چطور از sqlعکس رو در کریستال ریپورت لود کنم؟

sara.h

عضو جدید
سلام.من یه فیلد از نوع imageتو دیتابیسم دارم با یک دستور select یکی از رکورهامو توی یک دیتاست میریزم و بعد کریستال ریپورتمو با این دیتاست setdatasourceمیکنم بقیه فیلدهارو نشون میده ولی عکس رو توی IBLOBOBJECTکه روی ریپورتم گذاشتم نشون نمیده.ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
سلام.من یه فیلد از نوع imageتو دیتابیسم دارم با یک دستور select یکی از رکورهامو توی یک دیتاست میریزم و بعد کریستال ریپورتمو با این دیتاست setdatasourceمیکنم بقیه فیلدهارو نشون میده ولی عکس رو توی IBLOBOBJECTکه روی ریپورتم گذاشتم نشون نمیده.ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.

من به راحتی این کار رو انجام میدم. دیتاست پر شده با اطلاعات حاوی فیلد image شما هم هست. فیلد رو روی فرم بیندازید (نیاز به استفاده از شیء خاصی نیست)، نشون میده مگر اینکه نوع تعریف شده دز دیتاست به نوع اصلی نخونه :gol:

sara.h

عضو جدید
سلام.یه لطفی میکنین روشتون رو گام به گام برای من توضیح بدین.خیلی ممنون.

sara.h

عضو جدید
مشکل

مشکل

من به راحتی این کار رو انجام میدم. دیتاست پر شده با اطلاعات حاوی فیلد image شما هم هست. فیلد رو روی فرم بیندازید (نیاز به استفاده از شیء خاصی نیست)، نشون میده مگر اینکه نوع تعریف شده دز دیتاست به نوع اصلی نخونه :gol:
میشه روشتون رو گام به گام برای من توضیح بدین.ممنون

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
سلام.یه لطفی میکنین روشتون رو گام به گام برای من توضیح بدین.خیلی ممنون.
ببین دوست من، ساده ترین راه این هست که با استفاده از Add New Item یک دیتاست به پروژه اضافه کنی. بعد جدولی رو که اطلاعاتش رو میخوای نشون بدی بکشی و در دیتاست رها کنی تا به دیتاست اضافه شه.
حالا یه کریستا ایجاد کن و از لیست ADO.NET Datasets دیتاست ساخته شده رو انتخاب کن و کریستالت رو طراحی کن.
در جایی که میخوای گزارش رو نمایش بدی، Select رو انجام و دیتاستی رو با اون اطلاعات پر کن. تنها نکته اینه که باید اسم جدول پر شده در این دیتاست با اسم جدول در دیتاستی که در پروژه بود و بر روش کریستا رو ساختی، یکی باشه. بعدش هم کافیه که CrystalReportDocument.SetDataSource کنی به دیتاست پر شده.
شیء« تعريف شده از نوع image رو هم با drag & drop به راحتی روس صفحه قرار بدید کار میکنه.