قشنگترین جمله واسه تبریک سال نو؟
mina jojo عضو جدید کاربر ممتاز Mar 21, 2010 #2 helen1 گفت: قشنگترین جمله واسه تبریک سال نو؟ کلیک کنید تا باز شود... دیوونه عیدت مبارک
mina jojo عضو جدید کاربر ممتاز Mar 21, 2010 #8 شاهین تیز پرواز گفت: عشق من عیدت مبارک یالا عیدی بده کلیک کنید تا باز شود... به نکته ظریفی اشاره کردی
شاهین تیز پرواز گفت: عشق من عیدت مبارک یالا عیدی بده کلیک کنید تا باز شود... به نکته ظریفی اشاره کردی
saba888 عضو جدید کاربر ممتاز Mar 21, 2010 #10 hosein_t گفت: سال حمالی مضاعف تبریک . . .! کلیک کنید تا باز شود...
helen1 عضو جدید Mar 21, 2010 #11 pianist.h گفت: عوضي عيدت مبارك... کلیک کنید تا باز شود... خیلی لطیف و رمانتیک بود میترسم طرف از سر ذوق پس بیفته.
pianist.h گفت: عوضي عيدت مبارك... کلیک کنید تا باز شود... خیلی لطیف و رمانتیک بود میترسم طرف از سر ذوق پس بیفته.
...pianist عضو جدید کاربر ممتاز Mar 22, 2010 #12 helen1 گفت: خیلی لطیف و رمانتیک بود میترسم طرف از سر ذوق پس بیفته. کلیک کنید تا باز شود... مرسي شما لطف داري...
helen1 گفت: خیلی لطیف و رمانتیک بود میترسم طرف از سر ذوق پس بیفته. کلیک کنید تا باز شود... مرسي شما لطف داري...
helen1 عضو جدید Mar 22, 2010 #14 pianist.h گفت: مرسي شما لطف داري... کلیک کنید تا باز شود... در عوض من بهش میگم: بگذار تا ببوسمت ای نوشخند صبح .. بگذار تا بنوشمت ای چشمۀ شراب ..بیمار خنده های توام، بیشتر بخند.. خورشید آرزوی منی، گرمتر بتاب ... راستی عیدت هم مبارک
pianist.h گفت: مرسي شما لطف داري... کلیک کنید تا باز شود... در عوض من بهش میگم: بگذار تا ببوسمت ای نوشخند صبح .. بگذار تا بنوشمت ای چشمۀ شراب ..بیمار خنده های توام، بیشتر بخند.. خورشید آرزوی منی، گرمتر بتاب ... راستی عیدت هم مبارک
...pianist عضو جدید کاربر ممتاز Mar 22, 2010 #15 helen1 گفت: در عوض من بهش میگم: بگذار تا ببوسمت ای نوشخند صبح .. بگذار تا بنوشمت ای چشمۀ شراب ..بیمار خنده های توام، بیشتر بخند.. خورشید آرزوی منی، گرمتر بتاب ... راستی عیدت هم مبارک کلیک کنید تا باز شود... خوب اون كه شوخي بود منم ميگم بگذار تا ببوسمت اي هلو ، اي شفتالو ، اي پامادور
helen1 گفت: در عوض من بهش میگم: بگذار تا ببوسمت ای نوشخند صبح .. بگذار تا بنوشمت ای چشمۀ شراب ..بیمار خنده های توام، بیشتر بخند.. خورشید آرزوی منی، گرمتر بتاب ... راستی عیدت هم مبارک کلیک کنید تا باز شود... خوب اون كه شوخي بود منم ميگم بگذار تا ببوسمت اي هلو ، اي شفتالو ، اي پامادور
helen1 عضو جدید Mar 22, 2010 #16 hosein_t گفت: سال حمالی مضاعف تبریک . . .! کلیک کنید تا باز شود... شاید هم سال آزادی......
helen1 عضو جدید Mar 22, 2010 #17 ]خوب اون كه شوخي بود منم ميگم بگذار تا ببوسمت اي هلو ، اي شفتالو ، اي پامادور [/QUOTE]
bahareh s عضو جدید کاربر ممتاز Mar 22, 2010 #19 hosein_t گفت: سال حمالی مضاعف تبریک . . .! کلیک کنید تا باز شود... خیلی جالب بود به نظر من ساله مثل اسب کار کردن مبارکککککککککککککک
hosein_t گفت: سال حمالی مضاعف تبریک . . .! کلیک کنید تا باز شود... خیلی جالب بود به نظر من ساله مثل اسب کار کردن مبارکککککککککککککک