چی شد نیلوفر خواستی تلافی کنی تاپیک زدی؟
نه.......تلافي واسه چي؟ مگه من مثل تو ام؟؟ :دیییییی
چی شد نیلوفر خواستی تلافی کنی تاپیک زدی؟
مشکل داریاخوب الان ابراز وجود کردی؟؟؟ خودتو نشون دادی...نطقت تموم شد؟ حالا خودتو با نام و یاد خدا معرفی کن بعدم برو بشین سر جات
داداش جون قلی یه نصیحتی میکنه برادرانه.... تو این باشگاه کنار هم در بیاین... نه تو روی هم....مشکل داریا
من با کسی مشکلی ندارم، ولی این مشکل داره، میتونه به مدیر بگه، اخطار بده، با این تاپیک مسخره، انتظار داره اسپم نشه.داداش جون قلی یه نصیحتی میکنه برادرانه.... تو این باشگاه کنار هم در بیاین... نه تو روی هم....
موجودات کاربردی برای تفریح ما که ربوط به یه تاپیک دیگه بود. کاکا سیاهها.تاپیک خوبیه
موجوداتی کاربردی برای تفریح ما
اینو تازه یاد گرفتم
موجودات کاربردی برای تفریح ما که ربوط به یه تاپیک دیگه بود. کاکا سیاهها.
مونده به چی بگین تفریح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تاپیک خوبیه
اینو تازه یاد گرفتم
آقا قلی قبلا نظرشو در مورد این تاپیک تو صفحات قبل داده.... پس تعجب میکنه!!!تاپیک خوبیه
اینو تازه یاد گرفتم
مونده به چی بگین تفریح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تفریح سالم برای 1 مرد، تفریحیه که مدام روحیه جنگاوریش رو تقویت کنه، مثل مسابقات بوکس، یو اف سی (تو قفس) ، گاو بازی و ... اینا تفریحات سالم و مفیدهنمیدونم.....
البرززززززززززز بیا راهنمایی کن ایشونو
مونده به چی بگین تفریح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی چیزا میتونه تفریح باشه....شما تفریح به چی میگین؟
خیلی چیزا میتونه تفریح باشه....
نظر خودم فقط اینجا رو جنجالی و پر از اسپم میکنه،پس بماند...............
نمیشه که تو تاپیک خودم بگم اسپم نباشه.اشکال نداره بگو این همه اشپم شده کی پاسخگو بوده بگووووووو
کی پاسخگو بوده؟ اخطاراش واسه من میاد، معلومه شما غمی نداری دیگه، ولی نگران نباشید، من پوستم کلفت شده،اشکال نداره بگو این همه اشپم شده کی پاسخگو بوده بگووووووو
کی پاسخگو بوده؟ اخطاراش واسه من میاد، معلومه شما غمی نداری دیگه، ولی نگران نباشید، من پوستم کلفت شده،
اين موجودات براي اين زنده هستند تا بروند خدمت وتا آمدن آنها وتمام شدن سربازي دختران را از انتظار و تنهايي دق بدهند آري اين همان عذاب خداونديستچه شد که خدا چنين موجوداتي (پسران) را آفريد
پس اين بر ما واضح و مبرهن است که وجود پسران آيه و قدرت خداوندي نيست پس اين سوال بر همگان به وجود ميايد که اين موجودات جرا زنده هستند و همچنان نفس ميکشند؟؟؟
ايا اين همآن خشم و غضب خدا نيست؟
ايا اين همان عذاب الهي نيست؟
چه عذابي از اين بالاتر که پسري به دختري بگويد دوست دارم؟
اين همانند اني است که عزراييل به فردي لبخند بزند و بگويد عزيزم بيا بغلم.
اين موجودات براي اين زنده هستند تا بروند خدمت وتا آمدن آنها وتمام شدن سربازي دختران را از انتظار و تنهايي دق بدهند آري اين همان عذاب خداونديست
و اگر پسري به دختري بگويد دوستت دارم آن دختر از شدت بيجنبگي و احساسات از درس و زندگي ميشود و همش براي آن پسر زنگ ميزند و شعر ميگويد كه بيا دارم از تنهايي دوري تو عذاب ميكشم آري عذابي بالاتر از اينكه پسري به دختري بگويد دوستت دارم نيست
عزرائيل كساني را كه ميكشد در آغوش نميگيرد بلكه اين فرشته ي بسيار زيباي خدا اگر كسي را دوست داشته باشد در بغل ميگيرد و ميبوسد و يك پارتي بسيار كلفت براي او پيش خدا ميشود تا از مرگ سخت در امان باشد و با عشقش بميرد(چه لذتي بالاتر از اين به به)آري اين همانند اني است که عزراييل به فردي لبخند بزند و بگويد عزيزم جيگرم نازنازي من بيا بغلم. چه قدرتي بالاتر از اين
ازر اون پر شور ها هستی نه؟ ولی به نظر من پسرا برا مایه عذاب شدن نیازی به موهای به دست باد سپرده ندارن ، بدون اون هم می تونن اذیت کنن!!! البته باید اعتراف کنم از هر یه میلیارد مرد یه نفر پسر خوب هم پیدا می شه! آقا پسرای گل یه وقت ناراحت نشین ها ! کل بامزگی تون به همین شیطنت ها و کل انداختن ها و خل بازی در آوردن هاتونه ! فکر کنم اون دو سه تا پیر خوبی که وجود دارن طرفدار دختر زیادی نداشته باشناين موجودات براي اين زنده هستند تا بروند خدمت وتا آمدن آنها وتمام شدن سربازي دختران را از انتظار و تنهايي دق بدهند آري اين همان عذاب خداونديست
و اگر پسري به دختري بگويد دوستت دارم آن دختر از شدت بيجنبگي و احساسات از درس و زندگي ميشود و همش براي آن پسر زنگ ميزند و شعر ميگويد كه بيا دارم از تنهايي دوري تو عذاب ميكشم آري عذابي بالاتر از اينكه پسري به دختري بگويد دوستت دارم نيست
عزرائيل كساني را كه ميكشد در آغوش نميگيرد بلكه اين فرشته ي بسيار زيباي خدا اگر كسي را دوست داشته باشد در بغل ميگيرد و ميبوسد و يك پارتي بسيار كلفت براي او پيش خدا ميشود تا از مرگ سخت در امان باشد و با عشقش بميرد(چه لذتي بالاتر از اين به به)آري اين همانند اني است که عزراييل به فردي لبخند بزند و بگويد عزيزم جيگرم نازنازي من بيا بغلم. چه قدرتي بالاتر از اين
من با کسی مشکلی ندارم، ولی این مشکل داره، میتونه به مدیر بگه، اخطار بده، با این تاپیک مسخره، انتظار داره اسپم نشه.
داغ نکن عزیزماهم بلدیم مثل شما بگیم مثلا
1.دختر یعنی کسی که 20 متر راه را 50 دقیقه ای میره تا لباسش کثیف نشه
2. دختر یعنی برای یه شب عروسی 40 روز تو آرایشگاه ها ول چرخیدن