سلام من امشب چقدر تاپیک میزنم
من تصمیم دارم تو حیاط خونه ای که قرار هست اجاره کنم یه ستون نیم متری بتنی بسازم و بعدش چطوری میتونم تست کنم که این ستونم استاندارد هست و سالم ؟
سلام من امشب چقدر تاپیک میزنم
من تصمیم دارم تو حیاط خونه ای که قرار هست اجاره کنم یه ستون نیم متری بتنی بسازم و بعدش چطوری میتونم تست کنم که این ستونم استاندارد هست و سالم ؟
دوست عزیز اگه تو شهرتون آزمایشگاه خاک هست بهشون بگید خودشون بدون اینکه ستون روخراب کنن تست میکنن
دستگاههایی وجود داره که دارای دو سیم از هر کدوم از این سیمها جریان میگذره دو طرف ستون قرار میدن و با اون کیفیت بتن ریزی رو میسنجن
اما همونطور که آقا رضا گفت در محل کار فق میشه آزمایش اسلامپ رو گرفت البته قبل از بتن ریزی
البته راه دیگه ای هم وجود داره
کرگیری یا مغزه گیری : از ستون شما یه نمونه (بهترین نمونه ، نمونه استوانه ای هست ) بر میدارن و در آزمایشگاه اونو تست میکنن وبهت میگن که جواب میده یا نه ، البته این فقط در مورد بتن هست
در صورتی که محاسبات شما در مورد تعداد آرماتور ها و خاموت ها درست باشه
آره من حتی دنبال اینم که اگه میشه بتن مگر رو هم اجرا نکنم و همون خاک رو تراز کنم!!! میشه از بتن مگر استفاده نکنم ؟ یا اجباریه ؟
میخوام کف زمین و فونداسیون رو قشنگ با لیزر تراز کنم که نیاز به بتن مگر نباشه
من این چیزا حالیم نیست بدون بتن مگر کارو پیش میبرم مهندس ناظر هم حرف بزنه اخراجش میکنم
جدا از شوخی میخوام تا حد امکان صرفه جویی کنم اما به ایمنی ساختمون نمیخوام آسیب بزنم و میخوام یه چیز خوشگل باشه
فکرکنم با چکش اسمیت بدون تخریب میتونی مقاومتش را به دست بیاری
چکش اشمیت نتایج غیر قابل اعتمادی میده.فکرکنم با چکش اسمیت بدون تخریب میتونی مقاومتش را به دست بیاری
شما هرگز به تنهایی نمیتونین یک ساختمان با استحکام بسازین ، چون با معیارهای فنی آشنا نیستین. اگه واقعاً به دنبال ساخت یک سازه درست هستید، من پیشنهاد می کنم در پروژه تون از دانش و تجربه یک مهندس عمران خوب بهره بگیرید.من این چیزا حالیم نیست بدون بتن مگر کارو پیش میبرم مهندس ناظر هم حرف بزنه اخراجش میکنم
جدا از شوخی میخوام تا حد امکان صرفه جویی کنم اما به ایمنی ساختمون نمیخوام آسیب بزنم و میخوام یه چیز خوشگل باشه
چکش اشمیت نتایج غیر قابل اعتمادی میده.
شما هرگز به تنهایی نمیتونین یک ساختمان با استحکام بسازین ، چون با معیارهای فنی آشنا نیستین. اگه واقعاً به دنبال ساخت یک سازه درست هستید، من پیشنهاد می کنم در پروژه تون از دانش و تجربه یک مهندس عمران خوب بهره بگیرید.
سلام؛خوب دوست عزیز منکه نمیخوام تنهایی بسازم . بالاخره ساختمون مهندس عمران داره دیگه
آره من حتی دنبال اینم که اگه میشه بتن مگر رو هم اجرا نکنم و همون خاک رو تراز کنم!!! میشه از بتن مگر استفاده نکنم ؟ یا اجباریه ؟
میخوام کف زمین و فونداسیون رو قشنگ با لیزر تراز کنم که نیاز به بتن مگر نباشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فرآیند اجرای ساختمانهای بتنی (بخش اول) | روش های اجرا | 0 | ||
[ دیوار پیش ساخته بتنی ]► روش اجرا و تهیه | روش های اجرا | 24 | ||
نمونه پروژه دانشجویی پایان ترم ساختمان 5 طبقه بتنی | روش های اجرا | 0 | ||
[پروژه مراحل ساخت ساختمان بتنی (تصویری) ]► | روش های اجرا | 3 | ||
M | [ کفسازی بتنی ] | روش های اجرا | 14 |