چقدر به ایرانی بودنت افتخار میکنی؟؟؟

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم معدلم 19/25 هست ......ولی میگن پ نداری ..بشین دکترا بخون در واقع میگن برو بمیر......
بنده به شرط معدل وارد ارشد شدم

بی امتحان و دغدغه خاصی

مختار بودم در انتخاب دانشگاه

بورسیه هم برام اومد از چند دانشگاه

هرجا هم برای کار اغدام کردم

چه در وزارت خانه چه در جاهای دیگه

راحت استخدامم میکنن

اما مشغول به کار نشدم به دلایل خاصی که داشتم

هیجا چشم به پارتی نداشتم هیچ جا از اونم استفاده نکردم

هرجا خواستم برم هرچیزی خواستم انجام دادم

چون میخواستم و چیزی که بخوام باید انجام بشه

چون من یاسین ام:)

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

بی امتحان و دغدغه خاصی

راحت استخدامم میکنن

پارتی داشتی که بورس شدی مثل دوست خودم ..........بورسیه رو به هرکسی نمیدن ..............تو رو خدا نگین یه جوری تعریف کردین من فک کردم تو یه کشور دیگه هستی ....تو ایران از این خبرا نیست حتما از همه جا بی خبری شعار میدی کسی که تو بطن کار هست از این حرفا نمی زنه

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای اینکه خاک مه برای قهرمان هاش بخاطر تاریخ اش بخاطر اینکه ترک هستم و ......

البته اینگونه تفکرات رو همه دارن تقریبا. فکر نمیکنم منطقه ای باشه تو ایران که به خودش افتخار نکنه مهم این نیست که ما از چی خودمون خوشمون میاد مهم اینه دیگران از چی ما خوششون میاد ;) یعنی رفتارمون در نگاه دیگران چجوریه

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بی امتحان و دغدغه خاصی

راحت استخدامم میکنن

میدونم کلا یاسی همشون علاف اند!!

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش به حالتون حتما یه کار خوب دارین ............................زحمت کشیدیم ولی رشته های مامایی میرن کارمند بانک میشن!!!!!!!!!!هیچی سرجاش نیست....از ایران متنفرم شایدم از شدت تنفر خودکشی بکنم
بر عکس تو لحظه ای نمیتونی تو فشار و کاری که میکنم دوم بیاری

مثل امروز صبح ساعت 5 صبح لباس گرفتم رفتم سر چهار راه کارگری

با اینکه میتونم یه پروژه کامپیوتری از یه شرکت بگیرم تو چند روز مبلغی نسبتن خوب بگیرم ازشون مثلا دور 4 میلیون

من غیر زبان خارجه کشاورزی هم میخونم

یه روز رفتم تو جهاد دیدم یکی داره کار میکنه میگم تو چی خوندی میگه وکالت گفتم تو فرق گندم و جو رو میدونی چیه که اومدی اینجا

هیچی سرجاش نیست اما دلیل نمیشه به وطنم خونم اریایی بودنم پشت کنم

برعکس شما عاشقم خاکمم

• Like
واکنش ها: .6.

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته اینگونه تفکرات رو همه دارن تقریبا. فکر نمیکنم منطقه ای باشه تو ایران که به خودش افتخار نکنه مهم این نیست که ما از چی خودمون خوشمون میاد مهم اینه دیگران از چی ما خوششون میاد یعنی رفتارمون در نگاه دیگران چجوریه

اشتباه برداشت نکنید من فقط برای خاک آذربایجان این حس رو دارم نه کل ایران. چون برام مهم نیست بقیه اش.
من از فرهنگ خودم خوشم میاد از رسوم .. مهم نیست از چی خوشت بیاد مهم اینه که بری خودمون زندگی کنیم نه برای دیگران;)

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پارتی داشتی که بورس شدی مثل دوست خودم ..........بورسیه رو به هرکسی نمیدن ..............تو رو خدا نگین یه جوری تعریف کردین من فک کردم تو یه کشور دیگه هستی ....تو ایران از این خبرا نیست حتما از همه جا بی خبری شعار میدی کسی که تو بطن کار هست از این حرفا نمی زنه
نه پارتی نداشتم چون جاهایی خودمو نشون دادم که هر کسی نتونست نشون بده

چیزایی که شما میگین شعار من دارم باهاش زندگی میکنم

و یه زندگی رو به بالایی هم دارم

نیمگم گله ندارم اما هیچ وقت به وطنم به ناموسم به خاکم پشت نخواهم کرد

وسلام......

*وارش*

کاربر فعال
اشتباه برداشت نکنید من فقط برای خاک آذربایجان این حس رو دارم نه کل ایران. چون برام مهم نیست بقیه اش.
من از فرهنگ خودم خوشم میاد از رسوم .. مهم نیست از چی خوشت بیاد مهم اینه که بری خودمون زندگی کنیم نه برای دیگران;)

ایران کشوری متشکل از قومیت های مختلف هست. آذربایجان هم همیشه بخشی از خاک ایران بوده همانطور که بقیه استان ها و قومیت ها بودن. شما هم جزئی از ایران هستید چه بخواهید چه نخواهید. اینکه بعضی از هم وطنان آذری زبانم خود را تافته جدا بافته میدانند درک نمیکنم.

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایران کشوری متشکل از قومیت های مختلف هست. آذربایجان هم همیشه بخشی از خاک ایران بوده همانطور که بقیه استان ها و قومیت ها بودن. شما هم جزئی از ایران هستید چه بخواهید چه نخواهید. اینکه بعضی از هم وطنان آذری زبانم خود را تافته جدا بافته میدانند درک نمیکنم.

حرف شما کاملا درسته
البته این بحث مفصلی داره ولی در کل خنده داره

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
افتخار میکنم ایرانیم

چون دورانی که بقیه ملل دنیا توی بربریت و وحشی گری زندگی میکردند ایران مهد تمدن بوده

افتخار میکنم به اینکه در دوران عالی تمدن سلامی ایرانی چه دانشمند هایی داشتیم چه چهره هایی که توی دنیا بی نظیره .

گوستاو لوبون و جرجی زیدان نوشته اند که غربی ها چطور راهبرد علمی مسلمونها و ایرانی ها رو پیش گرفتند و به نام خودشون ثبت کردند .

افتخار میکنم کشوری هستیم که هیچگاه تجاوز گر و خون ریز نبوده .هیچ گاه برده داری نکرده هیچ گاه ارزش زن رو کم نشمرده .. افتخار میکنم که ایرانی ها حتی قبل از آمدن اسلام موحد و یکتاپرست بودند (کم تر قومی

اینطور بوده اند اکثرا بت پرست و جاهل بودند قوم ها )

افتخار میکنم که در بین این همه عرب و هر چند پیامبر در حجاز مبعوث شدند ، ایران بود که پرچم اسلام ناب و تشیع رو بلند کرد و مملکتمون هر چی هم باشه اسم امام زمان روشه !

افتخار میکنم که هشت سال رو در روی یک متجاوز که نه ، 27 متجاوز ایستادیم و یک وجب خاک ندادیم

افتخار میکنیم که با وجود مشکلات داخلی و فشار اقتصادی ، حامی اصلی خط مقاومت در برابر استکبار اسرائیلی آمریکایی هستیم .

افتخار میکنیم که وقتی ما رو مسخره کردند و گفتند نمیتونید 20 درصد غنی سازی کنید ، در کمال حیرت اونها ، ما تونستیم و با همین دست برتر مذاکرات شدیم .

اگر کمبودی هست که هست ضعف هایی هست از کم کاری ماست

افتخار بقیه کشور ها چیه ؟ مثلا آمریکا !
دویست سال پیش لات های هفت تیر کش انگلیسی حمله کردند کشتزار های سرخ پوست ها رو ازشون گرفتند و میلیونی آدم کشتند

بعد از آفریقا میلیون ها برده اوردند به طوری که مزارع جنوب آمریکا گورستان این برده ها شده

بعد با ستون قرار دادن بقیه کشور ها و ظلم و بعد از جنگ جهانی و افول سایر قدرت ها پیش رفت کردند و پولدار شدند! این کجاش افتخار داره ؟

.
افتخار کانادا و اسپانیا چیه ؟ که فرماندارشونو ملکه انگلیس به طور مطلق تعیین میکنه !

بگذارید سگ های هالیوودی هر چه میخوان عوعو کنند و فیلم بسازند و تبلیغات راه بندازند علیه ما

اون کسی که دنبال حقیقته میفهمه که ما ملتی با تمدن 5000 ساله ایم بعد هم همین میشه که ریچارد نلسون فرای میاد و میگه منو کنار زاینده رود دفن کنید .
گذشته برای حال هیچ افتخاری محسوب نمیشه...
استکبار...:biggrin:
دست برتر مذاکرات...:w15:
خواهش میکنم به این جک ها ادامه ندید...

چیزی که زیاده ارشد

پس تو اداره جات افرادی رو که بخوان بگیرن از روی امتحان به طبع معدل 18 یا 19 رو بهتر میگیرن تا افراد دیگه

اگر میخواهی به جایی برسی چند برابر تلاش کنی همین

بی امتحان و دغدغه خاصی

راحت استخدامم میکنن

دوست عزیزم جوری که شما دارید میگید حتما ساکن ایران نیستید
شما حرفتون درسته ولی نه تو ایران
همش شعاره
گفتنش صحیح نیست ولی
از اون ارشدی که میفرمائید بنده هم دارم...!26 سالمه
چندین مدرک بین المللی هم دارم و در رشته خودم متخصصم
مدال برنز و طلای المپیاد برق در سطح کشور در دو سال متوالی تو کارناممه و تو اردوی آماده سازی تیم ملی بودم
عضو بنیاد ملی نخبگان...
تجربه کار تو شرکتهایی مثل ایران خودرو و پالایشگاه رو دارم ...4 سال سابقه تدریس دوره های تخصصی مهندسی برق...
بازم بگم؟
ولی باز هم برای شرایط کشورم متاسفم... خیلی این در و اون در زدم و خیلی تلاش کردم ... ولی منو فقط عذابم دادن!! جوونا فقط دارن میسوزن...
پس همه چیز اون جوری نیست که شما توصیف میکنید...

ولی حداقل خوشحالم که این مملکت واسه هرکی نون نشده واسه شما آب شده و به دردتون خورده
موفق باشید:gol:
البته اینگونه تفکرات رو همه دارن تقریبا. فکر نمیکنم منطقه ای باشه تو ایران که به خودش افتخار نکنه مهم این نیست که ما از چی خودمون خوشمون میاد مهم اینه دیگران از چی ما خوششون میاد ;) یعنی رفتارمون در نگاه دیگران چجوریه
موافقم

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
چه افتخاری بزرگتر از این که ایرانی ها زمینه ساز ظهور مهدی (عج) خواهند شد...

پس افتخار میکنم به ایرانی بودنم و با هیچی عوضش نمیکنم.

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اگه با دیدگاه فرقه حجتیه به پست شما نگاه کنیم دقیقا موافقم. ایران داره تمام شرایط ظهورو تو تمام جنبه ها برای ظهور فراهم میکنه

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز

دوست من امام زمان فقط مال ایرانه؟!! شما از کجا اینقدر مطمئنید که زمینه ساز ظهور چه کسانی هستن؟!
واقعا نظر قشر تحصیلکرده این کشور آدم رو به تامل وا میداره!!

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گذشته برای حال هیچ افتخاری محسوب نمیشه...
استکبار...:biggrin:
دست برتر مذاکرات...:w15:
خواهش میکنم به این جک ها ادامه ندید...

دوست عزیزم جوری که شما دارید میگید حتما ساکن ایران نیستید
شما حرفتون درسته ولی نه تو ایران
همش شعاره
گفتنش صحیح نیست ولی
از اون ارشدی که میفرمائید بنده هم دارم...!26 سالمه
چندین مدرک بین المللی هم دارم و در رشته خودم متخصصم
مدال برنز و طلای المپیاد برق در سطح کشور در دو سال متوالی تو کارناممه و تو اردوی آماده سازی تیم ملی بودم
عضو بنیاد ملی نخبگان...
تجربه کار تو شرکتهایی مثل ایران خودرو و پالایشگاه رو دارم ...4 سال سابقه تدریس دوره های تخصصی مهندسی برق...
بازم بگم؟
ولی باز هم برای شرایط کشورم متاسفم... خیلی این در و اون در زدم و خیلی تلاش کردم ... ولی منو فقط عذابم دادن!! جوونا فقط دارن میسوزن...
پس همه چیز اون جوری نیست که شما توصیف میکنید...

ولی حداقل خوشحالم که این مملکت واسه هرکی نون نشده واسه شما آب شده و به دردتون خورده
موفق باشید:gol:

موافقم
مبارکت باشه افتخاراتت

اما پول روی زمین ایران ریخته باید بلد باشی چجوری در بیاریش

نمیگم بد نیست بده وضع بده

ملتی داریم که ادم های روی کار میاره اهل دزدی چه از حمله چنگیز مغول که بخاطر همین دزدی بود چه الانی که هستیم

وضع بده

اما میگم پول تو ایرانه

بخوای به سوسل بازی و جلف بازی اقایون دل ببندی هیچ چیزی نمیشی

حکم و مدال های که من و تو داریم قاب روی دیواره

برای پول دراوردن و کار کردن فقط باید زرنگ باشی چه تو هر رشته ای باید زرنگ باشی

راسی مردم دنیا دارن قدمت و تاریخ میخرن مثل بعضی از کشور ها که قدمتش به 100 نمیرسه داره تاریخ 700 ساله برا خودش میسازه اما

مردمان ما تاریخ رو میفروشن

مثل اون زمانی که خواستن رو مقبره کوروش سد بسازن که با جمع مخالف از طرف مردم مواجه شدن اما بدتر کردن تو حفاری خوردن به یه شهر بزرگ از دوران کوروش

اموالشو به تاراج گذاشتن و شهر رو ویران ساختن

ادم های در بعضی نقاط روی کار هستن که مار پیتون بنده از اونا بیشتر میفهمه و درک میکنه

من به کوروش به گفتار نیک پندار نیک و کردار نیک افتخار میکنم

افتخار میکنم ملتی بودم یکتا پرست

افتخار میکنم به اهورامزدا به زرتشت

Paydar91

کاربر ممتاز
دوست من امام زمان فقط مال ایرانه؟!! شما از کجا اینقدر مطمئنید که زمینه ساز ظهور چه کسانی هستن؟!

دوست من ..من کی گفتم اولا فقط ایرانی ها زمینه ساز ظهور خواهند شد !!

این که زمینه ساز ظهور ایشان ایرانی هستند کلی روایت و احادیث داریم که من میتونم راجب ایرانی در زمان ظهور براتون نام ببرم..هر چند با یه سرچ ساده توی گوگل این ها رو مشاهده خواهید کرد..

و این که اگه قرار باشه از دیدگاه شما به قضیه نگاه کنیم و.. من ترجیح میدم بگم بی سوادترین بی سواد ها هستم.

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راست میگه امام زمان فقط در ایرانه

اما تمام بشریت منتظر منجی هستن

هر دین فرقه و بخش های کوچکتر منتظر یه منجی بشریت هستن

تا در برابر فردی یک چشم پیروز گردد

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز

مبارکت باشه افتخاراتت

اما پول روی زمین ایران ریخته باید بلد باشی چجوری در بیاریش

نمیگم بد نیست بده وضع بده

ملتی داریم که ادم های روی کار میاره اهل دزدی چه از حمله چنگیز مغول که بخاطر همین دزدی بود چه الانی که هستیم

وضع بده

اما میگم پول تو ایرانه

بخوای به سوسل بازی و جلف بازی اقایون دل ببندی هیچ چیزی نمیشی

حکم و مدال های که من و تو داریم قاب روی دیواره

برای پول دراوردن و کار کردن فقط باید زرنگ باشی چه تو هر رشته ای باید زرنگ باشی

راسی مردم دنیا دارن قدمت و تاریخ میخرن مثل بعضی از کشور ها که قدمتش به 100 نمیرسه داره تاریخ 700 ساله برا خودش میسازه اما

مردمان ما تاریخ رو میفروشن

مثل اون زمانی که خواستن رو مقبره کوروش سد بسازن که با جمع مخالف از طرف مردم مواجه شدن اما بدتر کردن تو حفاری خوردن به یه شهر بزرگ از دوران کوروش

اموالشو به تاراج گذاشتن و شهر رو ویران ساختن

ادم های در بعضی نقاط روی کار هستن که مار پیتون بنده از اونا بیشتر میفهمه و درک میکنه

من به کوروش به گفتار نیک پندار نیک و کردار نیک افتخار میکنم

افتخار میکنم ملتی بودم یکتا پرست

افتخار میکنم به اهورامزدا به زرتشت
متوجهم چی میگید ولی چون فرموده بودید که استخدام راحته و شرایط کاملا آمادست ... و چیزی درباره جمع کردن پول از زمین نگفته بودید... واسه همین من عرض کردم که خبری از کار و استخدام نیست...
من قبلا هم عرض کردم گذشته تموم شده... و تاریخ نمیتونه کمبود ما رو جبران کنه... ماجرای "از فضل پدر تو را چه حاصل..." مصداق داره اینجا
ما الان چی داریم؟ باشه ... کو اون پندار نیک؟ کو کردار نیک؟

شاید معنی افتخار برای ما متفاوته!! من افتخار رو تو این نمیبنم که گذشتگان ما چی بودن... من میگم بیگانه هایی که میفرمایید چندصد سال بیشتر قدمت ندارن از گذشته ما درس عبرت گرفتن و الان پیشرفت کردن از خیلی لحاظ ها!! این قابل افتخاره! نه اینکه قبلا ما خوب بودیم ولی الان هیچی نیستیم!!

این که زمینه ساز ظهور ایشان ایرانی هستند کلی روایت و احادیث داریم که من میتونم راجب ایرانی در زمان ظهور براتون نام ببرم..هر چند با یه سرچ ساده توی گوگل این ها رو مشاهده خواهید کرد..

و این که اگه قرار باشه از دیدگاه شما به قضیه نگاه کنیم و.. من ترجیح میدم بگم بی سوادترین بی سواد ها هستم.
این چیزیست که شما فرمودید
احادیث؟! روایت؟!گوگل؟!
چی بگم... فقط میتونم بگم که هیچی نداریم به افتخار که حالا چسبیدیم به اینکه احادیث میگن ممکنه ایرانی ها کمک کنن به ظهور و به آینده ای که نیومده دل بستیم!
دوست عزیزم ما الان چی داریم؟ این مهمه...
به آزادی اندیشه باید احترام گذاشت دوست عزیز
بنده به اندیشه کسی توهین نکردم فقط خیلی واسم جالبه...

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کتاب الفبای مهدویت رو معرفی میکنم برای کسانی که بحث مهدویت باهات دارن جز به جز و ساده توضیح داده بخونش

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
به آزادی اندیشه باید احترام گذاشت دوستان عزیز

دوست عزیز اینجا داره بحث میشه راجع به یک موضوع و نظرات مخالف اجتناب ناپذیره
تا توهینی نشه (که نشده) هیچ مشکلی نیست و مفهوم گفتوگو یعنی همین

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متوجهم چی میگید ولی چون فرموده بودید که استخدام راحته و شرایط کاملا آمادست ... و چیزی درباره جمع کردن پول از زمین نگفته بودید... واسه همین من عرض کردم که خبری از کار و استخدام نیست...
من قبلا هم عرض کردم گذشته تموم شده... و تاریخ نمیتونه کمبود ما رو جبران کنه... ماجرای "از فضل پدر تو را چه حاصل..." مصداق داره اینجا
ما الان چی داریم؟ باشه ... کو اون پندار نیک؟ کو کردار نیک؟

شاید معنی افتخار برای ما متفاوته!! من افتخار رو تو این نمیبنم که گذشتگان ما چی بودن... من میگم بیگانه هایی که میفرمایید چندصد سال بیشتر قدمت ندارن از گذشته ما درس عبرت گرفتن و الان پیشرفت کردن از خیلی لحاظ ها!! این قابل افتخاره! نه اینکه قبلا ما خوب بودیم ولی الان هیچی نیستیم!!

این چیزیست که شما فرمودید

احادیث؟! روایت؟!گوگل؟!
چی بگم... فقط میتونم بگم که هیچی نداریم به افتخار که حالا چسبیدیم به اینکه احادیث میگن ممکنه ایرانی ها کمک کنن به ظهور و به آینده ای که نیومده دل بستیم!

بنده به اندیشه کسی توهین نکردم فقط خیلی واسم جالبه...
برای بنده استخدام خیلی راحت بود تو چهارتا سفارت امتحان دادم قبول شدم نرفتم

تو خیلی جاهای دیگه امتحان دادم نرفتم بنا به دلایل شخصی

نمیگم الان هست این چیزا

میگم در زمانی که مردم وحشی گری میکردن نیاکان ما حرف های میزندن که سر نوشته سازمان حقوق بشر کاخ سفید و غیره شده

چرا ماز نیاکان درس نگیرم و پا به پیشرفت نگذاریم

مگر محمد(ص) نگفته اگر علم دوری نایاب در کره ماه باشد افرادی از سرزمین پارسی به ان دست خواهند یافت(البیته متن دقدق حدیث رو یادم نی)

برای اون احادیث کتاب الفبای مهدویت رو بخون

اگر حوصله بحث داری میفرستمت پیش یه شیطان پرست اگه باهاش ارتباط بر قرار کنی میتونی از افکارشون اگاه بشی

خیلی جالبه

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
نمیگم الان هست این چیزا

میگم در زمانی که مردم وحشی گری میکردن نیاکان ما حرف های میزندن که سر نوشته سازمان حقوق بشر کاخ سفید و غیره شده

اگر حوصله بحث داری میفرستمت پیش یه شیطان پرست اگه باهاش ارتباط بر قرار کنی میتونی از افکارشون اگاه بشی

خیلی جالبه
بله در اینکه ما قبلا قدرت اون و آخر جهان بودیم و امپراتوری ایران ابر قدرت بوده شکی نیست

دقیقا بحث منم همینه که تا کاری نکنیم و درس نگیریم به چی باید افتخار کنیم؟

نه فدات شم مرسی:biggrin:

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای بنده استخدام خیلی راحت بود تو چهارتا سفارت امتحان دادم قبول شدم نرفتم

تو خیلی جاهای دیگه امتحان دادم نرفتم بنا به دلایل شخصی

نمیگم الان هست این چیزا

مگر محمد(ص) نگفته اگر علم دوری نایاب در کره ماه باشد افرادی از سرزمین پارسی به ان دست خواهند یافت(البیته متن دقدق حدیث رو یادم نی)

برای اون احادیث کتاب الفبای مهدویت رو بخون

خیلی جالبه
اگه ما انقد با فرهنگ بودیمو منشور اخلاقیمون انقد مورد احترام و با فرهنگ بودیم . پس چه احتیاجیی به اسلام داشتیم؟
چرا هر وقت به نفعه یاد ایران باستان می افتیم و هر وقت به ضررمونه میگیم ایران فقط اسلامیه؟؟

ضمناا داستانه سفارتو باور نمیکنم البته با احترام و همینطور شیطان پرسته . خیلی دور از واقعیتن;)

Paydar91

کاربر ممتاز

دوست من راستش من از این کاربرای جدید نیستم بخوام دنبال یه بحثو بگیرم..من نظر شخصیمو گفتم..

خداییش اصلا وقتشو ندارم بخوام این جا بحث کنم و...

اصلا هر چی شما میگی درسته !!!!

afshin-18

عضو جدید
ملیت افتخار نیست افتخار به نژاد یا ملیت دور از منطق هست اصلا نامربوط هست وضع شخص مهمه نه نژاد یا ملیت
افتخار و مقید بودن به دین ارثی بدون دلایل کافی بدتر از مورد بالا و نشان از بلاهت است

ضمناا داستانه سفارتو باور نمیکنم
حال نداشتم بحثتون رو کامل بخونم ولی دلیل اینکه سفارت رو باور نمی کنید اینه که اولویت زندگیتون پوله!هر کس جهان رو از دید خودش می بینه کسی که خوبه اکثریت رو خوب می بینه و کسی که بد هست اکثریت رو بد اگر رفقا بد کردن باز بدی از خوده چون انسان شبیه به رفیقشه

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله در اینکه ما قبلا قدرت اون و آخر جهان بودیم و امپراتوری ایران ابر قدرت بوده شکی نیست

دقیقا بحث منم همینه که تا کاری نکنیم و درس نگیریم به چی باید افتخار کنیم؟

نه فدات شم مرسی:biggrin:
قبول دارم از گذشته باید درس گرفت تا برای اینده برنامه چید
خواهش میکنم دوست من

بالا