چند درصد دختران دوست پسر دارند

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان مسئله با دختر یا با پسر دوست بودن نیس. مسئله اینه به طرف بگی ببین خودتو خفه نکن ، با یکی باش :exclaim:

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان مسئله با دختر یا با پسر دوست بودن نیس. مسئله اینه به طرف بگی ببین خودتو خفه نکن ، با یکی باش :exclaim:
واقعا نمیشه
اون قدیمیا که میگفتن برین خواستگاری اینجوری باور کن خیلی بعهتره از دوستیه
دوستی عذابه
چون هیچی نمی دونی
و دختر وابسته کسی میشه که خودش ازش ساخته
در حالیکه پسره هنوز نمی دونه زندگی یعنی چی
اقتصاد چیه
ئ

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
دخترها رو نمیدونم ولی پسرها که 100% همه حداقل یکی رو دارند و اگه ندارند هم از بی عرضگیشونه:d

eterno

کاربر ممتاز
واقعا نمیشه
دوستی عذابه
چون هیچی نمی دونی
اقتصاد چیه
ئ​
منم موافقم...
به نظرم همون ازدواجهای قدیمی بهتر بود
ارتباط الانه دختر و پسرا فقط دوستیه،دوستی ای که در نهایت بهشون لطمه روحی میزنه...چون در عین وابستگی مجبورند بیخیاله هم بشند...

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دعای پسرهای مجرد( الهم نزلنا حوریاً تک دانه و هیکل توپ (خدایا منو به خاطر این درخواست سنگینم ببخش)السّن الصغیرا، لا کوزه ترشی، الوضع المالی، عالی و جهیزیتها کاملةُ، و والدینها رو به موتا،ترجیحاً لا خواهر و مادر و پدر و کلهم فک و فامیلا...،الچشم البسته، لا آفتاب مهتاب دیده...،کدبانوا فی المور المنزلقویاً فی تحمل بوی جوراب و الغیر چیزها...یا رب اعطینا الینا... آمین یا رب العالمین

eterno

کاربر ممتاز
چه استدلال جالبی
چیه بهت برخورد که بهت گفتم بی عرضه؟:D
دعای پسرهای مجرد( الهم نزلنا حوریاً تک دانه و هیکل توپ (خدایا منو به خاطر این درخواست سنگینم ببخش)السّن الصغیرا، لا کوزه ترشی، الوضع المالی، عالی و جهیزیتها کاملةُ، و والدینها رو به موتا،ترجیحاً لا خواهر و مادر و پدر و کلهم فک و فامیلا...،الچشم البسته، لا آفتاب مهتاب دیده...،کدبانوا فی المور المنزلقویاً فی تحمل بوی جوراب و الغیر چیزها...یا رب اعطینا الینا... آمین یا رب العالمین
:biggrin::biggrin::biggrin:
ما چی میگیم اونوقت؟:D

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز

واقعا نمیشه
دوستی عذابه
چون هیچی نمی دونی
اقتصاد چیه
ئ
چی نمیشه ؟؟ این که با یکی باشه ؟ اگه این نشه که بعدا طرف با یه نفرم نمیتونه زندگی کنه .

حرفت درست ولی راستش من از اینکه اولین دیدار تو مراسم خواستگاری باشه خوشم نمیاد تازه اولین باز خواهر جان مامان جانش زودتر نیان بپسندن :hate:، این دیگه فاجعس .به نظرم خواستگاری اونم از نوع سنتی ایراداتی زیادی داره، هیچی از همدیگه نمیدونن . اینجا به صرف خانواده ها ازدواج صورت میگیره و بعد عقد شاید خیلی چیزا فهمیده بشه .ولی قبول دارم این دوستیا حتی با قصد ازدواجش زیاد امن نیست .

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چیه بهت برخورد که بهت گفتم بی عرضه؟:D

ما چی میگیم اونوقت؟:D
چه بی ادبانه..گستاخ:mad:
چی نمیشه ؟؟ این که با یکی باشه ؟ اگه این نشه که بعدا طرف با یه نفرم نمیتونه زندگی کنه .

حرفت درست ولی راستش من از اینکه اولین دیدار تو مراسم خواستگاری باشه خوشم نمیاد تازه اولین باز خواهر جان مامان جانش زودتر نیان بپسندن :hate:، این دیگه فاجعس .به نظرم خواستگاری اونم از نوع سنتی ایراداتی زیادی داره، هیچی از همدیگه نمیدونن . اینجا به صرف خانواده ها ازدواج صورت میگیره و بعد عقد شاید خیلی چیزا فهمیده بشه .ولی قبول دارم این دوستیا حتی با قصد ازدواجش زیاد امن نیست .
حالا نه در اون حد
اما همه چی زیر نظر خونواده بودن
دوستی واقعا چیز مزخرفیه

usef.key

عضو جدید
تنها 50 % از دخترا 1 دوست پسر
و 50 % باقی مونده معلوم نیست چندتا!!!!!
شد 100!

usef.key

عضو جدید
دخترها رو نمیدونم ولی پسرها که 100% همه حداقل یکی رو دارند و اگه ندارند هم از بی عرضگیشونه:d
دخترا چی؟؟؟؟
همونطور که میدونید جمعیت دخترا بیشتر از پسراست!!! اگه 100% پسرا جی اف داشته باشن
نشون میده که شما ساده اید(شایدم بدتر) با اون که میدونید یه پسر با حداقل یکی دیگه هست بازم عاشق میشید!!!:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

reyhoon

عضو جدید
فک کنم یکم بدبینانه گفته شده!!!!
بینه دخترا و پسرایی که من میشناسم فقط چنتاشوون وضعشون خرابه!
بقیه با خانواده و خوبن!دختر و پسره خوب که من زیاد میبینم!

eterno

کاربر ممتاز
چه بی ادبانه..گستاخ:mad:
بیتلبیت:razz:
حالا بهت برنخوره:lol:
از کجا معلوم خودت نداشته باشی؟:whistle::huh:
اینم حرفیه:D
دخترا چی؟؟؟؟
همونطور که میدونید جمعیت دخترا بیشتر از پسراست!!! اگه 100% پسرا جی اف داشته باشن
نشون میده که شما ساده اید(شایدم بدتر) با اون که میدونید یه پسر با حداقل یکی دیگه هست بازم عاشق میشید!!!
خوب معلومه دیگه،از بس خلند;)
چی دوست؟
من فقط زن داشتم:)
داشتی یا داری؟:D
چی؟:w08:
اون زن خودمه :love:
تو خجالت نمیکشی؟:eek:
اینکارا حرامه تو اسلام:biggrin::biggrin::biggrin:

shotgun

عضو جدید
دخترها رو نمیدونم ولی پسرها که 100% همه حداقل یکی رو دارند و اگه ندارند هم از بی عرضگیشونه

حرف حقه نميشه كاريش كرد.
آخه دخترا بيشتر از يه دونه دارن واسه همين پسرا بي عرضه هستن كه ندارن.