ی پولی بیاد تو حسابم

داداش رو دل نکنی خخخیه دختر خوشگل و باوقار و تحصیل کرده بهم پیشنهاد دوستی بده
دیگه چیا داشته باشه؟یه دختر خوشگل و باوقار و تحصیل کرده بهم پیشنهاد دوستی بده
من مادر بزرگو بگیرم روزگار همتونو سیاه میکنم خخخ مادربزرگشون یک زن سلیته ایه که نگووو.دیگه چیا داشته باشه؟
تک دختر باشه یا نه؟
باباش دقیقا چنتا سکته زده باشه؟
چشماش چی؟رنگی باشه؟
امروزی و روشن فکر باشه مث خارجکی ها یا سنتی باشه و دختر خونه؟
قد؟
وزن؟
خواهشا دقیق جواب بده ک منو پویان زحمتشو بکشیم
خدارو چی دیدی شاید منو تو پویان و مهدی فامیل شدیم
مهدی مامانشو بگیره
پویان مادربزرگه رو
منم خواهر کوچیکه رو![]()
من مادر بزرگو بگیرم روزگار همتونو سیاه میکنم خخخ مادربزرگشون یک زن سلیته ایه که نگووو.![]()
من چی پس؟
عیب نداره
منو خواهر کوچیکه میریم بیرون دور دور تو و پویان و مهدی میدونید و زناتون
منو خانمم تو کار بزرگترا دخالت نمیکنیم![]()
من چی پس؟
نه نمیشه اینقدر صبر کنم، شاید پویان و ننه بزرگه نخواستن بچه دار بشن...
توهم دختر پویان و ننه بزرگه رو برات درست میکنیم
چ شود
چ خاندان پر قدرت و با جذبه ای![]()
مگه دست خودشونه!!!نه نمیشه اینقدر صبر کنم، شاید پویان و ننه بزرگه نخواستن بچه دار بشن...
: ))
اولا که به مادربزرگه گفتم این احمد تا وقتی که نامزد حق بیرون رفتن و دور دور نداره.چه کاریه آخه.والا اینا رسمشون اینجوریه که داماد خانمشو تا قبل از عروسی فقط بصورت مجازی میتونه ببینه یا در خونه پدرش بصورت خانم چادری که فقط ی چشمش بیرونه
عیب نداره
منو خواهر کوچیکه میریم بیرون دور دور تو و پویان و مهدی میدونید و زناتون
منو خانمم تو کار بزرگترا دخالت نمیکنیم![]()
والا این مادر بزرگه از اونجایی که سنی ازش گذشته احتمال بارداریش کمه و از اونجایی که ایشون شوهر کش قهاری بوده و بعد از مرگ پانزدهمین شوهرش افتخار داده و با بنده ازدواج کرده و در تلاش برای نفله کردن من هست خخخخ
توهم دختر پویان و ننه بزرگه رو برات درست میکنیم
چ شود
چ خاندان پر قدرت و با جذبه ای![]()
باتوجه به اینکه ایشون ۱۵ تا شوهر داشته و ب طور متوسط از هر شوهر ۶ تا بچهمگه دست خودشونه!!!
ازدیاد جمعیت تو برناممون هست
قبل اینکه پویان و ننه بزرگه خانمم باهم آشنا شن قول تولیدمثل ازشون گرفتیم بعد دستاشونو گذاشتیم تو دست هم![]()
نغمه را نشون مادربزرگه بدیم شاید اون نوه اش که تو فضای مجازی فعالیت میکنه را گیر داد نغمه را بگیرهمدیر نغمه حواسم ب توهم هستا
بچم پسر بشه میام واسش خواستگاری❤❤
دیگه باید خودمون ب فکر همدیگه باشیم![]()
میدونممدیر نغمه حواسم ب توهم هستا
بچم پسر بشه میام واسش خواستگاری❤❤
دیگه باید خودمون ب فکر همدیگه باشیم![]()
مگه عهد هجره؟؟؟؟؟اولا که به مادربزرگه گفتم این احمد تا وقتی که نامزد حق بیرون رفتن و دور دور نداره.چه کاریه آخه.والا اینا رسمشون اینجوریه که داماد خانمشو تا قبل از عروسی فقط بصورت مجازی میتونه ببینه یا در خونه پدرش بصورت خانم چادری که فقط ی چشمش بیرونهدر ضمن مقرر کرده هر ماه یبار میتونی بری خونه دخترش شام .فکر کردی همش پلاسی تو خونه اونا؟؟؟.من موندم قبل این وصلت خورد و خوراکت انقد زیاد بود؟؟؟ تازه کرونا هم هست گفتم احمد هیچ مراعات نمیکنه
مادر بزرگه وصیت کرده اگه کرونا گرفت و خدای نکرده اتفاق بدی افتاد همش تقصیر احمد
اینم بگم علاوه بر اون چیزای لازم باید ی بی ام و ب خوده من بده ک باعث و بانی این وصلت هستموالا این مادر بزرگه از اونجایی که سنی ازش گذشته احتمال بارداریش کمه و از اونجایی که ایشون شوهر کش قهاری بوده و بعد از مرگ پانزدهمین شوهرش افتخار داده و با بنده ازدواج کرده و در تلاش برای نفله کردن من هست خخخخ
ولی من به عنوان بزرگ فامیل پیشنهاد میدم دخترش از شوهر دهم رو بندازیم بهش
و اما شرایطی که من دارم برای اینکه دختر مادربزرگه(از شوهر دهم)بدیم به ایشون اینه که آقای داماد باید یک ماشین بی ام و بعلاوه خونه در شمال تهران و کار با درآمد ماهیانه ۲۰۰ میلیون.هزینه کل جهیزیه بعهده داماد باشه و.... داشته باشه اگه این شرایطو داره تا بقبه شرایط بررسی کنیم![]()
پ یعنی تو نمیتونی بابا بشی؟؟؟باتوجه به اینکه ایشون ۱۵ تا شوهر داشته و ب طور متوسط از هر شوهر ۶ تا بچه
همین الان ۹۰ تا فرزند داره الان دیگه تصمیم گرفته بچه دار نشه![]()
والا نغمه رو قولشو از آدمین گرفتم برا پسر خودمنغمه را نشون مادربزرگه بدیم شاید اون نوه اش که تو فضای مجازی فعالیت میکنه را گیر داد نغمه را بگیره
در کار خیر حاجت هیچ صبر و حوصله ای نیستمیدونم
تو دوران کرونا نیا![]()
![]()
اسمش چیه اون نوه؟؟؟ فقط وعده میدینا!!!!!نغمه را نشون مادربزرگه بدیم شاید اون نوه اش که تو فضای مجازی فعالیت میکنه را گیر داد نغمه را بگیره