::.چرا و چگونه مسلمان شدی؟ چرا مسلمان هستی؟.::

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای همین مسئله است که من در اکثر بحثها اصرار بر این دارم که به سند روایت مراجعه کنند نه به کتاب مرجع

مثلا وقتی کتاب رو باز میکنید ببینید حدیث از کی چه کسانی نقل شده؟؟

نه اینکه به صرف اینکه حدیثی در اصول کافی آمده است پس صحیح است......

اگر مایل باید میتونیم در تایکی جداگانه مفصل به این بحث بپردازیم و اسامی راویان دروغ پرداز و راویان مورد وثوق رو در اونجا بیان کنم

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهرم تا به حال در بحث رجال و حدیث به کلمه "مثلث شوم" بر خورده اند؟؟؟

مثلث شوم عبارتند از سه گروه که هرکدام به دلایلی به جعل حدیث می پرداختند.....

1.گروه دشمنان ائمه علیهم السلام(ضلع اول)
2.گروه عشرت طلبان(ضلع دوم)
3.گروه دوست داران افراطی ائمه(ضلع سوم)

در وصف گروه سوم باید به خطبه مولای متقیان اشاره کنم:

امام علی (ع) می فرمایند:

دو گروه در رابطه با من هلاک می شوند: یکی گروهی که در محبت من افراط می کنند و محبت افراطیشان آنان را به سوی غیر حق می برد و دیگر گروهی که در بغض من افراط می کند و بغض افراطیشان آنان را به سوی غیر حق می برد(نهج البلاغه فیض،خطبه 127،392)

صفویه و شاه اسماعیل در بخش سوم قرار میگیرند که به تروج خرافات و غلو در مدح ائمه پرداختند

پس صفويه و شاه اسماعيل رو مي گن اسماعيلي درسته ؟

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم منظور شما از این حرف ها، جمله اول ایشون نبوده باشه چون جمله تقریباً درستی رو گفتند. قرار نیست که به خاطر اینکه افراد جذب دین بشن ما فقط بیایم و جنبه های خوشکل اسلام رو نشون مردم بدیم. اسلام یک حقیقتی داره که باید اون حقیقت رو نشون داد. این حقیقت هم روی مهر و عطوفت داره و هم لبه تیز و خشن. از یک سو مردم رو تشویق به دوستی و مهربانی با همدیگه و رعایت حقوق هم میکنه و از طرف دیگه توصیه به مقابله و مبارزه با خصم و ظالم. از یک طرف بهشت رو به تصویر میکشه و نهر های اون و نعماتش رو و از طرف دیگه جهنم رو تصویر میکنه با انواع عذاب ها و مجازات ها.
نباید که فقط روی بهشت و خوشی رو نشون داد. هر کاری عوضی داره. پاداش نیکوکار بهشت و خطاکار جهنم.

ببخشید، من خیلی مسیر بحث رو منحرف کردم. لطفاً چکش کاری بفرمایید برگرده سرجاش.:D

پس به نظر شما هركس كه مسلمون نباشه ولي ادم درستكاري باشه نمي ره بهشت چون مسلمون نيست

يعني اگه مسلمون نباشي نمي توني بهشتي باشي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته ؟

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس صفويه و شاه اسماعيل رو مي گن اسماعيلي درسته ؟

نه خواهرم.....

اگه دقت کنید من پستم رو ویرایش کردم.....

من منظورم این بود در دوران شاه اسماعیل بیشترین خرافات وارد اسلام و شیعه شده است

اسماعیلیه یک جریان انحرافی شیعه است.....

اسماعيليه يكي از فرقه هاي معروف شيعي است كه بعد از رحلت امام جعفر صادق ـ عليه السّلام ـ (148هـ) در موضوع امامت با اماميه دچار اختلاف شده و از شيعه جدا شدند و طي قرون مختلف، خود دوباره دچار انشعاب شده و به فرقه هاي مختلف با نامهاي گوناگون پديد آمدند و لذا بحث دربارة عقايد همه فرقه ها در اين مختصر ممكن نيست.

امامیه همون شیعه 12 امامی(یعنی ما) هستیم.....

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس به نظر شما هركس كه مسلمون نباشه ولي ادم درستكاري باشه نمي ره بهشت چون مسلمون نيست

يعني اگه مسلمون نباشي نمي توني بهشتي باشي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته ؟

بله....

اگر صدای اسلام به گوش او خورده باشد و تحقیق نکرده باشد اینگونه است.....

اگر تحقیق کند و از روی تعصب یا غرض به اسلام روی نیارد باز هم اینگونه است

اما اگر تحقیق کند و انصافا به این نتیجه برسد که اسلام دین برتر نیست آنگاه همان آیه ای که خواهر فلق فرمودند در ایشون صدق می کنه

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب من اصلا نمي دونستم من فكر كردم همون شاه اسماعيل و طرفدارنش هستن
حالا چند تا فرقه شدن ؟
ولي فكركنم اثني عشري گويند نه اماميه

رهگذر*

کاربر بیش فعال
من مسلمان بودم زیرا:
اسلام میراثی بود که از پدرانم برایم به یادگار باقی ماند
مانند: چشمانم ، مانند : سیمایم
اسلام آوایی بود که زمزمه هایش را نخستین بار در دنیا می شنیدم
مانند : صدای مادر ، مانند : صدای باران
اسلام آدابی بودکه مادرمرا در کودکی آموخت
مانند : نگاه کردن ،مانند : سخن گفتن
اسلام تکلیفی بود که باید هر شب به جا می آوردم
مانند: آموختن ، مانند: درس خواندن
اسلام فرصت من بود تا بتوانم هم بازی کودکان مسلمان باشم
مانند : یک سلام ، مانند : یک لبخند
اسلام برگه ای بود که برای ورود به مدرسه مسلمانان همراه داشتم
مانند: کارنامه، مانند : دفتر مشق
اسلام دارایی من بود که برای ورود به یک مسجد با خود می بردم
مانند :مهر ، مانند: تسبیح
اسلام مهری بود بر پیشانی من تا همه با آن مرا بشناسند
مانند :شناسنامه ، مانند : سند یک انسان
آری اسلام مجوز ورودی بود به جمع زنده هایشان و اجازه دفنی در قبرستان مرده هایشان

و من امروز یک مسلمانم :
من امروز یک مسلمانم به مانند دیروز ، اما فرق است میان مسلمان بودن تا مسلمان بودن.
اسلام برای من مسلکی است فرای یک رفتار و قانونی است فرای یک اجبار. اسلام باور دل من است و منطق عقل من . آیینی است که به اختیار برگزیدم و آنرا قانون زندگی خویش قرار دادم .انتخابی است از سر شوق و نه کوله باری است از هنجار ، از تاثیر و نه تکرار روزمرگی هاست از سر جبر از سر جور .
و من امروز یک مسلمانم چه در میان مسلمانان زندگی کنم چه در بلاد کفر روزگار بگذرانم .
چه آوای دین را در گوشم زمزمه کنند چه دیگر زمزمه هایش را نشنوم . چه دیگران دین مرا تایید کنند و چه آنرا به سخره گیرند . اسلام ایینه ای است که خدا را در آن زیباتر می توان دید
اما هنوز فرق است میان مسلمان بودن و مسلمان زیستن ....

آخرین ویرایش:

elma

عضو جدید
بله....

اگر صدای اسلام به گوش او خورده باشد و تحقیق نکرده باشد اینگونه است.....

اگر تحقیق کند و از روی تعصب یا غرض به اسلام روی نیارد باز هم اینگونه است

اما اگر تحقیق کند و انصافا به این نتیجه برسد که اسلام دین برتر نیست آنگاه همان آیه ای که خواهر فلق فرمودند در ایشون صدق می کنه
پس ببخشيد اين حرف شما آزادي و حق انتخاب را در اين دين نقض نمي كند !!؟؟ كه خداوند هم در قرآن فرموده در دين اجباري نيست . و اينكه با چه توجيحي ما كه در خانواده هاي مسلمان به دنيا آمديم به واسطه مسلمان بودن خانواده هايمان مسلمان به دنيا مي آييم و بعد از آن هم كسي نمي تواند از اسلام برگردد و دين ديگري را برگزيند با اين وجود آيا اين طور نيست كه هر كس آزاد آفريده مي شود و حق دارد دين برتر را به انتخاب خود تعيين كند ؟ لطفا در اين مورد هم توضيح دهيد .

elma

عضو جدید
من مسلمانم چون درك كردم كه اسلام كامل ترين و زيبا ترين دين است

ashkan 261

کاربر فعال
من مسلمان شدم چون از سایر دیدگاه های مذهبی و مکاتب دور بودم . و با مکتب اسلام بزرگ شدم .
مسلمام ماندم . همان گونه که احترام به پدر مادر مهم هست . وقتی سرپرستان که در رشد ما تاثیر مستقیم دارند در قلب ما ریشه میزنند . مکتب و دیدگاه مذهبی نیز در وجود انسان ریشه میزند و دلکندن از ان دشوار است .

وقتی کودکی ام را با این دیدگاه به نوجوانی رساندم بر اساس دیدگاهم هدفمند شدم . و هنگامی که پای بر جوانی نهادم و هدف هایم را متقابل با دیدگاهم انتخاب کرده بودم مسیرم را نیز مسیر اسلام بنا نهادم .
اصلیت من اسلام بود . اسلام در من ریشه دواند . و مسیرم مسیر اسلام شد .
همان گونه که پدر و مادر برایم با ارزشند دیدگاه م نیز برایم ارزشمند است . آن را حفظ میکنم و از آن دفاع میکنم . چرا که تناقضی در اصل آن رویت نکردم و شکی در من روانه نشد .

همواره موفق باشید .

k.memar

عضو جدید
ای کاش از همون ابتدایی رو بیخییال لاقل از دوران راهنمایی یه درسم در مورد معرفی ادیان دیگه داشتیم
مسلمانم چون تا چند سال پیش به جز اسلام دین دیگه ای بهم معرفی نشد
اما الان اسلام به عقل ناقص خودم یعنی تسلیم شدن در برابر حق .
عدالت و رعایت کردی مسلمونی
منم بعضی موقع کارایی ازم سر می زنه که احساس میکنم مسلمونم (در عمل نه گفتار)

بالا