چقدر به روزه و شبهاي قدر اعتقاد داريد ؟

sharlin

عضو جدید
کاربر ممتاز
با همه وجودم عاشق ماه رمضون و روزه گرفتن و شبای قدرم..
درحدتیم ملی المپیک(یعنی خیلی زیاد) اعتقاد دارم..

behnam-t

عضو جدید
اعتقاد به نظر من بستگی به شرایط داره شرایطی که رو اعتقاد یه نفر تاثیر میداره باید دید واقعا چی درست چی نادرست شب قدر باید قران خواند اما کسی که داره از گزسنگی میمره چه فرقی براش داره امشب شب یلدا باشه یا قدر ؟اعتقاد خوب در جهت رفاه معنوی و اجتماعی

• Like
واکنش ها: elma

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای به حال کسایی که با آبروی مومنی بازی کردن
وای به حال کسایی که به کسی دروغ بستن و بهش تهمت زدن

اگر تا شب قدر مسئله رو حل نکنن و شب قدر دل طرف از کارهای اون بشکنه واااای به حالشون....

اگر مظلومی شب قدر نفرین کنه وای به حال کسی که نفرین شده!!!!

behnam-t

عضو جدید
وای به حال کسایی که با آبروی مومنی بازی کردن
وای به حال کسایی که به کسی دروغ بستن و بهش تهمت زدن

اگر تا شب قدر مسئله رو حل نکنن و شب قدر دل طرف از کارهای اون بشکنه واااای به حالشون....

اگر مظلومی شب قدر نفرین کنه وای به حال کسی که نفرین شده!!!!

حاجی هر جا گرسنه ای دیدی بدون حقی از کسی در جایی خورده شده حتما هم نفرین میکنن اما نفرین کنندگان چند تا و نفرین شدگان چند تا ؟؟نفرین شدگان هر روز چاق تر از دیروز نفرین کنندگان هر روز لاغر تر از دیروز

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
حاجی هر جا گرسنه ای دیدی بدون حقی از کسی در جایی خورده شده حتما هم نفرین میکنن اما نفرین کنندگان چند تا و نفرین شدگان چند تا ؟؟نفرین شدگان هر روز چاق تر از دیروز نفرین کنندگان هر روز لاغر تر از دیروز

فقط این دنیا نیست عزیز دلم....

اون دنیا دهنشون آسفالته.....:D

• Like

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب البته هر چی می گذره (منظورم هرسال که می گذره) ماه رمضونه بی فروغ تر میشه!!!
خیلی الکی خودشونو توجیه می کنن و روزه نمی گیرن....واقعا که به حال اینجور آدما باید تاسف خورد....
خب راستشو بخواید من به این ماه و شبهای قدر خیلی معتقدم...وهمه ی تلاشمو می کنم که هرچه بهتر تو مراسما شرکت کنم.........
حالا فکر نکنید می خوام پز بدم یا اینکه چیزه دیگه........... ولی من به تمام کسانی که روزه نمی گیرن میگم واقعا فرصت استثناییرو دارید از دست می دید.....و یا اگه تو مراسم شب قدر شرکت نمی کنن به این فکر کنن که معلوم نیست شب قدر سال بعد باشن یا نه(یکیش پسر داییه خودم)
پس تا میتونید تو مراسم شرکت کنید و سرنوشت خودتونو رقم بزنید....به این آخریه شدیدا اعتقاد دارم.....
خواهشن تو مراسم شب قدر مارو هم از دعایهاتون بی نسیب نزارید....
سپاس;)

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کسی به اندازه نیازش خدایش را دوست دارد

منکه خودم خیلی استفاده میکنم از این لیالی.......حس عجیبی دارم

elma

عضو جدید
خب البته هر چی می گذره (منظورم هرسال که می گذره) ماه رمضونه بی فروغ تر میشه!!!
خیلی الکی خودشونو توجیه می کنن و روزه نمی گیرن....واقعا که به حال اینجور آدما باید تاسف خورد....
خب راستشو بخواید من به این ماه و شبهای قدر خیلی معتقدم...وهمه ی تلاشمو می کنم که هرچه بهتر تو مراسما شرکت کنم.........
حالا فکر نکنید می خوام پز بدم یا اینکه چیزه دیگه........... ولی من به تمام کسانی که روزه نمی گیرن میگم واقعا فرصت استثناییرو دارید از دست می دید.....و یا اگه تو مراسم شب قدر شرکت نمی کنن به این فکر کنن که معلوم نیست شب قدر سال بعد باشن یا نه(یکیش پسر داییه خودم)
پس تا میتونید تو مراسم شرکت کنید و سرنوشت خودتونو رقم بزنید....به این آخریه شدیدا اعتقاد دارم.....
خواهشن تو مراسم شب قدر مارو هم از دعایهاتون بی نسیب نزارید....
سپاس;)
بچه ها واقعا معني اين جمله يعني چي كه تو شب قدر سرنوشت آدما نوشته مي شه !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستش هيچ وقت معني اين حرفا رو متوجه نشدم اگه كسي مي تونه منم قانع كنه لطفا اينجا خواب بذاره؟؟؟؟؟؟؟؟

Thais

عضو جدید
شرکت کردم و میکنم و معتقدم و برای کسایی که در حقشون ظلم شده دعا میکنم امیدوارم جوابشونا بگیرن در حق خوارجی که به مردم بد کردن

• Like

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها واقعا معني اين جمله يعني چي كه تو شب قدر سرنوشت آدما نوشته مي شه !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستش هيچ وقت معني اين حرفا رو متوجه نشدم اگه كسي مي تونه منم قانع كنه لطفا اينجا خواب بذاره؟؟؟؟؟؟؟؟

گناهها باعث میشن تاریکی قلب آدم رو بگیره....و وقتی این چنین شد قبح و بدی خیلی از کارها برای انسان میشکنه مثلا لقمه حرام و یا.......

اینطوری انسان به سمت بدی ها و نا کجا آباد میره!!!

شب قدر شب بخشش گناهانه....

اگر بخشیده بشید که حتما میشید(اگه با ایمان باشید) پاک پاک میشید و تاریکی از قلب شما پاک میشه...

وقتی روح انسان پاک باشه مسیرش به سمت خوبی هاست و صراط مستقیم.....

اینه همون تغییر سرنوشته...

البته بگم ها:
این یه دید شخصی از من بود و بسیار ساده بیان کردم

• Like

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
گناهها باعث میشن تاریکی قلب آدم رو بگیره....و وقتی این چنین شد قبح و بدی خیلی از کارها برای انسان میشکنه مثلا لقمه حرام و یا.......

اینطوری انسان به سمت بدی ها و نا کجا آباد میره!!!

شب قدر شب بخشش گناهانه....

اگر بخشیده بشید که حتما میشید(اگه با ایمان باشید) پاک پاک میشید و تاریکی از قلب شما پاک میشه...

وقتی روح انسان پاک باشه مسیرش به سمت خوبی هاست و صراط مستقیم.....

اینه همون تغییر سرنوشته...

البته بگم ها:
این یه دید شخصی از من بود و بسیار ساده بیان کردم

مرسی حاجی من که از جوابت حال کردم......;)