"چرخ خرد كننده " زجرآورترين مجازات اعدام در آمريكا

ارمیامهاجر

عضو جدید
اگر چه نفس وجود اعدام براي احقاق حق مظلوم امري مذموم نيست اما نوع اعمال اين حكم و افرادي كه شامل آن مي‌شوند از مواردي بوده كه هميشه در آمريكا محل بحث اقليت رنگين پوست آن بوده است.

از ابتداي تاسيس آمريكا روش‌هاي متعددي براي اعدام محكومان در اين كشور استفاده شده است كه از ميان آنها مي‌توان به " چرخ خرد كننده "، "زنده زنده سوزاندن "، "له كردن با سنگ " و "چوبه‌دار " را نام برد.

در حال حاضر 5 روش براي اعدام در آمريكا وجود دارد كه عبارت است از اعدام با استفاده از صندلي الكتريكي، جوخه اعدام، تزريق سم، حلق‎آويز كردن.

"چرخ خرد كننده ":

يكي از روش‌هاي شكنجه و اعدام در قرون وسطي كه تا اوايل قرن 19 ادامه داشته است اعدام به وسيله "چرخ خرد كننده " بوده است. اين نوع اعدام علاوه بر آمريكا در بخش‌هايي از اروپا مانند فرانسه و آلمان هم استفاده مي‌شده است. اين روش يكي از زجرآورترين روش‌هاي اعدام است كه به تدريج و با درد زياد باعث مرگ محكومان مي‌شده است.

روش اعدام :

چرخ خردكننده شامل يك چرخ بزرگ چوبي مي‌شود كه محكوم به آن بسته مي‌شد و مامور اعدام با استفاده از گرز، چماق يا پتك‌ها آهني يا چوبي ضرباتي را به بدن محكوم در محل‌هايي از بدن او كه بين پره‌هاي چرخ قرار داشت وارد مي كرده است. پره‌هاي چرخ و فاصله بين آنها باعث مي‌شد تا ضربه‌هاي وارده توسط مامور اعدام استخوان‌هاي محكوم را به طور كامل خرد كند.
در برخي موارد بجاي چرخ از صليب‌هايي استفاده مي‌شد كه با ميخ‌هاي آهني به اين صليب بسته مي‌شدند و با ميله‌هاي آهني يا چوبي به آنها ضربه وارد مي‌شد.

نحوه مرگ فرد محكوم به اعدام:

بعد از اينكه استخوان‌هاي محكوم با ضربات پتك شكسته شد او به ارتفاعي برده مي‌شد تا در حالي كه محكوم هنوز زنده است پرنده‌ها از گوشت او تغذيه كنند. برخي از اين محكومان دو تا سه روز طول مي‌كشيد تا بر اثر جراحات جان دهند.
اين روش براي اعدام و مجازات 11 برده كه در "لويزيانا " عليه ارباب خود قيام كرده بودند در بين سالهاي 1730 تا 1754 اجرا شد.

چرخ شكننده يكي از روش هاي اعدام در آمريكا

rozmary3000

اخراجی موقت
اگر چه نفس وجود اعدام براي احقاق حق مظلوم امري مذموم نيست اما نوع اعمال اين حكم و افرادي كه شامل آن مي‌شوند از مواردي بوده كه هميشه در آمريكا محل بحث اقليت رنگين پوست آن بوده است.

از ابتداي تاسيس آمريكا روش‌هاي متعددي براي اعدام محكومان در اين كشور استفاده شده است كه از ميان آنها مي‌توان به " چرخ خرد كننده "، "زنده زنده سوزاندن "، "له كردن با سنگ " و "چوبه‌دار " را نام برد.

در حال حاضر 5 روش براي اعدام در آمريكا وجود دارد كه عبارت است از اعدام با استفاده از صندلي الكتريكي، جوخه اعدام، تزريق سم، حلق‎آويز كردن.

"چرخ خرد كننده ":

يكي از روش‌هاي شكنجه و اعدام در قرون وسطي كه تا اوايل قرن 19 ادامه داشته است اعدام به وسيله "چرخ خرد كننده " بوده است. اين نوع اعدام علاوه بر آمريكا در بخش‌هايي از اروپا مانند فرانسه و آلمان هم استفاده مي‌شده است. اين روش يكي از زجرآورترين روش‌هاي اعدام است كه به تدريج و با درد زياد باعث مرگ محكومان مي‌شده است.

روش اعدام :

چرخ خردكننده شامل يك چرخ بزرگ چوبي مي‌شود كه محكوم به آن بسته مي‌شد و مامور اعدام با استفاده از گرز، چماق يا پتك‌ها آهني يا چوبي ضرباتي را به بدن محكوم در محل‌هايي از بدن او كه بين پره‌هاي چرخ قرار داشت وارد مي كرده است. پره‌هاي چرخ و فاصله بين آنها باعث مي‌شد تا ضربه‌هاي وارده توسط مامور اعدام استخوان‌هاي محكوم را به طور كامل خرد كند.
در برخي موارد بجاي چرخ از صليب‌هايي استفاده مي‌شد كه با ميخ‌هاي آهني به اين صليب بسته مي‌شدند و با ميله‌هاي آهني يا چوبي به آنها ضربه وارد مي‌شد.

نحوه مرگ فرد محكوم به اعدام:

بعد از اينكه استخوان‌هاي محكوم با ضربات پتك شكسته شد او به ارتفاعي برده مي‌شد تا در حالي كه محكوم هنوز زنده است پرنده‌ها از گوشت او تغذيه كنند. برخي از اين محكومان دو تا سه روز طول مي‌كشيد تا بر اثر جراحات جان دهند.
اين روش براي اعدام و مجازات 11 برده كه در "لويزيانا " عليه ارباب خود قيام كرده بودند در بين سالهاي 1730 تا 1754 اجرا شد.

چرخ شكننده يكي از روش هاي اعدام در آمريكا​

با سلام

اين ها باز قبول نمي كنند

ميگن دروغ اينها در ايران استفاده ميشه

گوشهاي اينها پر است فقط كوچكترين نقص را در ايران مي بينند

ولي واقعيتهاي به اين بزرگي را نمي بينند

شايد خودشان را به كوري زدند:gol:

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

اين ها باز قبول نمي كنند

خوبه این مال 300 سال پیش آمریکاست.
الان کشور ها رو بسنج دوست جون.
الان تو ایران چه مجازات هایی هست تو آمریکا چه مجازات هایی هست؟؟؟
حداقل آمریکایی ها اگه اون زمان اینجور وحشی بازیها رو در می آوردن الان فهمیدن که اشتباه کردن و دیگه تکرار نمی کنن.
ما چی که از 1400 سال پیش هنوز داریم اشتباهاتمون رو تکرار میکنیم؟؟؟

ساقي كوير

عضو جدید
حداقل آمریکایی ها اگه اون زمان اینجور وحشی بازیها رو در می آوردن الان فهمیدن که اشتباه کردن و دیگه تکرار نمی کنن.
:eek::surprised::eek::surprised::eek::surprised:

ارمیامهاجر

عضو جدید

یه سر به اخباربزن رفیق....
ببین زن عقب مونده رو چند روز پیش چه جوری و باچی اعدام کردن...
حمله به پاکستان و ریختن بمب و موشک رو سر پاکستانی های بیگناه هم حتما وحشی بازی نیست دیگه!!! آخر تمدنه لابد..!!!

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرگ بر آمریکا
بچه طی بیانه صادر شده کی حاظره یه راهپیمایی بر علیه آمریکا راه بندازیم و پرچم آمریکا رو آتش بزنیم؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

اين ها باز قبول نمي كنند

یعنی تو اسم خودت رو گذاشتی دانشجو یا تحصیلکرده؟
عزیز من این روش ها بعلاوه روش های تاپیک قبلی تماما مال کلیسای کاتولیک برای تفتیش عقاید در دوره رنسانس و 400-300 سال پیشه.اون موقع هنوز آمریکایی وجود نداشت

شرمنده ولی آمریکا 150 ساله که آمریکا شده
مگه امریکایی ها کدوم کارشون درسته که اعدام کردنشون درست باشه :warn::warn:
اگر کارشون درست نبود نمیتونستن به این راحتی به همه زور بگن
جانم ؟؟؟؟ شما برا من متاسفین ؟؟ اونوقت واسه چی ؟؟؟؟
شما جای تاسف خوردن یه کم چشماتو باز کن تا حقایق رو ببینی ...
چشمان بسته شده رو میشه باز کرد ولی چشمان کور رو چکار میشه کرد؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن در مورد شکنجه ها و روشهای اعدام کلیسای کاتولیک این رو بدونین اینایی که گفتین
جزو بهترین هاش بود و روش های دیگر که اصلا در مغزتون نمیگنجه رو میتونین تو کتابهای تاریخی مربوط
به اون دوره ببینید.متاسفانه اسم کتاب یادم نمیاد

ارمیامهاجر

عضو جدید
عزیز من این روش ها بعلاوه روش های تاپیک قبلی تماما مال کلیسای کاتولیک برای تفتیش عقاید در دوره رنسانس و 400-300 سال پیشه.اون موقع هنوز آمریکایی وجود نداشت

اقدامات وحشیانه بازجویان « سیا » در زندان های مخفی آمریکا حتی فریاد رسانه های آمریکائی را هم در آورده است .

اگر چه بازجویان « سیا » برای انجام تقریبا هر اقدامی علیه متهمین و افراد مظنون دستشان کاملا باز است ولی افشای جنایات اخیر بازجویان افکار عمومی آمریکا را به شدت نگران حوادثی کرده که درون سیاهچالهای این کشور و بویژه در زندانهای مخفی آمریکا در سراسر جهان در حال وقوع است .

روزنامه های « واشنگتن پست » و « یو.اس .ای تودی » در شماره های اخیر خود از فجایعی پرده برداشتند که برای مدتها علیه زندانیان به اجرا در آمده است . روش های « غرق کردن مصنوعی » « تمرین اعدام » « تمرین تیراندازی » و « القای خفگی » روشهای مختلفی هستند که به منظور درهم شکستن روحیه زندانیان و اجبار آنها برای اقرار مورد استفاده قرار می گیرند.
متاسفانه در خصوص انواع روشهای مجازات برای شکنجه اطلاعات محدودی در اختیار است و بسیاری از مسائل مرتبط همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.

در روش« غرق کردن مصنوعی » زندانی را خوابانده و بر روی بینی و دهان وی مرتبا آب می ریزند. بدین ترتیب زندانی بر اثر قطع تنفس و ورود آب به درون شش ها دچار خفگی شده و آخرین نفس ها را می کشد ولی پس از چند لحظه وی را مجددا « بازیافت » کرده و برای تکرار همین برنامه آماده می سازند. در روش « تمرین اعدام » زندانی را به دار آویخته و صندلی را از زیر پای وی می کشند ولی پس از چند لحظه که وی کاملا از زنده ماندن خود قطع امید کرد او را « بازیافت » نموده و برای « مرگ مجدد » آماده می کنند.
در « تمرین تیراندازی » بازجو به زندانی اعلام می کند که قرار است به قتل برسد و سپس به سوی او با سلاح جنگی و واقعی شلیک می کند. زندانی بر اثر شدت خونریزی و جراحات وارده زجر می کشد و حتی خواستار شلیک « تیر خلاص » است ولی بازجو او را « بازیافت » کرده و برای تکرار این جنایت به او « فرصت زنده ماندن » می دهد. شیوه دیگری از همین اقدام شلیک در اطاق مجاور است که زندانی باور می کند فرد دیگری به قتل رسیده است .

روش دیگر « القای خفگی » است و بازجو به هر طریق ممکن مانع « تنفس مستمر » زندانی می شود و با ایجاد « تنفس منقطع » به زندانی می فهماند که شانسی برای زنده ماندن جز اعتراف به خواسته های بازجو ندارد. فعالان آزادیهای مدنی توسل « سیا » به این روشها را « غیرقانونی » می دانند ولی « سیا » رسما اعلام کرده که هیچگونه اقدام غیرقانونی و غیرمجاز را مرتکب نشده است . این اظهارات « سیا » دو معنی دارد اول یک تکذیب ساده و رسمی برای فرار از مسئولیت های اعتراف به اقدامات غیر قانونی دوم و مهمتر اینکه ظاهرا تمامی اقدامات سیا و شکنجه های اعمال شده علیه زندانیان بر اساس دستورالعمل های « محرمانه » و « به کلی سری » بعنوان « روشهای مجاز برای اعتراف گیری از زندانیان خطرناک » قلمداد شده و « قانونی » معرفی می شوند و در واقع « سیا » حتی با شکنجه هم هیچگونه کار غیرقانونی و غیر مجاز را انجام نداده است .

نهادهای نظارتی فدرال و کنگره آمریکا در این خصوص از رفتارهای غیرقانونی بوش و دستیارانش در طول دوره ۸ ساله حاکمیت نومحافظه کاران واقعا شوکه شده اند . بوش و معاونش « دیک چنی » به وزارت دادگستری آمریکا اجازه داده بودند که ۱۰ فن شکنجه را برای اعتراف گیری مجاز و قانونی اعلام کند ولی مجاز به انتشار اطلاعات و اسناد مربوطه نباشد. بدین ترتیب در طول حاکمیت بوش در زندانهای آمریکا در سراسر جهان زندانیان تحت انواع شکنجه ها قرار می گرفتند و از مراحل شکنجه هم گزارش و عکس و فیلم تهیه می شد ولی هرگز کسی مجاز به انتشار آن نبود.

نهادهای نظارتی برای سالها با دیک چنی و دفترش در تعارض و برخورد بودند تا بلکه بتوانند به اسناد مرتبط با شکنجه ها در زندانهای مخفی آمریکا دست پیدا کنند ولی « چنی » همواره با توسل به قوانین حفاظتی مانع دستیابی نهادهای نظارتی به اسناد فیلم ها و عکس های واقعی از « گروه شکنجه های تظاهر به قتل » می شد . بازرس کل « سیا » در سال ۱۳۸۳ گزارش مدونی در این خصوص تهیه کرد تا بلکه به این فضای جهنمی در زندانهای « سیا » خاتمه داده شود ولی همین گزارش هم « بایگانی » شد.

بوش و چنی هنوز هم معتقدند شکنجه ها لازم بوده و به تقویت امنیت ملی آمریکا کمک های فراوانی کرده است . البته انتظار نمی رفت حتی افشای این شیوه های « قتل مدرن » هم تاثیر چندانی بر عملکرد « سیا » داشته باشد ولی دستکم این خاصیت را داشت که افکار عمومی و آمریکا و جهان تا حدودی بر فجایع درون زندانهای مخفی « سیا » پی ببرد و « موانع نسبی » در عملکرد شرورانه « سیا » ایجاد کند.

این نکته از آن جهت اهمیت دارد که حتی پرونده های جاری و مختومه در خصوص شکنجه و آزارهای جسمی ـ جنسی علیه بازجویان سیا هم به نتایج روشن و محکوم کننده ای منجر نشده است .

« باراک اوباما » در نخستین هفته های حاکمیتش دستور توقف و افشای برخی فجایع زندانهای « سیا » را صادر کرد ولی به فاصله چند ساعت مجبور شد اعلام کند که اولا بازجویان « سیا » از حمایت کامل رئیس جمهور و کاخ سفید برخوردار خواهند بود و ثانیا هیچگونه پرونده ای برای پیگیری جنایات آنها تشکیل نخواهد شد و به محاکمه و مجازات شکنجه گران منجر نمی شود ولی فقط دولت جدید آمریکا قصد دارد این نوع شکنجه ها متوقف شود و در عوض شکنجه های ملایم تری ! صورت گیرد.

فعالان آزادیهای مدنی در آمریکا و اروپا سعی دارند به اطلاعات تازه و مستندی در این خصوص دست یابند تا بلکه با افشاگری علیه فجایع جاری در زندانهای « سیا » بتوانند به توقف این شکنجه ها موفق شوند ولی مطابق همان دستورالعملی که این ۱۰ فن شکنجه در زندانهای « سیا » مجاز و قانونی اعلام شده هیچکس حق ندارد اسناد و مدارک مرتبط با راهکارهای شکنجه را منتشر سازد و در واقع چنین اطلاعات و اسنادی از جمله « اطلاعات طبقه بندی شده » در سیا تلقی می شوند.

با اینهمه روشن است که آمریکا در بسیاری از کشورهای هم پیمان خود « زندانهای مخفی » دارد و با « پروازهای مخفی » زندانیان و شکنجه گران حرفه ای « سیا » را جابجا می کند. افشای برخی اطلاعات محدود در خصوص وجود زندان های مخفی سیا در اروپای شرقی عراق افغانستان و پاکستان موجبات شرمساری دولتهای مرتبط را فراهم ساخته و نشان می دهد که برخی دولتمردان و بویژه مقامات امنیتی این کشورها در ارائه امکانات و تسهیلات به « سیا » آگاهی و نقش داشته اند.

با در نظر گرفتن قوانین جدید بین المللی در مورد امکان بازداشت محاکمه و مجازات عاملین شکنجه و کشتار در سایر کشورها که حتی محل وقوع شکنجه هم نبوده اند آمریکا نگران آنست که عاملین و آمرین شکنجه در زندانهای مخفی « سیا » در هر لحظه در گوشه و کنار جهان بازداشت شوند و در معرض بازجوئی قرار گیرند و اسرار جنایات شرم آور در زندان های مخفی سیا برملا شود.

برخی نهادهای نظارتی آمریکا بویژه کنگره سرگرم بررسی اتهاماتی هستند که مستقیما در این مقوله به « دیک چنی » معاون سابق رئیس جمهور آمریکا وارد شده است . اگر این پرونده بطور مقدماتی حاوی موارد شاخصی باشد که مستحق مجازات است چه بسا شاهد بازجوئی محاکمه و حتی مجازات « دیک چنی » در آینده ای نزدیک باشیم . البته فشار جمهوریخواهان بر مراکز تصمیم گیرنده چشم انداز روشنی را ترسیم نمی کند چرا که نومحافظه کاران و جناح جمهوریخواه ادعا می کنند افشای این اسرار امنیت ملی آمریکا و جان اتباع آمریکائی در جهان را به خطر می اندازد.

آخرین ویرایش:

sutern

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی تو اسم خودت رو گذاشتی دانشجو یا تحصیلکرده؟

اگر کارشون درست نبود نمیتونستن به این راحتی به همه زور بگن

چشمان بسته شده رو میشه باز کرد ولی چشمان کور رو چکار میشه کرد؟

اها یعنی هرکی زور میگه کارش درسته :warn::warn::warn:چه جالب :eek:
کور نیستن خودشونو به کوری زدن نگران نباشین کمکشون می کنیم چشماشونو باز کنن :biggrin
::biggrin:

ارمیامهاجر

عضو جدید

اعدام با تزريق سم مرگبار

"ترزا لويس " زن آمريكايي 41 ساله محكوم به اعدام، ساعت 9 ديشب به وقت ايالت ويرجينيا ( 5 صبح به وقت تهران) در زندان شهر "جارات " ايالت ويرجينيا با ترزيق مواد سمي اعدام شد.

خبرگزاري فرانسه به نقل از مقامات محلي در ويرجينيا با تاييد اعدام اين زن آمريكايي گزارش داد كه تعداي از مردم ايالت ويرجينيا به اعتراض به راي دادگاه در مقابل محل اعدام ترزا تجمع كردند.

اتهام ترزا لويس اجير كردن دو مرد براي قتل همسر و پسر خوانده‌اش بود.

قاضي دادگاه ترزا را با نارسايي ذهني، "مغز متفكر " قتل‌ها معرفي كرده بود. اين در حالي بود كه اين زن در چندين تست هوش در مرز "عقب مانده‌ذهني " قرار گرفت.

گفته مي‌شود كه ترزا در زمان قتل‌ها از نارسايي‌ و اختلالات رواني ديگري رنج مي‌برد كه حكم اعدامش را زير سؤال مي‌برد.

تظاهرات در اعتراض به اعدام ترزا لويس

ارمیامهاجر

عضو جدید

فکر کنم اینا دیگه مال خود آمریکا باشه و مربوط به 150 سال قبل!

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوستان میاند امریکا رو با ایران مقایسه می کنند
دوستان میان اینا رو با سنگسار مقایسه می کنند
به دوستان بگم
اعدام که حتما نباید رسمی باشه
اعدام که حتما نباید آدم رو بکشند
اعدام که حتما نباید با طناب دار باشه
نمونه ای از اعدام های آمریکا (البته شاید.....)

همه اینها با یه سرچ ساده تو گوگل پیدا می شه
دوست عزیز

ارمیامهاجر

عضو جدید

ارمیامهاجر

عضو جدید
دوستان میاند امریکا رو با ایران مقایسه می کنند
دوستان میان اینا رو با سنگسار مقایسه می کنند
به دوستان بگم
اعدام که حتما نباید رسمی باشه
اعدام که حتما نباید آدم رو بکشند
اعدام که حتما نباید با طناب دار باشه
نمونه ای از اعدام های آمریکا (البته شاید.....)

همه اینها با یه سرچ ساده تو گوگل پیدا می شه
دوست عزیز

الا لعنة الله علی القوم الظالمین

Sharif_

مدیر بازنشسته
ولی جدا خوب منعکس می کنیا
بعد نگو نگفتی
چرا مال اینورو منعکس نمیکنی؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
آمریکا سال 1776 استقلال پیدا کرده انوقت چجوری شده 150 سال :surprised:
آهان بخاطر ریاضی پیشرفته در ایران اینگونه محاسبه کردید:)
کاملا حق با شماست.من از تمام دوستان معذرت میخوام
ولی فرقی در کلیت قضیه نمیکنه

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
حلوا شیاف می کنن:biggrin:

عجب:biggrin:
شیشه خال بیار ارزش ببر:biggrin:
با توجه به این مشکلات نتیجه می گیریم در کشورمان هی مشکلی نداریم و فقط جستجو در تاریخ آمریکا و تحلیل آن را کم داریم!
خیلی تاریخ شناسیم یه نگاه به 31 سال پیش خودمون و وعده های داده شده که تحقق نیافته اند بکنیم آن وقت این مسایل از یادمان می رود!

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیگه نمیتونم تحمل کنم
دلم برای امریکایی ها داره کباب میشه.
فکرش را بکنید ما ایرانی ها داریم تو ایران با این وضع خوب زندگی میکنیم.
اون وقت مردم امریکا دارند اینطوری زندگی میکنند.
دلم داره براشون کباب میشه.الان که دارم تایپ میکنم .دارم اشک خون میریزم.
من نمیدونم چرا اینجا نشستیم و برای مردم بیچاره امریکا کاری نمیکنیم.
وای بر مسلمانی که این همه ظلم در کشور امریکا را ببیند و سکوت کند.

sutern

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دیگه نمیتونم تحمل کنم
دلم برای امریکایی ها داره کباب میشه.
فکرش را بکنید ما ایرانی ها داریم تو ایران با این وضع خوب زندگی میکنیم.
اون وقت مردم امریکا دارند اینطوری زندگی میکنند.
دلم داره براشون کباب میشه.الان که دارم تایپ میکنم .دارم اشک خون میریزم.
من نمیدونم چرا اینجا نشستیم و برای مردم بیچاره امریکا کاری نمیکنیم.
وای بر مسلمانی که این همه ظلم در کشور امریکا را ببیند و سکوت کند.

خوب چرا نمیرین کمکشون ؟؟؟؟؟؟؟؟ اونجا خیلی به شما نیاز دارن

آخرین ویرایش: