چرا پيشرفت نمي كنيم؟

درود.
از ديدگاه من تنها مسائل اصلي دليلي براي پيشرفت نكردن ما نيست.
حالا كه هيچ كس دلي براي ما نمي سوزاند بهتر است كه خود ما يعني من و شمايي كه اين متن را مي خوانيد براي كشور عزيزمان آستين بالا بزنيم و در حد بسيار خوب آن را گسترش دهيم.
متاسفانه ما خودمان نمي خواهيم پيشرفت كنيم در كنار آن ديگران هم نمي خواهند زماني كه همه اطلاعات خود را در ذهن خود محصور مي كنند نه به خود بلكه به كشور خود خيانت مي كنند.
البته ناگفته نماند كه دانش را بايد در اختيار كسي قرار داد كه لياقت تمام را داشته باشد متاسفانه اين سايت هم جز سرگرداني چيز ديگري تا حالا نداشته و فكر مي كنم اطلاعات افراد در اين باشگاه مانند خود بنده كم مي باشد و هيچ كمكي هم به يكديگر صورت نمي گيرد هيچ موضوع جديدي جا به جا نمي شود.
در نتيجه يا هيچ كس اطلاعاتي ندارد يا تنها مي خواهد اطلاعات را دريافت كند خلاصه آن قدر التماس مي كند كه هيچ فايده اي ندارد.
در پايان خوشحال مي شوم ديدگاه خود را براي ما بنويسيد.
با سپاس

پايان;)

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار
با کلیت حرفت موافق هستم اما اینکه می گی سایت مفید نیست نه
به نظر من یکی از مشکلات برای پیشرفت نکردن کشور اینه که ایرانی ها به ندرت کارهای گروهی انجام می دند و دیگری هم می تونه این باشه که کمتر به دنبال عملی کردن تئوری هایشان هستند.

با کلیت حرفت موافق هستم اما اینکه می گی سایت مفید نیست نه
به نظر من یکی از مشکلات برای پیشرفت نکردن کشور اینه که ایرانی ها به ندرت کارهای گروهی انجام می دند و دیگری هم می تونه این باشه که کمتر به دنبال عملی کردن تئوری هایشان هستند.
درود.
سپاس از این که این ماجرا را خوانده اید و دیدگاه خود را نوشته اید.
تنها یک پرسش دارم آیا سری به ماجراهای دیگر این سایت زده اید؟
یکی که طراحی گیربکس می خواهد همه به جای پاسخ به گونه ای مانند همان درخواست را می کنند من خودم هم درخواست کرده بودم برای یکی از پروژه ها اما ، تنها 2 نفر راهنمایی کوچکی کردند که می توانم بگم به آن صورت گیرا نبود.

با سپاس

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار
من به شخصه تا بتونم به درخواستها و کمک ها راهنمایی می دم.
حالا این اشکالها تو هر فرومی هست
اگه توجه کنی اگه موضوعی جدیدی تو هر علمی بیاد فورا همه ی سایتها و وبلاگها همون مطلب را کپی می کنند و می ذارند تو سایت و وبلاگ
من هنوز روی حرفم تاکیید می کنم شاید مشکل بزرگ عملی نکردن تئوری ها باشه
در مورد طراحی گفتی می خوام برات یک مثال بزنم
تو دانشگاه ما سه تا استاد طراحی درس می دن دو تا خوب نمره می دن اما درس بلد نیستند بدند و یکی دیگه پروزه زیاد می ده و برای نمره هم باید زیاد کار کرد
این ترم من با استاد سومی برداشتم اما اکثر دوستام با دو تا استاد دیگه
اینکه می گی چرا راهنمایی نکردن شاید چون واقعا علم اون را نداشته باشند و یا خیلی کامل تسلط با این درس تسلط دارند.

rahimi2709

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان روشن فکر...
من هم با کلیت صحبت دوستان موافقم که از ماست که بر ماست...
برای نمونه من یه بحث جدید در مورد Ansys WorkBench راه انداختم تا دوستان بیان و باهم مشکلات را حل کنیم اما استقبال در حد صفر بود...
حالا نمی دونم سطح علمی دوستان خیلی پایینه یا اینکه می خواهند علمشون برا خودشون بمونه؟؟؟!!!

raminbabak

اخراجی موقت
اينجا تبادل نظر در حد صفره همه دنبال جزوه هستند يا يكي كه كار هاشون رو انجام بده البته انجمن هاي مكانيك اير ان همش اينطوري هستن

maleknet

عضو جدید

به گمان من عدم پیشرفت صنعت ما ریشه در اخلاقی دارد که
حاکم بر جامعه ماست و از ان جمله غرور و تکبرو بخل و
خساست و حسادت است

وقتی آقای احمدی نژاد ملت ایران را برترین ملت جهان مینامد
و ما هیچ گاه جز مدح خویش و ایرانی به بررسی رذایل بی شمار
اخلاقی خود نمی پردازیم و توهم "برترین ملت " را در سر داریم
و این همه واپس ماندگی را نمی بینیم حاصل آیا پرورش انسانهای
تنبل پرمدعا پر مصرف و متکبر نخواهد شد

این سو من در شرکتی که مشغول بکارم بخاطر درس خواندن هر روز
به گونه ای تهدید به اخراج میشوم همکارم توسط مدیر فنی تهدید میشود که اگر
اطلاعات فلان دستگاه را در اختیار دیگران بگذاری نه من و نه تو

کمی آن سو تر اما در چین در یک شهرک صنعتی که بالغ بر 400
قالب ساز هم زمان در حال کارند اگریکی از این قالب سازها به
مشکل برخورد کند و نتواند آنرا حل کند تمام آن 399 قالب ساز
دیگر خود را موظف میدانند و قید اخلاقی دارند تا همکار خود را
مدد برسانند تا ان مشکل فنی را مرتفع سازند ...

qqqqwwww

عضو جدید
به عمل کار برآید

به عمل کار برآید

سلام
متاسفانه در کشور ما هنوز همکاری و کار گروهی و به اشتراک گذاشتن دانسته ها جا نیافتاده است و همچنین ما دانشجویان ایرانی هنوز در عملی کردن دانسته های تئوری مشکل داریم (البته نه همه)

به گمان من عدم پیشرفت صنعت ما ریشه در اخلاقی دارد که
حاکم بر جامعه ماست و از ان جمله غرور و تکبرو بخل و
خساست و حسادت است

وقتی آقای احمدی نژاد ملت ایران را برترین ملت جهان مینامد
و ما هیچ گاه جز مدح خویش و ایرانی به بررسی رذایل بی شمار
اخلاقی خود نمی پردازیم و توهم "برترین ملت " را در سر داریم
و این همه واپس ماندگی را نمی بینیم حاصل آیا پرورش انسانهای
تنبل پرمدعا پر مصرف و متکبر نخواهد شد

این سو من در شرکتی که مشغول بکارم بخاطر درس خواندن هر روز
به گونه ای تهدید به اخراج میشوم همکارم توسط مدیر فنی تهدید میشود که اگر
اطلاعات فلان دستگاه را در اختیار دیگران بگذاری نه من و نه تو

کمی آن سو تر اما در چین در یک شهرک صنعتی که بالغ بر 400
قالب ساز هم زمان در حال کارند اگریکی از این قالب سازها به
مشکل برخورد کند و نتواند آنرا حل کند تمام آن 399 قالب ساز
دیگر خود را موظف میدانند و قید اخلاقی دارند تا همکار خود را
مدد برسانند تا ان مشکل فنی را مرتفع سازند ...
درود.
گفته ي شما را قبول دارم يك نمونه ي بسيار ويژه دعواي بين خودروهاي ملي دو شركت ايرانخودرو و سايپا كه به صورت آشكار به يكديگر پرخاش مي كنند.
و در آرزوي شكست يكديگر باقي مي مانند.
و معني پيش رفت و رقابت را به گونه اي ديگر بي معنا ساخته اند.
تنها پيش رفت اين شركت هاي داخلي نوع تعريف ها از يكديگر مي باشد شايد تا حدودي مانند اين مربي هاي فوتبال كه هميشه جمله ي كليشه اي ما خوب بوديم و حريف بهتر از ما و ما بدشانس بوديم و حريف خوش شانس و ...
كه شما بهتر از من در جريانيد.
حالا بايد دنباله راه حل بود...
و اين راه حل از ديدگاه من تنها در بهبود بخشيدن ، چه بگويم ، تغيير دادن فرهنگمان در تمام ديدگاه ها مي باشد چرا كه فرهنگ امروز ما توسط قوم هاي عرب و مغول و اروپايي ها و روس و... دست خوش تغييرات نا خرسندي شده و رو به زوال مي رود.

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود.
از ديدگاه من تنها مسائل اصلي دليلي براي پيشرفت نكردن ما نيست.
حالا كه هيچ كس دلي براي ما نمي سوزاند بهتر است كه خود ما يعني من و شمايي كه اين متن را مي خوانيد براي كشور عزيزمان آستين بالا بزنيم و در حد بسيار خوب آن را گسترش دهيم.
متاسفانه ما خودمان نمي خواهيم پيشرفت كنيم در كنار آن ديگران هم نمي خواهند زماني كه همه اطلاعات خود را در ذهن خود محصور مي كنند نه به خود بلكه به كشور خود خيانت مي كنند.
البته ناگفته نماند كه دانش را بايد در اختيار كسي قرار داد كه لياقت تمام را داشته باشد متاسفانه اين سايت هم جز سرگرداني چيز ديگري تا حالا نداشته و فكر مي كنم اطلاعات افراد در اين باشگاه مانند خود بنده كم مي باشد و هيچ كمكي هم به يكديگر صورت نمي گيرد هيچ موضوع جديدي جا به جا نمي شود.
در نتيجه يا هيچ كس اطلاعاتي ندارد يا تنها مي خواهد اطلاعات را دريافت كند خلاصه آن قدر التماس مي كند كه هيچ فايده اي ندارد.
در پايان خوشحال مي شوم ديدگاه خود را براي ما بنويسيد.
با سپاس

پايان;)
ما ميخوايم ولي شرايط وفضا جوري نيست كه پيشرفت كرد.........برا مثال با اين سرعت پايين اينترنت بيشتر از اين نميشه كار انجام داد;)

raminbabak

اخراجی موقت
ما يه دليل هم براي پسرفت داريم همه قسمتهاي جامعه سياستزده شده و همه چي به سياست ربط پيدا كرده

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا چیزی که برای من توی این باشگاه جالب بود اینه که خیلیا توش پیدا میشن که علمشون رو در اختیار بقیه قرار میدن. خصوصا بچه های مکانیک که این کارا واقعا ازشون بعیده در دنیای واقعی
همینجا هم از همشون تشکر میکنم:gol::gol:

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه در واقعیت هرکسی یک کلمه بلده توی رشته ما انگار که خودش کشف کرده و این علم ارث پدریشه!
در صورتیکه نهایتا بلند شده چند کتاب از دانشمندان غربی خونده که علمشون رو همینطوری بدون چشم داشت در اختیار ما گذاشتن
ولی جو باشگاه اینطوری نیست

بالا