امید وارم که این مشکلات براتون پیش نیاد مخصوصا با این دست خط های فوق فنی
amirstark کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 18, 2010 #1 امید وارم که این مشکلات براتون پیش نیاد مخصوصا با این دست خط های فوق فنی
Alone_Star عضو جدید Jan 19, 2010 #3 اخه ایستایی هم درسه سختیه که آدم بیفته و واسش این همه منت بکشه. من که ایستایی رو دوست دارم و لذت می برم از کلاس ایستایی. موفق باشید.
اخه ایستایی هم درسه سختیه که آدم بیفته و واسش این همه منت بکشه. من که ایستایی رو دوست دارم و لذت می برم از کلاس ایستایی. موفق باشید.
a_m68 سبز عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #4 amirdost گفت: امید وارم که این مشکلات براتون پیش نیاد مخصوصا با این دست خط های فوق فنی کلیک کنید تا باز شود... چه بامزن اینا!!!!!!! من حاظرم درس 5 واحدی بیفتم اما التماس استادشو نکنم!
amirdost گفت: امید وارم که این مشکلات براتون پیش نیاد مخصوصا با این دست خط های فوق فنی کلیک کنید تا باز شود... چه بامزن اینا!!!!!!! من حاظرم درس 5 واحدی بیفتم اما التماس استادشو نکنم!
a_m68 سبز عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #6 sina7716 گفت: ای بابا مسخره نکنین سرتون میادا!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود...
Faeze Ardeshiry کاربر فعال تالار مهندسی معماری , کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #7 a_m68 سبز گفت: چه بامزن اینا!!!!!!! من حاظرم درس 5 واحدی بیفتم اما التماس استادشو نکنم! کلیک کنید تا باز شود... فک میکنی وقتی پیش نیاز شد میفهمی چه خبره
a_m68 سبز گفت: چه بامزن اینا!!!!!!! من حاظرم درس 5 واحدی بیفتم اما التماس استادشو نکنم! کلیک کنید تا باز شود... فک میکنی وقتی پیش نیاز شد میفهمی چه خبره
parandi2 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #8 با مزه بيد. من كسيو مي شناختم كه از درسي 10 بار افتاده بود.
a_m68 سبز عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #9 vorojak_error گفت: فک میکنی وقتی پیش نیاز شد میفهمی چه خبره کلیک کنید تا باز شود... آره خوب اینم حرفیه!:دی اما من به جا التماسه استاد سعی میکنم با بچه ها همکاری کنم!:دی بیشترم جواب میده اتفاقا دقیقا ایستایی رو همین جوری پاس کردم!
vorojak_error گفت: فک میکنی وقتی پیش نیاز شد میفهمی چه خبره کلیک کنید تا باز شود... آره خوب اینم حرفیه!:دی اما من به جا التماسه استاد سعی میکنم با بچه ها همکاری کنم!:دی بیشترم جواب میده اتفاقا دقیقا ایستایی رو همین جوری پاس کردم!