چرا پسرا میرن از دختراجزوه میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

9356769

عضو جدید
چه فرقی میکنه کی از کی جزوه میگیره ........... این کارا رو معمولا عشق پیشه ها انجام میدن............ بزار خوش باشن با این کارا سرگرم میشن........بالاخره 4 سال باید یه جوری تموم شه دیگه....

ما که تا حالا نشده نه از کسی جزوه بگیریم و نه به کسی جزوه بدیم...........:D

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه فرقی میکنه کی از کی جزوه میگیره ........... این کارا رو معمولا عشق پیشه ها انجام میدن............ بزار خوش باشن با این کارا سرگرم میشن........بالاخره 4 سال باید یه جوری تموم شه دیگه....

اورین

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب این که معلومه جزوه نمینویسیم برای اینکه درسا پاس بشه میریم از یکی جزوه میگیریم دخترو پسرم نداره فقط کامل و خوش خط بنویسه همین از کسی هم جزوه میگیریم که مشکلی بعدا پیش نیاد:D

niki kiyani

عضو جدید
.

.

خوب این که معلومه جزوه نمینویسیم برای اینکه درسا پاس بشه میریم از یکی جزوه میگیریم دخترو پسرم نداره فقط کامل و خوش خط بنویسه همین از کسی هم جزوه میگیریم که مشکلی بعدا پیش نیاد:D
اهان....از اون لحاظ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile:

niki kiyani

عضو جدید

پسر خوب به شما میگن!!!!!!!!!!!
از وقتش نهایت استفاده رو میبره!
:D

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
نتیجه میگیریم که هم پسرا از دخترا جزوه میگیرن هم دخترا از پسر
فقط این که کی اول عاشق شده فرق فوکوله:D

9356769

عضو جدید
پسر خوب به شما میگن!!!!!!!!!!!
از وقتش نهایت استفاده رو میبره!

از چه وقتی نهایت استفاده رو میبرم.............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتو متوجه نشدم..........؟؟

ولی معلومه پسرا زیاد ازت جزوه گرفتن که این تایپیکو زدی..............:D

آخرین ویرایش:

zahra_1992

عضو جدید
یه چیز جالب من جزومو میدادم نماینده کلاس برای همه کپی میکرد که هی نیان ازم جزوه بگیرن ...:D
دلیلشم اینه که تو کلاس فقط جزوه منو یکی دیگه کامله که اون یکی به کسی جزوه نمیده بچه هام میان پیش من.

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من قدیما مینوشتم 10 نفر التماس میکردن جزومو میگرفتن ماهم اگرچه از التماس دیگران لذت میبردیم ولی اونام با پاچه خاری هایی مثل عجب خطی داری و دمت گرم و .... خلاصه دل مارو به رحم می اوردن ولی تو یونی دیگه جزوه نمینویسم !
یه بار ته کلاس از یکی پرسیدم درس تا کجا داده یه ردیف دختر برگشت شروع کرد دفتر ورق زدن و توضیح دادن ماهم مرده بودیم از خنده که اینا چه منتظرن !

دعای اول هفته:
خدایا همه منتظران را از چشم انتظاری نجات بده .............. الهی آمین

zahra_1992

عضو جدید
این اعتماد به سقف پسرا رو خوبه موقع امتحانا که جزوشون ناقصه و در به در دنبال یه جزوه میگردن خوبه دقیقا دیدش

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جهت کم کردن روی بعضی ها تا لحظاتی دگه یه برگ ، فقط یه برگ ، فقط یه برگ اونم واسه رو کم کنی و.... اسکن میکنم از جزوه های قدیمیم اونوخت میفهمین من چه لعبتی بودم و کسی قدر ندونست .......................

پیف پیف پیف --- بعضی ها چقدر افاده دارن ! الان میزارم همتون فر بخورید

اون بعضی ها خوب توجه کنن

عشقولانه

کاربر بیش فعال
جهت کم کردن روی بعضی ها تا لحظاتی دگه یه برگ ، فقط یه برگ ، فقط یه برگ اونم واسه رو کم کنی و.... اسکن میکنم از جزوه های قدیمیم اونوخت میفهمین من چه لعبتی بودم و کسی قدر ندونست .......................

پیف پیف پیف --- بعضی ها چقدر افاده دارن ! الان میزارم همتون فر بخورید

اون بعضی ها خوب توجه کنن
من از دیروز منتظرم ها......:w05:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خخخخخخخخ
بچه ها چقدر پیگیرن
(اصن فکرشو نکرده بودم :دی)
:biggrin:

باشه الان میرم دنبالش ! ولی اینجا نمیزارم هرکی خواست پخ بده

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون هم خوش خطه. و رنگی مینویسن...همینکه حوصله نوشتن نداریم، و همین که زورمون میرسه :d

Z.ANSARI

کاربر فعال
به خاطر تنبلی پسرها و اینکه یه بهونه ای برای حرف زدن با دخترها داشته باشند و دخترها حاضر شند یک جمله به پسرها بگند که جزوه شون رو به اونها نمیدن.........و هزار و یک دلیل دیگه

mohammad.h777

عضو جدید
جدای از بحث درس و جزوه ... یه صفتی هست که رو اینجور پسرا گذاشتن ، خودشون میدونن چی میگم :lol:

...ANTY...

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره والا همینو بگو!!!!:razz:
حالا هی زحمت بکش با هفت رنگ (خخخخخخ!!!!) جزوه بنویس همه کلاسارو شرکت کن نمره خوب هم بگیر اون وقت پسرای عزیز و محترم(!) سر کلاس بخوابن آهنگ گوش بدن هیچی ننویسن با 11 و 12 هم پاس کنن!!!! اون وقت فردا پس فردا هم کار مال همین آقایون زحمت کش درسخونه!!!!!:cry:......................:D

...ANTY...

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون هم خوش خطه. و رنگی مینویسن...همینکه حوصله نوشتن نداریم، و همین که زورمون میرسه :d

زورتون رو تو شیشه میکنیم خخخخخ!!!!!
اگه نخوایم جزوه بدیم نمیدیم بععععععله!!!!
یه بار من تو کاردانی ترم آخر لج کردم با خنده و شوخی بهشون گفتم من این ترم بخیل شدم به هیشکی جزوه نمیدم!!! هرچه قدر التماس کردن ندادم!!!!
(توضیح اینکه تو کاردانی تو کلاس کلا 3 نفر دختر بودیم الانم که کارشناسیم 4 نفریم!!!)
ولی خوب آخر ترم که میشه یه جوری مثل گربه شرک (خخخخخ!!!!) به آدم نکاه میکنن که دلمون ریش میشه!!! امان از دل رحیم ما دخترا!!!!