سوگلییی
عضو جدید
نگین شاید تبدیل به حوری بهشتی بشیمما رو گیر آوردن دیگه
اصلا گیریم پلی هم باشه
اونجا یه کاریش میکنیم دیگه!!!!!!!!!!
نگین شاید تبدیل به حوری بهشتی بشیمما رو گیر آوردن دیگه
اصلا گیریم پلی هم باشه
اونجا یه کاریش میکنیم دیگه!!!!!!!!!!
نه بابا اونجارو سر زدم داشتن كباب رو سيخ درست ميكردن دود اون بود.آدرس جهنم پیدا شد : زیر اون پله به احتمال زیاد
اعتماد به نفس نباشه کلامون پس معرکس .چه اعتماد به نفسي .به بهنفس مطمعنه به اين ميگن. بابا خيلي خودتو قبول داري ها.
پس مواضب باش هواست تفريق نشه![]()
دعا كن تبديل به حوري بهشتي نشي. به ضررته نگو نگفتم ها؟نگین شاید تبدیل به حوری بهشتی بشیم
نگین شاید تبدیل به حوری بهشتی بشیم
منم ميخواستم همينو بگم روم نشدزبونتو گاز بگیررررررررررررر
بریم اونجام بشیم فقط وسیله ی خوش گذرونیه این موجودات مذکر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سر همين نفوس مطمعنه بود كه كلاي خيليا اون دنيا ميره پس معركه خانومي.اعتماد به نفس نباشه کلامون پس معرکس .
منم ميخواستم همينو بگم روم نشد
حوري و غلمان يه بعدين درسته؟ فقط برا خوشگذراني جنسي.عجب موجوداتي.به نظرت منظور از اين دوتا واقعا چيه؟بازم این حوری و غلمان دارن شلوغ میکنن
ما اول باید ادم بودن رو یاد بگیریم، بقیش پیشکس
حوري و غلمان يه بعدين درسته؟ فقط برا خوشگذراني جنسي.عجب موجوداتي.به نظرت منظور از اين دوتا واقعا چيه؟
ببخشیدا شما اونجا بودی؟ اینقدر مطمن صحبت میکنی؟سر همين نفوس مطمعنه بود كه كلاي خيليا اون دنيا ميره پس معركه خانومي.
حوري كجا بود غلمان كجا بود خانمي.اينا حتما يه معاني ديه دارن و گرنه چه ميدونم والا.ولی من گفتم
کم اینجا مثل یه کالا بهمون نگاه میکنن و داریم میجنگیم حالا بریم اونجا بشیم حوری!!!!!! که چی؟
که ازمون استفاده کنن؟
کیا؟
مومنان درگاه حق؟
چون نیکی کردن و ثواب پاداششون شده حوری؟ً!
ای باااااااااباااااااااا.............
والله تو كه اينقدر مطمعن حرف زدي گفتم الان داري از اونجا مياي و آدمتم آونجا ديدي وكاراتو راست وريس كردي .خواستم بگم دست ما رو هم بگيري خانومي.ببخشیدا شما اونجا بودی؟ اینقدر مطمن صحبت میکنی؟
حوري كجا بود غلمان كجا بود خانمي.اينا حتما يه معاني ديه دارن و گرنه چه ميدونم والا.![]()
من از چیزایی که تو این دنیا شنیدم دارم میگم ما هیزم جهنمم نیستیم چه برسه به حوری . وقت رفتنم یه فکری میکنیم دیگهوالله تو كه اينقدر مطمعن حرف زدي گفتم الان داري از اونجا مياي و آدمتم آونجا ديدي وكاراتو راست وريس كردي .خواستم بگم دست ما رو هم بگيري خانومي..راستي اگه قول حوري شدن رو بهت دادن قبول نكني ها. دارن گولت ميزنن. حوري كم اوردن دارن دخترارو اغفال ميكنن.
![]()
ببخشیدا شما اونجا بودی؟ اینقدر مطمن صحبت میکنی؟
بابا غلمان هم برا زناس ديگهمن حرفی راجع به بودن یا نبودن حوری و بهشت و جهنم و اینا نزدم
گفتم اگه میگن همچین چیزی هم هست فقط واسه ارضای مردای خداست! همین!
الان يه فكري بكن وگر نه اون موقع يا بايد بري جهنم يا اين كه حوري بشي.اونم از اون ترشيده هاش .البته من به جات بودم اولي رو انتخاب ميكردم خيلي بهتره.من از چیزایی که تو این دنیا شنیدم دارم میگم ما هیزم جهنمم نیستیم چه برسه به حوری . وقت رفتنم یه فکری میکنیم دیگه
سگ جهنم شرف داره به حوری شدن تو بهشتالان يه فكري بكن وگر نه اون موقع يا بايد بري جهنم يا اين كه حوري بشي.اونم از اون ترشيده هاش .البته من به جات بودم اولي رو انتخاب ميكردم خيلي بهتره.![]()
سگ جهنم شرف داره به حوری شدن تو بهشت
حالا بگم بودم باور ميكنيد؟ اره بودم هر سوالي داريد بپرسيد.قول دادن منو تبديل به غلمان كنن.اینم سوال بود پرسیدی؟
معلومه که اونجا بوده
سگ جهنم شرف داره به حوری شدن تو بهشت
حالا بگم بودم باور ميكنيد؟ اره بودم هر سوالي داريد بپرسيد.قول دادن منو تبديل به غلمان كنن.
بابا غلمان كجا بود حوري كجا بود بيخيال باباادبت کجا رفته پس
کمی ارومتر.هرچی دلت میخواد میگی
البته حق داری.بگو
بی شرفا،سگ جهنم شرف داره به غلمان شدن
تقبل الله در راه خدا از اون كارااماده باش که الان یدونه ازون سیاهاشو میفرستن دنبالت
من نمیدونم کی واجب کرده که همه باید از پل صراط رد شیم
چرا نمیشه اینور پل موند؟
اینجوری ن میریم جهنم نه میریم بهشت
برزخ و عشقه![]()