چرا پسرها شوخ طبع‌ ترند؟؟؟

mohsen-moghadam

عضو جدید
ایسنا: يك پژوهشگر آلماني ادعا كرده است كه مزاح و شوخ طبعي در واقع تظاهري از پرخاشگري است.

اين محقق آلماني مي‌گويد: شوخ طبعي تظاهر پرخاشگري است و خنداندن ديگران به اين معني است كه شما خودتان را در پلكان اجتماعي بالاتر از مخاطبانتان مي‌بينيد.

هلگا كوتهوف ــ محقق دانشگاه فري برگ ــ در اين باره ادعا كرده است كه توانايي به خنده انداختن ديگران در واقع نشان دهنده درجه‌اي از كنترل است كه فرد بزله گو براي بهره كشي از ديگران به اين شكل به آنها حاكم مي‌شود تا نشان دهد كه ديگران تحت سلطه وي هستند و مسووليت آنها را بر عهده دارد.

وي تصريح كرد: افرادي كه در راس قرار دارند، براي خنداندن سايرين آزادتر هستند، همچنين براي پرخاشگري كردن نيز آزادترند و بيشترين كار سرگرم كننده براي اين افراد ساختن لطيفه براي ديگران است.

نمايش شوخ طبعي به اين معني است كه كنترل اوضاع به دست فردي است كه در مرتبه بالاتري قرار دارد و به همين خاطر قبل از دهه 1960 زنان بسيار به ندرت ديگران را مي‌خنداندند و اساسا نمي توانستند اين كار را انجام دهند و به همين خاطر است كه پسران از همان دوران جواني اغلب در نقش كسي هستند كه ديگران را به خنده وا مي‌دارند، در حالي كه دختران اغلب نقش كسي را ايفا مي‌كنند كه تمايل به خندانده شدن دارند.

مهسیما

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون پسرا عاشق توجهن و با این کاردوست دارن مورد توجه خانوم ها قرار بگیرن
در ضمن خانوم ها اگه این کار رو از یه خانوم ببینن حمل برسبکی میدونن

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
راستش من هر وقت سرحال باشم عمرا پسرا به گرد پام نمیرسن تو شوخ بودن ولی گاهی هم که مثل الان که ناراحتی داره دیوونه م میکنه پسرا خوبه که کل بشریت توی گریه انداختن به گرد پام نمیرسن !!!!!!!!!!!!!

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
نه عزیز من شوخ طبعی فرق داره با کارهای جلف انحام دادن که میشه اسمش رو گذاشت سبک سری...آدمی میتونه در عین رعایت همه ی جوانب تربیتی و اخلاقی شوخ طبع باشه...

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم خیلی خوش اخلاقم
خیلی هم شوخ طبع
اینقدر میخندم که مسخره میکنن منو

ولی حداقل هفته ای 1 بار باید دعوا کنم
دعوا نکنم شوخ طعبیم از بین میره
فکر کنم حداقل حرف این پژوهشگر در مورد من درست باشه

نظر شخصیم اینه:
بعضی مردها با دعوا و پرخاشگری احساس قدرت میکنند و یه جورایی باحاله واسشون و با این پرخاشگری ها به حالت عادی برمیگردن

آخرین ویرایش:

somia

عضو جدید
ادماي شوخ طبع خيلي با مزه ن .واقعا خيلي انرژي و هنر ميخواد تا كسي بتونه باعث آفريدن خنده رو لبها بشه

sinatra6

عضو جدید
من خودم خیلی خوش اخلاقم
خیلی هم شوخ طبع
اینقدر میخندم که مسخره میکنن منو

ولی حداقل هفته ای 1 بار باید دعوا کنم
دعوا نکنم شوخ طعبیم از بین میره
فکر کنم حداقل حرف این پژوهشگر در مورد من درست باشه

نظر شخصیم اینه:
بعضی مردها با دعوا و پرخاشگری احساس قدرت میکنند و یه جورایی باحاله واسشون و با این پرخاشگری ها به حالت عادی برمیگردن

به به به...........

عجب جمله ای. گفتین.........اگه اقایون این جورین همتون موفق باشین.........

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به به...........

عجب جمله ای. گفتین.........اگه اقایون این جورین همتون موفق باشین.........

همه هم مثل هم نیستن
ولی این ذاتیه
مثل خانومها که آرایش و طلا و جواهرات رو دوست دارن و با دیدنش ذوق میکنن یا با دیدن یه لباس جدید ساعتها در موردش صحبت میکنن
یا ...

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره همیشه تیکه هایی که پسرا میندازن خیلی خنده دار تر از دختراست و دخترا نمیتونن بگن
واقعا پسرا خنده دارن :biggrin:

eshagh_kh

عضو جدید
لبته باید توجه کرد در یک ضمینه خانمها خیلی از آقایون برترند :
ادعا کردن
مشاهده میفرمایید که ...
راستش من هر وقت سرحال باشم عمرا پسرا به گرد پام نمیرسن تو شوخ بودن ولی گاهی هم که مثل الان که ناراحتی داره دیوونه م میکنه پسرا خوبه که کل بشریت توی گریه انداختن به گرد پام نمیرسن !!!!!!!!!!!!!

blue-panther

عضو جدید
یعنی هرکی شوخی میکنه برا توجه هست؟؟ اونقت اگه خانومی نباشه چی؟؟
بزار واضح بگم من ندیدم پسری تو خیابون با دوستاش نیشش اونقد باز باشه که چشش جمع بشه دندوناشم بزنه بیرون.. ولی دخترا چی؟؟ کافیه یکیو ببین و خوششون بیاد همه دسته جمعی .. خودتون که بهتر میدونید.. شیطنت توی دخترا بیشتره.. و مزاح توی پسرا بیشتر

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
لبته باید توجه کرد در یک ضمینه خانمها خیلی از آقایون برترند :
ادعا کردن
مشاهده میفرمایید که ...

یعنی هرکی شوخی میکنه برا توجه هست؟؟ اونقت اگه خانومی نباشه چی؟؟
بزار واضح بگم من ندیدم پسری تو خیابون با دوستاش نیشش اونقد باز باشه که چشش جمع بشه دندوناشم بزنه بیرون.. ولی دخترا چی؟؟ کافیه یکیو ببین و خوششون بیاد همه دسته جمعی .. خودتون که بهتر میدونید.. شیطنت توی دخترا بیشتره.. و مزاح توی پسرا بیشتر

:biggrin:

بالا