چه استادی داشتن اینا.......

smooth criminal2

اخراجی موقت

sheyda jon

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم استاده بمب شیمیایی زده بقیه هم غش کردن! از اونایی که بوی باقالی میده :confused:

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا مشخصه ساختگیه.
اگه ایرانی بودن حتما قبول میکردم واقعیه....حتی اگه تابلو بود ساختگی هم هست!:confused:
خانوم گلی ما هم 1بار اینجوری بودیم تمام دخترای کلاسمون رفتیم عروسی برادر یکی از دوستامون تا 3میزدیمو میرقصیدیم فرداشم ساعت 7 کلاس داشتیم
کلا همه چرت میزدیم وحشتناک استاد اصولمون گفت خانوما بیزحمت 5دور اطراف حیاط بدوین بعد بیاین سرکلاس

رجبی علی

عضو جدید
خانوم گلی ما هم 1بار اینجوری بودیم تمام دخترای کلاسمون رفتیم عروسی برادر یکی از دوستامون تا 3میزدیمو میرقصیدیم فرداشم ساعت 7 کلاس داشتیم
کلا همه چرت میزدیم وحشتناک استاد اصولمون گفت خانوما بیزحمت 5دور اطراف حیاط بدوین بعد بیاین سرکلاس

:eek: خاطرات دوره سربازی بود ؟
عجب استادی

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من ک گفتم نوع ایرانیش رو قبول دارم.

اما اینا رو نه.....کاملا مشخصه ساختگیه.

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
بگو بدونیم چی به سرت آوردن بگو تو اون زندان وحشتناک چی بهتون گذشته بگو نذار عقده بشه بگو همه بدونن مثله یه مرد مقاومت کردی:cry:

1چیز دیگه هم بگم دوباره سر کلاس اصول بودیم بحث درمورد ماشین بود و قیمتاش اتفاقا همون روز استاد ماشینشو اورده بود 1ال 90 نقره ایی پرسید بهترین ماشین چیه من زود گفتم بنز گفت از چی بدت میاد و بدترینش منم از دهنم پرید گفتم ال 90 مخصوصا اگر نقراه ایی هم باشه گفت بیا پشت تخته آقا هی مسئله گفت دهنمون صاف شد

رجبی علی

عضو جدید
1چیز دیگه هم بگم دوباره سر کلاس اصول بودیم بحث درمورد ماشین بود و قیمتاش اتفاقا همون روز استاد ماشینشو اورده بود 1ال 90 نقره ایی پرسید بهترین ماشین چیه من زود گفتم بنز گفت از چی بدت میاد و بدترینش منم از دهنم پرید گفتم ال 90 مخصوصا اگر نقراه ایی هم باشه گفت بیا پشت تخته آقا هی مسئله گفت دهنمون صاف شد

عجب عقده ای بوده !!!
میدونستی ماشینش چیه؟

manochehri_s

عضو جدید
کاربر ممتاز

:biggrin:....

memar_w

عضو جدید
وااااااااااا چرا همه خوابن
نکنه مرگ موش به خوردشون دادن...

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایناروووووووووووووووووووووووووووو:w15: