانتی منتال بودن نکردم، بلکه شما به دلیل تفکرات فکری چپ تان سعی می کنید همه چیز را در عراق وارونه نشان دهید.
من از شما هم همان سوال که از دوست قبلمان هم پرسیدم را دارم.
چرا بحث رو دوباره به جنگ امریکا و شوروی ربط میدین؟
یه نگاه به عنوان تاپیک بندازین :
همین.
جناب عزیز
بازهم که متهم کردید!؟
شما چه کار به چپ یا... بودن من داری؟! اصلن از کجا به داشته های فکری من پی بردید؟! نکند با همین دو پست تخلیه ی فکری شدم!؟
* گوئی که بنده باید هر بار باید ابتدا رفع اتهام کنم! عرض بنده در باب ناهنجاری اجتماعی ربطی به فساد و پولی! و... ندارد! تجاوزی که از سوی آشنا و هم خون و هم وطن صورت گیرد ، ناهنجاری اجتماعی است که ریشه ای دیگر دارد اما آن تجاوزی که در بستر جنگ رشد کند امری به مراتب دردناک تر و خطرناک تر است و اساسن دارای تفاوت بسیاری است... ، حرف این بحث ناهنجاری اجتماعی و... نیست ، حرف این است که مردی ، کسی به نام بوش که مسبب جنگی خانمان سوز بوده است را با لنگه کفشش مورد حمله قرار داده! این مبارزه ای پایاپای نیست! لنگه کفش در برابر ارتش تا دندان مسلح! بی ادبی هم نیست! چرا که اساسن حرکتی پیش بینی نشده است که البته اگر هم با نقشه ی قبلی بوده باشد که احیانن بوده ، باز هم چیزی از تاثیر و صداقتش نمی کاهد!
* امریکائی ها را چه به اینکه در عراق چه خبر است!؟ آمریکا کجا و عراق کجا؟! این چه استدلالی است؟! حالا گیریم که حس انساندوستی ایالات متحده گل کرده است! آیا این احساس در باب غزه ی حالا و فلسطین 60 سال پیش تاکنون مثداق ندارد!؟
* منبع آن آئین نظامی هم ، چهره های نامانوسی که در ویتنام ، و حالا در عراق و افغانستان دیده می شوند و اجسادی که از دختران خودکشی کرده در عراق ، هر روزه یافت می شود! در باب ویتنام ، تاریخ جنگ آن کشور و البته شاید گواهی پدر خودتان از شنیده های آن زمان...
آیا به عراق رفته اید!؟ آیا مردم افغانستان را از نزدیک لمس کرده اید!؟
* از حوصله ی این بحث خارج است ، ماجرای منفوری جنگ و آبشخوری اش از سیاست پرچم اشتباه و دلالی جنگ افزار و نفت و بازی قدرت! و طبقه بندی ملت ها!
* در باب آن توفیق احزاب هم که روشن است ، حزب که بمب گذاری و ترور و کشتار نمی کند! آنکس که خشونت می کند ، تدبیرش به خطا است و توسعه ی این ادبیات چه فردی و چه گروهی که توسعه ی آزادی نیست! این ها کجایشان حزب هستند!؟
بنظرم می رسد اینها تکرار مکرراتند!![]()
دوست عزیز ، ایشون علاقه شدید به نوع حکومت و سیاست ایالات متحده دارندهمیشه در تمامی بحث های گذشته هم همین روال و در پیش گرفتند و همین استدلال ها رو اوردند ! استدلال هایی که فقط حرفی ازشون هست و چیزهایی که همه به چشم میبینند و رد میکنند . از هتک حرمت دخترهای ایرانی در فرودگاه امارات ! میگند که هیچ شاهد و منبع موثقی نداره ، اما از دل پر درد مردم غزه که هر روز میمیرند حرفی نمیزنند
شما هم زیاد سخت نگیر ...
به چه قیمتی ؟حقیقتا صدام هم از برای مردم عراق زیاد بود.
متاسفم برای ملتی با این قدرنشناسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی هیچ چیز کار این شخص به اصطلاح خبر نگار ( که من اسمش رو می ذارم مزدور . حالا مزدور کی بماند) رو توجیح نمی کنه >> به نظر من با از بین رفتن صدام 50 درصد مشکلات مردم به دست آمریکا حل شد و 50 درصد دیگه هم چند دستگی دینی بین اون هاست که هیچ ربطی یه بوش نداره ..
به نظر من می توان امیدداشت که تا 10 سال اینده ( اگر 50 درصد دوم را نادیده بگیریم ) عراق یکی از کشور های منطقه خواهد بود که از نظر سیاسی و اجتماعی پیشرفت خواهدکرد ... حالا به نظر شمااگر کماکان صدام بر این مردم حکومت می کرد ..چه اینده ایی رومی شد برای این ملت همیشه در رنج متصور بود ..جز اینکه باید تن به یک رژیم دیکتاتور می دادند. و ....
و ملتها لایق ان حکومتی هستند که بر انها حاکم است
راستی این رو هم بگم که همین عراق اشغالی توسط آمریکا در سالهای بعد از جنگ چندین پالایشگاه درست کرده
که البته اگه با ایران غیر اشغالی مقایسه کنیم به نتایج جالبی دست پیدا میکنیم
سخت نیست فقط یه خورده فکر کنیم
البته حرف کارو عزیز بسیار متینه ولی چرا توی امریکا حزب سوسیالیست نمیتونه فعالیت کنه
و به عنوان خرابکار باهاش شدیدا بخورد میشه؟
ولی توی فرانسه و المان و انگلیس میتونه
میدونین که در همین انتخابات امریکا مک کین که دیگه حرفی برای گفتن نداشت به اوباما نسبت سوسیالیست داده بود.
شما همواره خودتون رو پایبند به سیاست امریکا نشون دادید ، من بیهوده با شما بحث نمیکنم . ولی بدونید سرمایه میلیون دلاری ما بعد از 30 سال هنوز توی بانک های همون کشوری که شما ازش دم میزنید و از جنگ افروزی و حمله به کشورها و حمایت از اسرائیل بلوکه شده هستش .. سرمایه ای حق جیب من و شماستدر مورد سلاح ها ، شما فیلم Lord Of War و دیدید ؟ بهترین اسلحه برای دلالان جنگی همون کلاشینکوف روسی بوده و هست و خواهد بود . سلاح ما ایرانیها قبل از اینکه کلاش باشه ، ژ3 های ساخت ایالات متحده بود که زمان شاه خریداری شده بود و انبار بود .. شما توی فیلم های زمان انقلاب که هر سال بهمن پخش میشه توی دست سربازها اصلاً کلاش میبینید ؟
لطف کنید این بحث و ادامه ندید ...
احزاب داخلی ؟شما چه علاقه ای به کردستان عراق دارید ؟ حضور پژاک و پ.ک.ک کافی نیست ؟ دیگه نیازی به حمله امریکایی ها نبود .. مگه کردستان عراق چند درصد اون کشور رو داره ؟ بعدشم ، همون کردستان یک رهبر داره بنام آقای بارزانی اگر اشتباه نکنم که شدیداً طرفدار امریکایی هاست . حالا بگذریم
![]()
شما چرا انقدر به امریکا علاقه دارید ؟غیر از جنگ و بیگاری کشیدن از مغز دیگران کار دیگه ای میکنند ؟
جناب عزیز
بازهم که متهم کردید!؟
شما چه کار به چپ یا... بودن من داری؟! اصلن از کجا به داشته های فکری من پی بردید؟! نکند با همین دو پست تخلیه ی فکری شدم!؟
* گوئی که بنده باید هر بار باید ابتدا رفع اتهام کنم! عرض بنده در باب ناهنجاری اجتماعی ربطی به فساد و پولی! و... ندارد! تجاوزی که از سوی آشنا و هم خون و هم وطن صورت گیرد ، ناهنجاری اجتماعی است که ریشه ای دیگر دارد اما آن تجاوزی که در بستر جنگ رشد کند امری به مراتب دردناک تر و خطرناک تر است و اساسن دارای تفاوت بسیاری است... ، حرف این بحث ناهنجاری اجتماعی و... نیست ، حرف این است که مردی ، کسی به نام بوش که مسبب جنگی خانمان سوز بوده است را با لنگه کفشش مورد حمله قرار داده! این مبارزه ای پایاپای نیست! لنگه کفش در برابر ارتش تا دندان مسلح! بی ادبی هم نیست! چرا که اساسن حرکتی پیش بینی نشده است که البته اگر هم با نقشه ی قبلی بوده باشد که احیانن بوده ، باز هم چیزی از تاثیر و صداقتش نمی کاهد!
* امریکائی ها را چه به اینکه در عراق چه خبر است!؟ آمریکا کجا و عراق کجا؟! این چه استدلالی است؟! حالا گیریم که حس انساندوستی ایالات متحده گل کرده است! آیا این احساس در باب غزه ی حالا و فلسطین 60 سال پیش تاکنون مثداق ندارد!؟
* منبع آن آئین نظامی هم ، چهره های نامانوسی که در ویتنام ، و حالا در عراق و افغانستان دیده می شوند و اجسادی که از دختران خودکشی کرده در عراق ، هر روزه یافت می شود! در باب ویتنام ، تاریخ جنگ آن کشور و البته شاید گواهی پدر خودتان از شنیده های آن زمان...
آیا به عراق رفته اید!؟ آیا مردم افغانستان را از نزدیک لمس کرده اید!؟
* از حوصله ی این بحث خارج است ، ماجرای منفوری جنگ و آبشخوری اش از سیاست پرچم اشتباه و دلالی جنگ افزار و نفت و بازی قدرت! و طبقه بندی ملت ها!
* در باب آن توفیق احزاب هم که روشن است ، حزب که بمب گذاری و ترور و کشتار نمی کند! آنکس که خشونت می کند ، تدبیرش به خطا است و توسعه ی این ادبیات چه فردی و چه گروهی که توسعه ی آزادی نیست! این ها کجایشان حزب هستند!؟
بنظرم می رسد اینها تکرار مکرراتند!![]()
خوب من اينو اصلا قبول ندارم. به نظرم يک برداشت غيرواقع بينانه است. آقا فکر کنيد جناب {؟} اومده خونه تون و داره ميگه قيمتها را براتون پايين آوردم! اجاره خونه ارزون شده! از وقتي من اومدم مملکت گلستونه! تازه سود سهام عدالت رو مي گيرين و از اين حرفها. شما روبروش نشستين و در حاليکه به فکر پرداخت اجاره خونه عقب افتاده تونين و داغ مي کنين چيکار مي کنين؟ من يک جفت پوتين فرد اعلاء دارم که نمي شه جلوش جاخالي داد!!!بی ادبی بی فرهنگی و پول گرفتن از گروه خاص مثل کشور های همسایه
دوست عزیز منو یاد اون مصاحبه میندازی که میگفت:خوب من اينو اصلا قبول ندارم. به نظرم يک برداشت غيرواقع بينانه است. آقا فکر کنيد جناب {؟} اومده خونه تون و داره ميگه قيمتها را براتون پايين آوردم! اجاره خونه ارزون شده! از وقتي من اومدم مملکت گلستونه! تازه سود سهام عدالت رو مي گيرين و از اين حرفها. شما روبروش نشستين و در حاليکه به فکر پرداخت اجاره خونه عقب افتاده تونين و داغ مي کنين چيکار مي کنين؟ من يک جفت پوتين فرد اعلاء دارم که نمي شه جلوش جاخالي داد!!!![]()
دوست عزیز این مدت که قیمت نفت بسیار بالا رفت و پولی که کشور از این بابت داورد بسیار بیشتر از پولی بود که آمریکا به ایران بدهکار بود، ولی آیا در زندگی شما تغییری حاصل شد و یا وضعیت به مراتب بدتر شده است!!؟ دادن پول به همچین دولتی خطرناک است.
دوست عزیز کردستان عراق 25% جمعیت عراق است، و اشتباه نکنید که فقط رهبر آن با آمریکا رابطه خوبی دارد بلکه مطمئنا بیش از 95% ملت کرد در عراق آمریکایی ها رو دوست دارند.
اما آیا در آنجا اصلا آمریکایی ها در داخل شهرها هستند یا نه!!! مشخصا نیستند چون در آنجا امنیت وجود دارد.
اما اگر دوست دارید از کردستان حرف نزنم از مجلس می گویم که در آن فقط 30 نفر مخالف با آمریکا وجود داشت، و یا از سیستلنی که موافق با حضور نیروهای آمریکایی است، و یا از نظر سنجی که نشان می دهد مردم عراق دوست دارند آمریکایی ها در آنجا بمانند.
اما شما می گید من از این ها حرف نزنم پس بیایم از اقلیت صدر بگویم!!! شما آمار بیارید بنده حتما خواهم پذیرفت!!! شما بدون منبع و آمار به محکوم کردن دیگران می پردازید.
در ضمن در مورد پژاک و پ.ک.ک اگر اطلاعات ندارید بهتر است اظهار نظر ننمایید!!!! آنها چه ربطی به کردستان عراق دارند!!!؟
دوست عزیز منو یاد اون مصاحبه میندازی که میگفت:
"الان ما تورم نداریم ما توهم داریم!!!"(اگر کل مصاحبه یاد بیاد که خیلی خوبه !هر کی گوجه خواست بیاد از مغازه ی سر کوچمون بخره!!!!و ..)
اونوقت آقای حیدری جلوش بود و بهش میخندید!
فکر کنم تفاوت دو خبرنگار را متوجه شدی!هان
آقای حیدری هم میتونست داغ کنه و یه سیلی محکم تو گوشش بخوابونه و بگه:
"تو که هنوز تورم رو با توهم اشتباهی گرفته ای ....."
آره دوست خوبم
تفاوت دو خبرنگار هم این قدره!
دیدی که آقای حیدری با کمال احترام جلوش نشسته بود و از اون سوالایی پرسید که ....
موفق و پیروز باشید
یا حق
دوست عزیز اینکه من گفته ام شما چپ هستید که اتهام نیست، بلکه از نظر من تفکر چپ هم می توان درست باشد و برای کشف حقیقت باید دو طرف به بحث با همدیگر بپردازند.
اما چند دلیل برای چپ بودن شما:
1- به عکس خود نگاه کنید و آن کلاه را ملاحظه نمایید، فکر نمی کنم شما از آنهایی هستید که معنای گذاشتن آن کلاه خاص را و بدان صورت خاص نمی دانید.
2- پست های شما هم نشان از آن قضیه بود و اگر می خواهید من جمله های چپ گراییتان را مشخص کنم.
البته این دلایل من اگر شما انسانی باشید که از روی فکر جرف بزنید درست است و در صورتیکه تمامی این چیزها اتفاقی بوده بنده از شما معذرت می خوام.
در مورد تجاوز از نظر من تجاوز داخلی بسیار بدتر از خارجی است، اما انگار شما قبول ندارید که در داخل تجاوز وجود دارد از آن روی دوست داشتم تعریف شما از تجاوز را بشنوم.
در مورد آنکه مسئله عراق به آمریکا ربطی ندارد در آن صورت به ما هم ربطی نخواهد داشت.
بنده منبع مستند می خواهم که بدان بشود ارجاع کرد، خودتان هم می دانید آن چیزهایی که گفتید ربطی به اثبات چنین آیینی ندارد. و همچنین قضیه عراق و افغانستان کاملا از ویتنام جداست.
بنده فامیل های بسیاری در عراق دارم و همچنین بعد از جنگ تاکنون سه بار به عراق رفته ام. اما آیا شما به مرزهای عراق هم پا گذاشته اید!!؟
بنده نمی دانم شما به چه چیزی حزب می گویید.
در ضمن در مورد سوال من که چرا در کردستان عراق همچین جنایت هایی وجود ندارد و چرا نیروهای آمریکایی در خارج از شهر ها هسنتد جوابی به من ندادید!!؟
اما در پایان: بنده محکوم به دفاع مطلق از آمریکا گشته ام البته نه فقط توسط شخص شما بلکه دو سه نفر دیگر نیز در این تاپیک. بنده کاملا از بعضی جنایت های آمریکا در عراق خبر دارم و هیچگاه و در هیچ جمله ای جنایت های آمریکا را تایید نکرده ام. اما می گویم خوبی هایی که آمریکا داشته بسیار بیشتر از بدی هایی بوده که صورت گرفته است. بنده دوست ندارم که یک طرفه به قاضی روم بلکه دوست دارم هر دو جنبه خوب و بد را کنار هم بگذارم و با هم مقایسه نمایم و ببینم که کدامیک سنگین تر است.
در مورد پول نفت ، هیچ بحثی ندارم.. چه شد و کجا رفت الله و اعلمنه من سیاستمدار و رئیس بانک مرکزی هستم ، نه شما ! خودشون میدونند و خداشون . ولی مطمئناً مبلغ اونقدر بالاست که نمیشه هاپولیش کرد و هیچ کس هم نفهمه . وضع زندگی مردم هم شما بفرمایید غیر از چند مورد خاص ، مثل خونه و یک سری اقلام خاص تغییری کرده ؟ من که ندیدم . سوخت که سهمیه بندی شد ، من ندیدم غیر از دوره اول که مردم جو گیر بودند ، کسی بنزین کم اورده باشه !!! شما دیدی ؟ کاری به سهام عدالت و مهر رضا و کلاً سیاست های داخلی ندارم . چون هیچ ربطی به این بحث نداره . پس برای بار چندم دیگه ادامش ندید .
اما در مورد کردستان .. همین کردستانی ها ( با احترام به تمام کردها ) نبودند که در مرزها و .. زمان جنگ بچه های مارو سر میبریدند و میرفتند اون ور مرز ؟ شما نمونه ندارید ، من دارم . . کردها همون هایی نبودند ( اشاره به اقلیت دارم نه اکثریت مردم خوب کرد که چندی از دوستانمم جزوشون هستند ) که داعیه آزادی و استقلال داشتند زمان شاه و با کردهای ایران و ترک شورش کرده بودند ما کشور میخوایم ؟ کرد ها متاسفانه سیاست یک بام و چند هوایی رو در پیش گرفتند . هم طرفدار ایرانند ، هم طرفدار دولت عراق و هم طرفدار آمریکایی ها ، و فقط از آستین بریتانیا این سیاست میتونه بیرون بیاد .. شک نکنید .. اگر شما در عراق آشنا دارید ، من هم همخونه دوران دانشگاه و رفیق گرمابه و گلستانم الان توی بغداد هستش .. خبرهایی که از ایشون میشنوم غیر از چیزهاییه که شما میگید ... من فکر کنم شما اشتباه دیدید ...
اما در مورد پزاک و پ.ک.ک هنوز یادم نرفته اونقدر با کردهای ترکیه انگولک کردند که ترکیه به شمال عراق لشکر کشی کرد .. شما هم یادتون نرفته
در نهایت صحبت از احزاب اگر بخوام بکنم که ... اگر شما مجلس اعلای عراق و لویی جرگه افغانستان و قبول دارید ، پس مطمئناً مجلس شورای اسلامی ایران رو هم باید قبول داشته باشید ... اگر این رو منکر میشید پس به اونها هم حرجی نیست ..
ما هم حزب زیاد داریم ... زمان انتخابات ها رو نگاه کنید ، مشارک ، آبادگران ، اعتماد ملی ، تحکیم وحدت ، جامعه مهندسی ، روحانیت مبارز ، روحانیون مبارز ، موئتلفه اسلامی ، رایحه خوش خدمت ، چکاد آزاد اندیشان و و و ... شما چقدر از این احزاب اطلاع دارید که ما رو به بی حزبی متهم میکنید ؟
عزیز دل برادر
اگر مابقی استدلال های شما هم بر پایه ی ماجرای کلاه سر بنده! استوار باشد که نتیجه ی بحث روشن است! جهت اطلاع عرض می کنم که دوره ی نشانه گذاری های مکتبی ظاهری خیلی وقت است که پایان یافته! و آن عکس بنده هم یادگاری از تئاتری است که دوست بنده کارگردانی می کرد و بنده هم سر کوچولوی به پشت صحنه اش زده بودم!
حالا عکسم را عوض می کنم که از این اتهام مبرا شوم!!! اگر گرفتاری دیگری سر نزند! مطمعنن چپ یا راست یا بالا و پائین بود در وحله ی نخست یک اتهام بزرگ است...
بنده هم شما را محکوم نکردم به دفاع از منطق!! امریکائی ، فقط انچه حالا می توانم بگویم این است که احیانن شما دچار نوعی زیاده روی شده اید که از مفاهیم گفته هایتان روشن است که امیدوارم بنده اشتباه کرده باشم...
بگذریم حرف ، حرف من و شما نیست... اما باز هم برای اطلاع عرض می کنم که بنده جمعه ی گذشته از افغانستان بازگشتم! دو هفته ی پیش از ان هم عراق بودم البته نه برای زیارت و... بلکه صرفن جهت مطالعه بر روی یک موضوع دراماتیک که شاید بتواند به یک فیلم مبدل شود... حالا شاید بتوانید با همان منطق کلاه کمی روی عینی بودن سخنان بنده حساب باز کنید....
در مورد کردستان هم تاریخ نشان داده کردها همیشه یا از این ور افتاده اند یا از آن ور! به هر حال گوئی که حالا به مراد است و بنده امیدوارم همچنان همینطور باقی بماند! البته باز هم همان تاریخ گواه بوده است که معامله با آمریکائی ها هرگز عاقبت خوشی نداشته!
در ضمن مگر می شود که آدم از روی فکر حرف نزند!؟ گاهی ممکن است گفته های آدمی سطحی باشد و گاهی هم عمیق که این نشان از سطح ژرفای تفکری سخنگو دارد.
در باب ارتباط عراق به ما و عدم ارتباط آن به آمریکا روشن است که آتش گرفتن خانه ی همسایه نمی تواند ربطی به من نداشته باشد! و اما طبیعیست که فقط می تواند اهالی محله ی ان طرفی را نگران کند آن هم به خاطر حس انساندوستی! و اهالی شهر آنطرفی را که خب نمی دانم اساسن باید بفهمد یا خیر!؟ و فهمیدنش هم خودش جای سوال دارد! پس به من همسایه ربط دارد! اما گیریم که شهر کناری هم دلسوزی می کند و می خواهد کمکی کرده باشد اما آیا غزه و فلسطین و لبنان مین گذاری شده اند!؟ یا خون اهالی اش به قدر عراقی ها رنگین نیست؟ نکند مردم آن دیار امریکائی دوست نیستند و فقط مردم عراق می میرند برای مورد تجاوز گرفتن توسط امریکائی ها!؟
در هر حال آن آئین نظامی هم وجود دارد! و به وفور مثداق های آن را دیده ام ، به شخصه هم دیده ام! در اکثر سفرهایم به کشورهای ضعیفی که امریکائی ها و انگلیسی ها و برخی دیگر از کشورهای مثلن قدرتمند استعمار کرده اند و هنوز هم می کنند مثال کشور های آفریقائی و آمریکای جنوبی و آسیای خودمان! تایلند و ترکیه ، عراق و افغانستان هم که گل سرسبد اینگونه رفتار ها هستند ، مثداق این تعرضات وجود دارند ، باید بروید تا ببینید!
بله تجاوز در داخل هم وجود دارد! برای سومین بار می گویم! تجاوز در داخل نوعی ناهنجاری اجتماعی است و تجاوزی که آبشخور از بستر جنگ باشد ، چیز دیگری است و دردناک تر است! تجاوز به معنای ورود به حریم دیگری است بی انکه او دعوتت کرده باشد! حتی اگر او به تو اعتراض نکند از روی ترس یا حتی حیا ،باز هم تعرض و تجاوز نام دارد! و قتی همسایه تعرض می کند فرق دارد! تا انجه که بیگانه و به زور توپ و تانک! گر چه در نهایت تعرض صورت می گیرد اما عاقبت این دو نوع بسیار متفاوت است!![]()