jentle man
عضو جدید
بابابزرگممممممممم باید یه کاری میکرده که دخترا اینطوری نکن حتما خودش نخ میداده والا
من نبالا خودشون دوست داشتن با من باشن
بابابزرگممممممممم باید یه کاری میکرده که دخترا اینطوری نکن حتما خودش نخ میداده والا
من نبالا خودشون دوست داشتن با من باشن
برو قرصاتو بخور بابابزرگ توهمت زده بالامن نبالا خودشون دوست داشتن با من باشن
اورینچه فرقی میکنه کی از کی جزوه میگیره ........... این کارا رو معمولا عشق پیشه ها انجام میدن............ بزار خوش باشن با این کارا سرگرم میشن........بالاخره 4 سال باید یه جوری تموم شه دیگه....
ما که تا حالا نشده نه از کسی جزوه بگیریم و نه به کسی جزوه بدیم...........![]()
اهان....از اون لحاظ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خوب این که معلومه جزوه نمینویسیم برای اینکه درسا پاس بشه میریم از یکی جزوه میگیریم دخترو پسرم نداره فقط کامل و خوش خط بنویسه همین از کسی هم جزوه میگیریم که مشکلی بعدا پیش نیاد![]()
پسر خوب به شما میگن!!!!!!!!!!!چه فرقی میکنه کی از کی جزوه میگیره ........... این کارا رو معمولا عشق پیشه ها انجام میدن............ بزار خوش باشن با این کارا سرگرم میشن........بالاخره 4 سال باید یه جوری تموم شه دیگه....
ما که تا حالا نشده نه از کسی جزوه بگیریم و نه به کسی جزوه بدیم...........![]()

پسر خوب به شما میگن!!!!!!!!!!!
از وقتش نهایت استفاده رو میبره!
![]()

اخ حال میده بخندیم اونجا!!!!!!!!!!!!!!!این اعتماد به سقف پسرا رو خوبه موقع امتحانا که جزوشون ناقصه و در به در دنبال یه جزوه میگردن خوبه دقیقا دیدش

اخ حال میده بخندیم اونجا!!!!!!!!!!!!!!!![]()

من از دیروز منتظرم ها......جهت کم کردن روی بعضی ها تا لحظاتی دگه یه برگ ، فقط یه برگ ، فقط یه برگ اونم واسه رو کم کنی و.... اسکن میکنم از جزوه های قدیمیم اونوخت میفهمین من چه لعبتی بودم و کسی قدر ندونست .......................
پیف پیف پیف --- بعضی ها چقدر افاده دارن ! الان میزارم همتون فر بخورید
اون بعضی ها خوب توجه کنن

جدای از بحث درس و جزوه ... یه صفتی هست که رو اینجور پسرا گذاشتن ، خودشون میدونن چی میگم![]()
......................
چون هم خوش خطه. و رنگی مینویسن...همینکه حوصله نوشتن نداریم، و همین که زورمون میرسه![]()
الان رز جان طرف مایی یا اونا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چون دلشون میخواد

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
واقعيتي در مورد دخترا و پسرا | زنگ تفريح | 9 | |
|
|
شرايط خوشگل شدن پسرا | زنگ تفريح | 22 | |
|
|
پسرا چه دخترايي را دوس دارن | زنگ تفريح | 177 | |