چه شد که خدا چنين موجوداتي (پسران) را آفريد

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا همه پسران را حفظ کنه .............. کوربشه چشم حسود ایشالله.........

alborz_3000

اخراجی موقت
داداش جون قلی یه نصیحتی میکنه برادرانه.... تو این باشگاه کنار هم در بیاین... نه تو روی هم....
من با کسی مشکلی ندارم، ولی این مشکل داره، میتونه به مدیر بگه، اخطار بده، با این تاپیک مسخره، انتظار داره اسپم نشه.

alborz_3000

اخراجی موقت
نمیدونم.....
البرززززززززززز بیا راهنمایی کن ایشونو
تفریح سالم برای 1 مرد، تفریحیه که مدام روحیه جنگاوریش رو تقویت کنه، مثل مسابقات بوکس، یو اف سی (تو قفس) ، گاو بازی و ... اینا تفریحات سالم و مفیده

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشکال نداره بگو این همه اشپم شده کی پاسخگو بوده بگووووووو
نمیشه که تو تاپیک خودم بگم اسپم نباشه.
ولی اینجا رو اسپم کنم.
تو از اونایی که قانون رو زیر پا له میکنن...............:smile:

yekta69

عضو جدید
خب حتماً ترش مي كرديم از خوشي زياد!:biggrin:
زندگي كه بدون غم نميشه ...

itorict

عضو جدید
چه شد که خدا چنين موجوداتي (پسران) را آفريد
پس اين بر ما واضح و مبرهن است که وجود پسران آيه و قدرت خداوندي نيست پس اين سوال بر همگان به وجود ميايد که اين موجودات جرا زنده هستند و همچنان نفس ميکشند؟؟؟
ايا اين همآن خشم و غضب خدا نيست؟
ايا اين همان عذاب الهي نيست؟
چه عذابي از اين بالاتر که پسري به دختري بگويد دوست دارم؟
اين همانند اني است که عزراييل به فردي لبخند بزند و بگويد عزيزم بيا بغلم.
اين موجودات براي اين زنده هستند تا بروند خدمت وتا آمدن آنها وتمام شدن سربازي دختران را از انتظار و تنهايي دق بدهند آري اين همان عذاب خداونديست
و اگر پسري به دختري بگويد دوستت دارم آن دختر از شدت بيجنبگي و احساسات از درس و زندگي ميشود و همش براي آن پسر زنگ ميزند و شعر ميگويد كه بيا دارم از تنهايي دوري تو عذاب ميكشم آري عذابي بالاتر از اينكه پسري به دختري بگويد دوستت دارم نيست
عزرائيل كساني را كه ميكشد در آغوش نميگيرد بلكه اين فرشته ي بسيار زيباي خدا اگر كسي را دوست داشته باشد در بغل ميگيرد و ميبوسد و يك پارتي بسيار كلفت براي او پيش خدا ميشود تا از مرگ سخت در امان باشد و با عشقش بميرد(چه لذتي بالاتر از اين به به)آري اين همانند اني است که عزراييل به فردي لبخند بزند و بگويد عزيزم جيگرم نازنازي من بيا بغلم. چه قدرتي بالاتر از اين

yekta69

عضو جدید
اين موجودات براي اين زنده هستند تا بروند خدمت وتا آمدن آنها وتمام شدن سربازي دختران را از انتظار و تنهايي دق بدهند آري اين همان عذاب خداونديست
و اگر پسري به دختري بگويد دوستت دارم آن دختر از شدت بيجنبگي و احساسات از درس و زندگي ميشود و همش براي آن پسر زنگ ميزند و شعر ميگويد كه بيا دارم از تنهايي دوري تو عذاب ميكشم آري عذابي بالاتر از اينكه پسري به دختري بگويد دوستت دارم نيست
عزرائيل كساني را كه ميكشد در آغوش نميگيرد بلكه اين فرشته ي بسيار زيباي خدا اگر كسي را دوست داشته باشد در بغل ميگيرد و ميبوسد و يك پارتي بسيار كلفت براي او پيش خدا ميشود تا از مرگ سخت در امان باشد و با عشقش بميرد(چه لذتي بالاتر از اين به به)آري اين همانند اني است که عزراييل به فردي لبخند بزند و بگويد عزيزم جيگرم نازنازي من بيا بغلم. چه قدرتي بالاتر از اين
:razz::mad:

آلاهیدا

عضو جدید
ازر اون پر شور ها هستی نه؟ ولی به نظر من پسرا برا مایه عذاب شدن نیازی به موهای به دست باد سپرده ندارن ، بدون اون هم می تونن اذیت کنن!!! البته باید اعتراف کنم از هر یه میلیارد مرد یه نفر پسر خوب هم پیدا می شه! آقا پسرای گل یه وقت ناراحت نشین ها ! کل بامزگی تون به همین شیطنت ها و کل انداختن ها و خل بازی در آوردن هاتونه ! فکر کنم اون دو سه تا پیر خوبی که وجود دارن طرفدار دختر زیادی نداشته باشن

Nilpar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با کسی مشکلی ندارم، ولی این مشکل داره، میتونه به مدیر بگه، اخطار بده، با این تاپیک مسخره، انتظار داره اسپم نشه.

میبینم که اخطار گرفتیو عصبی شدی...بهتره یه سر به اینجا بزنی و نظر همه دخترای باشگاه رو روی خودت بدونی

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...اعضای-خود-را-اهدا-کنید(خواهش-می-کنم-1سر-بزنید)

aydin22

عضو جدید
برا اینکه اون یکی موجودات(دختران)نمی تونستند به تنهای از پس مشکلات بر بیان:D

?!؟

عضو جدید
میبینم که پسر ها را مظلوم گیر اوردین
چجوریه حرفاشا شما دختر ها میگین اخطار ها را پسر ها میگیرن
حتما مدیر باشگاه هم دختر هست

?!؟

عضو جدید
ماهم بلدیم مثل شما بگیم مثلا
1.دختر یعنی کسی که 20 متر راه را 50 دقیقه ای میره تا لباسش کثیف نشه