چرا 1 "یکــه"؟ چرا 2 "دوئـــه"

وضعیت
موضوع بسته شده است.

F.H

عضو جدید
توجه تون رو به رابطه زیبای اعداد و زوایا جلب کنيد!

سوال کلیدی: چرا 1 "یک" ــه؟ چرا 2 "دوئـــه" و...
خودتون ببینید

real Crysis

اخراجی موقت
افل شدم.
میگم علم تا کجا ها پیشرفت کرده واو!:eek:
ولی تو فارسی اینجوری نیست ها!

• Like
واکنش ها: F.H

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی جالب بود...............
چقدر خردمندانه...............
ممنون..............

• Like
واکنش ها: F.H

THE SECRET

عضو جدید
شدیدا تکراری! بار سومه دارم این تاپیکو میبینم ولی بازم نظرمو میگم...
اصلا استدلالی رو که به کار بردن قبول ندارم ... به هر ضربو زوری که شده خواستن از اعداد زاویه در بیارن. عدد 9 هم دمشو انقدر پیچ دادن که 9تا زاویه از توش در بیاد.و مسخره تر ازون عدد 7ه:razz: یه ذره بیشتر واسش پایه و دسته میذاشتن.اعداد 3 و 8 هم هیچوقت انقدر تیز و زاویه دار نبودن. و اگه بخوای حساب کنی (طبق استدلال خودشون) قسمت وسط 3 هم 2تا زاویه شو باید میشمردن. انحنای تمام اعداد رو برداشتن جاش زاویه گذاشتن...اگه منحنی بودن و بدون زاویه بودن صفر هم به کارشون نمیومد صفر رو هم چهارگوش میذاشتن:surprised:

F.H

عضو جدید
شدیدا تکراری! بار سومه دارم این تاپیکو میبینم ولی بازم نظرمو میگم...
اصلا استدلالی رو که به کار بردن قبول ندارم ... به هر ضربو زوری که شده خواستن از اعداد زاویه در بیارن. عدد 9 هم دمشو انقدر پیچ دادن که 9تا زاویه از توش در بیاد.و مسخره تر ازون عدد 7ه:razz: یه ذره بیشتر واسش پایه و دسته میذاشتن.اعداد 3 و 8 هم هیچوقت انقدر تیز و زاویه دار نبودن. و اگه بخوای حساب کنی (طبق استدلال خودشون) قسمت وسط 3 هم 2تا زاویه شو باید میشمردن. انحنای تمام اعداد رو برداشتن جاش زاویه گذاشتن...اگه منحنی بودن و بدون زاویه بودن صفر هم به کارشون نمیومد صفر رو هم چهارگوش میذاشتن:surprised:

نمیدونستم تکراریه!!!
نظر شما هم محترمه
ولی به نظرم همین که یکی به این موضوع فکر کرده جالبه....

وضعیت
موضوع بسته شده است.