چطور می توانم موتور گرداننده سی دی رام یا هارد را جداگانه راه اندازی کنم

targol_1985

عضو جدید
سلام به همه دوستان
من به یک موتور سبک و با دور بالا نیاز دارم که خودم تشخیص دادم که از موتور سی دی رام یا هارد استفاده کنم . اما متاسفانه نمی دونم چطوری راه اندازی کنم.ممنون می شم که من رو کاملا و با تمام جزئیات راهنمایی کنیدو این که از چه سخت افزاری و چه آی سی یا هر قطعه الکترونیکی استفاده کنم:smile:

انارک

عضو جدید
سلام به همه دوستان
من به یک موتور سبک و با دور بالا نیاز دارم که خودم تشخیص دادم که از موتور سی دی رام یا هارد استفاده کنم . اما متاسفانه نمی دونم چطوری راه اندازی کنم.ممنون می شم که من رو کاملا و با تمام جزئیات راهنمایی کنیدو این که از چه سخت افزاری و چه آی سی یا هر قطعه الکترونیکی استفاده کنم:smile:

سلام مهندس . خوبی ؟
فکر جالبی به ذهنت رسیده ولی فکر نکنم که تا حالا کسی این کار را انجام داده باشه . شما دور موتور با چه سرعتی لازم دارید ؟ می دونید که سرعت این موتورها چقدره ؟ وقتی که میگن این هارد سرعتش بالاست فقط مربوط به موتور تنها نیست ! برای راه اندازی چون این موتورها و سخت افزارها انحساری هستند بدون که با مشکلات زیادی روبرو میشی . تازه اگر واسه رباتت بخواهی از این موتورها استفاده کنی به دردی نمی خوره چون اولاً قدرت نداره و از همه مهمتر گیربکس نداره .
ولی به هر حال موفق باشی .

gate_crasher

عضو جدید
دوست عزیز موتور سی دی رام dc brushless motor هست و برای راه اندازیش بسته به نوع به صورت متناوب به اون پالس بدی با کمی دست کاری موتور مب تونی به 15000 دور بر دقیقه برسی اطلاعات کامل در مورد نحوه راه اندازی در سایت زیر موجود هست.
http://www.forum.ir-man.com/showthread.php?tid=94