چند ميليون دختر آماده ازدواج داريم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سحر صبح

عضو جدید
دوست عزیز بنده ی کمی ب گفتارتون خندیدم البته، جسارت نباشه ولی حرفاتون با عقل جور در نمیاد:)در رابطه با پول باید بگم؟ چرا نباید از فقر نهراسید؟ پول که داشته باشی رفاه، صداقت و رضایت هم پشت سرش میادش! اگه من بخوام گشنگی بکشم صداقت ب چه دردم میخوره!؟البته نمیگم همه چی پوله اما شرط لازمه!!!دخترانی که اهل رابطه با نامحرم نیستن:)d) این بستگی به ذهن شما داره که این رابطه رو چطور تعریف کنی؟شما میای تو باشگاه با بچه ها حرف میزنی پست میدی تشکر میزنی! اینم یک گونه تعامله بین دخترا و پسرا...البته بی جنبه هاشون که جای خود دارن! من کاری به اونا ندارم، ولی بنظرتون نباید با کسی حرف بزنیم؟یا مثلا تو دانشگاه و... به قول استاد ادبیاتمون آسه بیای، آسه بری گربه شاخت نزنه:d3. اومدیم یه دختری پیدا شد خیلیم دختر خوبی باشه! اما خانوادش مکتبی نبودن! نباید دختره ازدواج کنه چون ؟؟؟ چون خانوادش مکتبینیستن؟ دوما اومدیم و خانواده مکتبی ب پرمون نگرف...تکلیف چیه؟ :dمن میخام با دختره زندگی کنم ن با خانواده مذهبی یا غیر مکتبیش! خودش انسان باشه کافیه:)میدونم الان عصبی میشید اما این نظرم بود! سعی نکنید نظرتونو تحمیل بفرمایید:gol:باتشکر

برادر بزرگوار
اول اینکه من عصبانی نشدم اتفاقا از اول تا آخرش لبخند زدم
اینطور تعاملها عالیه چون نه شما با دنیای حرف و ذهنیت ما آشنایی دارید و نه ما با دنیای ذهنیت شما
برای همینم اول از همه تشکر میکنم
و بعد عرض کنم که نه شما توانایی تحمیل نظر بر دیگری رو دارید و نه من این قصد رو دارم! اما باید یکسری برداشتهای اشتباه شما رو نسبت به حرفهای خودم گوشزد کنم.

در رابطه با روزی بعد ازدواج خداوند در قرآن وعده داده که اگر با فقر هم ازدواج کنند بعد از ازدواج خداوند روزی رو افزایش میده و آن زوج رو از فضل خودش بی نیاز میکنه..... رجوع شود به سوره نور "و انکحوا الایامی منکم و الصالحین...." در این باب بحث و مطلب برای اثبات زیاده اما همینو بگم که خیلیا از زیر خط صفر شروع کردند و بعد ازدواج روزیشون زیاد شد و کم کم کار و وضعشون به روال خوبی افتاد...

رابطه رو مطرح فرمودید که باید عرض کنم همونطور که خودتونم میتونستید حدس بزنید رابطه حرام منظور هست. ارتباطات دوستی دختر و پسر که به منظور آشنایی های پیش از ازدواج شکل میگیره. چیزی که در دهه اخیر از اثر تبلیغات رسانه و سبک زندگی غربی در ایران رایج شده و چقدر هم باعث بالا رفتن درصد طلاق در ایران شده این سبک آشنایی و... (بنده نظرم رو عرض میکنم تا فقط منظورم شفاف سازی بشه هرچند شما ممکنه قبول نکنید که هیچ ایرادی نداره؛ بحث در این باره خیلی مفصل هست و ما فعلا قصد بحثی نداریم که به قول شما تحمیل نظر هم فرض نشه...)

در مورد اینکه فرمودید باید با خود دختر جور باشید و زندگی کنید نه فقط خانواده او، درست میفرمایید. شما منظور قبلی بنده رو درست متوجه نشدید چون بنده هم منظورم از خانواده مکتبی در حقیقت خود دختر بود. بیشتر اشاره بحثم هم به پسرهایی بود که دنبال دختر سالم و محجوبی میگردن که معیارهای مادی نداشته باشه. که من اشاره کردم اینطور دخترها بیشتر در خانواده هایی با بافت سنتی و مکتبی هستند که تمرکزشون به جای مادیات روی شخصیت طرف هست، و عرض کردم با این توقعات و غرهایی که بعضا آقایون میزنن که دیگه چنین دختری پیدا نمیشه، باید عرض شود که معضل دخترهای مجرد حتی در چنین اقشاری هم هست ... و به نظر میرسه در اغلب حالات این آقایون هستند که در عین گشتن به دنبال بهترین موردها، لیاقت لازم رو برای ازدواج با چنین دختران نجیب رو ندارن! در مجموع این مسئله برای آقایون جای تأمل داره...

آخرین ویرایش:

سحر صبح

عضو جدید
درهمه داداش .......فقط بشین سوا کن:biggrin:

نگاه مادی و غیرمحترمانه به خانمها ممنوع!
همچنین این نگاه به آقایون هم ممنوع
بخصوص در بحث مقدس ازدواج
میدونید که ما اون ازدواج رو نمیگیم. این ازدواج رو میگیم... امیدوارم منظورمو گرفته باشید

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
پیشنهاد میکنم

قبل اینکه این تاپیک هم با ارسالهای نامربوط، بره به سمت گزارش های تخلف مکرر، بهتره به خودتون وسایرین احترام بزارید وتاپیک رو پر از حرفهای ناشایست نکنید!!!

آخرین ویرایش:

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نگاه مادی و غیرمحترمانه به خانمها ممنوع!همچنین این نگاه به آقایون هم ممنوعبخصوص در بحث مقدس ازدواجمیدونید که ما اون ازدواج رو نمیگیم. این ازدواج رو میگیم... امیدوارم منظورمو گرفته باشید
ابجی دستت درد نکنه بابت نوشته هات:gol:درست میفرمایید اما هر شخصی باید یک پیش فرض مادی داشته باشه ... هرکسی ب اندازه تواناییشو نکته دوم اینکه اگه دو نفر همدیگه رو دوس داشته باشن ممکنه خیلی از مسایل براشون قابل گذشت باشه!ممنونم از راهماییتون

سحر صبح

عضو جدید
ابجی دستت درد نکنه بابت نوشته هات:gol:درست میفرمایید اما هر شخصی باید یک پیش فرض مادی داشته باشه ... هرکسی ب اندازه تواناییشو نکته دوم اینکه اگه دو نفر همدیگه رو دوس داشته باشن ممکنه خیلی از مسایل براشون قابل گذشت باشه!ممنونم از راهماییتون

خواهش میکنم . همچنین ممنون از شما

درست میفرمایید. هرکس باید به عقاید و ظرفیتهای فکری و روحی خودش نگاه کنه و بر اون اساس قدم برداره
و البته ظرفیتها هم با اصلاح جهان بینی ها و ایدئولوژی ها متّسع میشه
در مورد نکته دوم هم دوست داشتن زوجین، قسمتی از مسئله رو که فرعیات هست حل میکنه. اما در مسائل اصلی، انتخاب عقلانی بر اساس کفویت در فکر و هدف حرف اول رو میزنه. چون زندگی آنقدر مشکلات داره که ریشه و تنه زندگی هم بجا باشه شاخه ها با هم در تلاطم و تضاد هستند، چون از دو فرهنگ جدا با دو نوع تربیت هستند... چه رسد به اینکه درخت پیوند خورده از ریشه مشکل داشته باشه. اونوقته که دیگه مشکلات فرعی، قابل حل نیست. و مسائل آنقدر متعدد میشه که حل آن غیر ممکن میشه و خدای ناکرده راهی جز جدائی برای سلامت روحی طرفین باقی نمیمونه.

بالا