چند سوال در مورد کنکور ارشد

hp-ise

عضو جدید
با سلام خدمت اعضای محترم . در مورد کنکور ارشد چند سوال داشتم امیدوارم که دوستان با تجربه راهنمایی کنند :

1. اگر کسی بخواد رتبه زیر 30 صنایع رو بیاره و از اول شهریور شروع به درس خواندن بکنه به طور میانگین روزی چند ساعت باید درس بخونه .
2. من در سه درس آمار و تحقیق و موجودی میخوام کلاس برم . چون یه مقدار تو این سه درس مشکلات پایه دارم . با توجه به نزدیک بودن سطح کلاسهای نصیر و پارسه و ارزانتر بودن کلاسهای نصیر آیا شما نصیر رو از نظر کامل بودن جزوات و با کیفیت بودن آموزش تایید می کنید ؟
3. اونطوری که من شنیدم بهترین آزمون ها از نظر نزدیکی به سوالات کنکور ارشد و جامعه آماری آزمون های پارسه هست آیا درسته ؟ اگر نه کدام موسسه آزمون های بهتری دارد ؟
4. بعضی ها کلا بیخیال زبان میشن و وقتش رو میذارن روی طرحریزی و موجودی به نظر شما این کار بهتره یا اینکه همه دروس ضریب 1 رو به یک اندازه بخونم ؟
5. برای دو درس طرحریزی و زبان عمومی و تخصصی چه منابعی رو پیشنهاد می کنید ؟
6. با توجه به وقت کم من آیا خلاصه نویسی از جزوات که وقت گیر هم هست کار عاقلانه ایه ؟

arya1205

عضو جدید
سلام، 7 تا 8 ساعت خوبه ولی در نظر بگیر که گیرایی افراد خیلی با هم فرق داره
کلاسهای پارسه به هیچ دردی نمی خوره مثلاً گائینی در مورد آمار و احتمال خیلی ضعیف درس میده و تحقیق هم اشجری خیلی ناقص درس می ده
اگه زبان رو بی خیال بشی هرگز رتبه بهتر از 30 نمی یاری، پارسال رو ملاک قرار نده یک سال متفاوتی بود
سوالات آزمون پارسه چیزی یادت نمی ده ولی واقعاً جامعه آماری خوبی داره ونصیر در مقابل اون یه شوخی هست!
خلاصه نویسی خوبه البته اگه درست خلاصه نویسی کنی.
آمار و احتمال ایوزیان خیلی خوبه هم کلاسش و هم کتابش

3d ahmad

عضو جدید
سوال

سوال

سلام به همه ی برو بچه های ارشد
من دانشجوی ترم2 صنایع هستم،می خواستم بدونم برای ارشد چه درس هایی مهمه واز الان روی چه درس هایی کار کنم که برای ارشد به مشکل برنخورم
ممممممممممنننننننننننننووووووووووووووونننننننننننننن

H.M.N

عضو جدید
1.مهمترین آن آمار که کتاب جان فروند خوب
2.تحقیق در عملیات 1 -کتاب مهرگان
3.کنترل موجودی
4.طرح ریزی1
5.زبان خارجی

بالا