چهار شنبه سوری یا سه شنبه آخر سال؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

YuMi

اخراجی موقت
در پی اقدامات ضد ایرانی و فرهنگی مسلمانان عزیز و خواب کردن مردم برای رسیدن به اهدافشون ، چند سالی هست تو رسانه های دولتی (غیر دولتی ها هم مجبور میکنند) به جای 4 شنبه سوری گفته میشه سه شنبه آخر سال.

چرا؟:surprised:

تا 10 سال دیگه اسمی از 4 شنبه سوری نمیمونه

اصلا به من چه؟
حتما امام زمان اینجوری خواستن:redface:

آخرین ویرایش:

...pianist

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره منم اين مسئله واسم سوال شده بود! و يه سوال ديگه:

اصلا چرا به حوادث بعد از انتخابات گفتن اغتشاشات؟؟؟؟؟؟

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا دراز لقمه یا امثالش بوجود میان اینام به همون خاطره!

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
در پی اقدامات ضد ایرانی و فرهنگی مسلمانان عزیز و کردن بردن مردم برای رسیدن به اهدافشون ، چند سالی هست تو رسانه های دولتی (غیر دولتی ها هم مجبور میکنند) به جای 4 شنبه سوری گفته میشه سه شنبه آخر سال.

اصلا به من چه؟
صحبتاي مطهري رو شنيدي در مورد 4 شنبه سوري ؟؟؟؟؟؟:eek:

فك كنم از همون موقع ها ميخواستن برش دارن:razz:

waffen

اخراجی موقت
در پی اقدامات ضد ایرانی و فرهنگی مسلمانان عزیز و کردن بردن مردم برای رسیدن به اهدافشون ، چند سالی هست تو رسانه های دولتی (غیر دولتی ها هم مجبور میکنند) به جای 4 شنبه سوری گفته میشه سه شنبه آخر سال.

اصلا به من چه؟
نگران نباش. این حکومت کثیف زیاد چیزی از عمرش باقی نیست.
10 سال دیگه باقی نمیمونه.

joliet_arch

عضو جدید
آخه می خوان اگه از طرف اغتشاشات تلفات دادن از چهار شنبه سوری
یا سه شنبه آخر سال یا چهارشنبه سوزی تلفات ندن دیگه............

YuMi

اخراجی موقت
صحبتاي مطهري رو شنيدي در مورد 4 شنبه سوري ؟؟؟؟؟؟:eek:

فك كنم از همون موقع ها ميخواستن برش دارن:razz:
اینا؟

دوستان ما ايرانيان طبق يك سنت قديمي هرساله 4 شنبه آخر سال رو جشن ميگيريم و اين روز رو با انجام مراسم خاصي گرامي ميدارم.
ولي ديدگاه آيت ا... مطهري در مورد اين روز آيين باستاني ايرانيان چيست؟؟؟

من گزيده اي از بيانات استاد مطهري رو اينجا قرار ميدم لطفا با دقت بخونيد و نظر بديد.

(( نیاکان ما در گذشته چنین می کردند ما هم چنین می کنیم . چهارشنبه آخر سال می شود، آخر سال شمسی ، چهارشنبه آ خر اسفند ماه می شود .بسیاری از خانواده ها ،که باید بگویم ، خانواده های احمق ها ، بسیاری از خانواده های احمق ها ده یا الله آتشی روشن میکنند ، هیزمی روشن میکنند، بعد آد م ها ی سرو برو گنده ، با آن هیکل های نمی دانم چنین و چنین ، از روی آتش می پرند. ای آتش زردی من از تو سرخی تو از من.آه این چقدر حماقت است .خوب چرا چنین می کنید؟ آقا یک سنت است مال ما مردم.از قدیم پدران ماچنین می کردند. قران می گوید: اولوکان اباهم لایعقلون شیأ.اگر پدران گذشته تان چنین کاری می کردند،شما می بینید یک کار احمقانه است، دلیل خریت پدران شما است روشونو بپوشید.چرا دو مرتبه این سند حماقت را سال به سال تجدید می کنید.این فقط یک سند حماقت است،که هی کوشش می کنید که این سند حماقت را همیشه زنده اش نگاه دارید.مائیم که چنین پدران احمق داشتیم .اولوکان اباهم لایعقلون شیأ.از طرف دیگر قران نمی گوید ،هرچه که سنت است ،پس باید درهم کوبید و هرچه کهه نو است… نو گرائی –یک عده هم می گویند نوگرائی .. این چطور ؟ نوگرائی هم درست نیست .برای اینکه نو گرائی درست نیست

دوستان اين يه تاپيك و بحث جدي ست پس لطفا اسپم و به همديگه توهين نكنيد
ممنون

s.mojdeh

عضو جدید
اصولا عادتشونه كه همه فرهنگ و اصالت ايراني رو از بين ببرن .
مگه تخت جمشيد رو نديد كه خير سرشون دارن مرمت مي كنن ؟ ميدان آزادي كه زماني نماد ايران بود ، حالا چي شده ؟
آدم واقعا افسوس مي خوره .ايران رو دارن از ريشه بد مي زنن . فكر نمي كنم ديگه چيزي از اين كشور درست و حسابي بمونه.
مگر اينكه يك رضاشاه بياد و همه چيز رو از اول بسازه .

سام zealot

اخراجی موقت
در پی اقدامات ضد ایرانی و فرهنگی مسلمانان عزیز و خواب کردن مردم برای رسیدن به اهدافشون ، چند سالی هست تو رسانه های دولتی (غیر دولتی ها هم مجبور میکنند) به جای 4 شنبه سوری گفته میشه سه شنبه آخر سال.

اصلا به من چه؟
دقت میکنید به مرور زمان اعیاد ایرانی از بین میره وبجاش عزاداری30000023 امام جاشو میگیره.بجای اینکه جا درست کنن بریم بزنیم برقصیمو حالشو ببریم...اصلا اسلام با شادی وموسیقی مغایرت داره.اخ که حالم از هرچی دینه بهم میخوره

وضعیت
موضوع بسته شده است.