من گشنمه حسش نیس برم غذا بخورم
بیا منو بخور!!!من گشنمه حسش نیس برم غذا بخورم
گرگه در خونه بزبزقندی رو میزنه؟گرگه در خونه بزبزقندی رو میزنه؟
شنگول میگه: کیه؟
گرگه میگه : منم آقا گرگه
شنگول و منگول و حبه انگور تحت تاثیر صداقتش قرار میگیرن و درو باز میکنن . . .![]()
انقد سبکم،44کیلو ناقابل................+خوشمزهآخر شبی بهتره غذای سبک بخورم![]()
طرف میره خواستگاری پدر دختر میگه دخترم فعلا داره درس میخونه طرف میگه خوب باشه مزاهم نمیشیم میریم فردا میاییم بذاز امشب درسشو بخونهبه یه بنده خدایی میگن چرا زن نمی گیری؟؟ میگه ای بابا کی میاد زنشو بده به ما![]()
ایـــــــــــــول!!!!دمت گرم خیلی باحال بودنگرگه در خونه بزبزقندی رو میزنه؟
گرگه میگه : منم مادرتون
شنگول میگه آقا گرگه کور خوندی ما آیفون تصویری داریم
گرگه در خونه بزبزقندی رو میزنه؟
میگه درو باز کنین بچه ها من مادرتونم .
آقا خرسه از خونه میاد بیرون میگه باز هم تو چند بار بهت بگم بزغالبه ها سه ماه که از اینجا رفتن خونه رو فروختن به ما یه بار دیگه مزاحم شی زنگ میزنم پلیس
گرگه در خونه بزبزقندی رو میزنه؟
گرگه میگه : منم مادرتون
چشت روز بد نبینه باباشون خونه بود باورش شد و واییییییییییییییییییی![]()
طرف میره خواستگاری پدر دختر میگه دخترم فعلا داره درس میخونه طرف میگه خوب باشه مزاهم نمیشیم میریم فردا میاییم بذاز امشب درسشو بخونه
طرف میره خواستگاری بابای دختر میپرسه چی داری پی نداری طرف میگه والا کار ندارم پول ندارم خونه وماشین ندارم سرباز فراری هستم سواد هم ندارم
پذدره میگه با این شرایط نمیتونم دخطرمو بهت بدم .طرف میگه میدونم فقط اومده بودم بگم رو من حساب نکنین![]()
خواب منم همینطورچرت و پرت اخر واسه امشبم
امروز خوش گذشت بسی خندیدیم . حال کردیم
ممنون از همه خیلی خستم
شب بخیر
خواب ابنبات چوبی با ادامس وسطشو ببینین![]()
ت
طرف میره خواستگاری پدر دختر میگه دخترم فعلا داره درس میخونه طرف میگه خوب باشه مزاهم نمیشیم میریم فردا میاییم بذاز امشب درسشو بخونه
طرف میره خواستگاری بابای دختر میپرسه چی داری پی نداری طرف میگه والا کار ندارم پول ندارم خونه وماشین ندارم سرباز فراری هستم سواد هم ندارم
پذدره میگه با این شرایط نمیتونم دخترمو بهت بدم .طرف میگه میدونم فقط اومده بودم بگم رو من حساب نکنین![]()
منم اون شب یه شه رو پخش دیوار اتاقم کردم مامانم گف پاکش کن گفتم نه بذار بقیه پشه ها ازش درس عبرت بگیرندیشب یه پشهَ رو گوشهء اتاق خِفت کردم ، اومدم بزنم، نتونستم
، فهمیدم خونِ من تو رگهاش جریان داره ، بهم گفت بابا.
اشک تو چشام جمع شد... !!!
نشستیم گوشهء اتاق دوتایی تا صبح گریه کردیم !!! چه شبی بود ...به من گفت بابا ...![]()
من که نخندیدم .خود گويي و خود خندي عجب مرد هنرمندي :دي
خب بقيش چي شدي؟ :دي
اونی که دندون بده نونم میده ولی پوشک نمیده دیگه!!!!پوشکِ بچه از غذایِ بچه گرونتره! مملکته داریم؟
اونی که نون بده دندونم میده ولی پوشک نمیده دیگه!!!!
از وقت پوشک من و تو گذشته غصه نخور بابا بیخیـــــــــــــل!!!!!
آهـــــــــــــان!!!!!!!تورو نمیدونم ولی من مجردم!!!!مملکته دیگه!!!!!باهات همدردی میکنمعزيزم واسه بچه هامون ميگم!
کدوم روزا؟از عشق این روزها داستانی به بلندای شنگول و منگول هم نمیتوان نوشت.... چه برسه به فرهاد و شیرین...!!
ای جان... قربونش برم ..... بیخیال...کدوم روزا؟