neda_moghadas
عضو جدید
چرا هیچ کدوم از برو بچه پیام نور در این قسمت فعالیتی نمی کنند؟
salam doste aziz payam nur taghriban haftei 1 jalase baraye doros dare be estesnaye barkhi az dorose omomi kesalam. man payame noore tehran ghabool shodam va mikhastam bedoonam ke daghighan payame noor chetorie? vaghean bayad khodemoon too khoone dars bekhoonimo faghat be kelas haye rafe eshkal biyaym ya mesle daneshgahhaye dige kelas ham dare?
سلام. بابت کلاسهای پیام نور باید بگم که کلاسهای تخصصی تا حدودی حالت اموزشی هم دارند و به همراه کتابها که بسیار کامل به تشریح مسائل پرداخته با تلاشمی توان نتیجه عالی گرفت و به نوعی به خودکفایی رسید. شرکت در بعضی دروس اختصاصی باعث میشه از 6نمره ای که از 20 نمره دست استاد است نمره ی بهتری گرفت.salam. man payame noore tehran ghabool shodam va mikhastam bedoonam ke daghighan payame noor chetorie? vaghean bayad khodemoon too khoone dars bekhoonimo faghat be kelas haye rafe eshkal biyaym ya mesle daneshgahhaye dige kelas ham dare?
سلام بر همه ی بچه های پیام نور
یک سوال داشتم:کسی هست که راجع به دوره های فراگیر پیام نور مقطع کارشناسی ارشد اطلاعات داشته باشه ؟در مورد رشته های فوق فراگیر پیام نور که الان ثبت نامشه.میخواستم بدونم آیا رشته ی معماری رو هم شامل میشه؟
من مهرشاد هستم به نمایندگی از تمام بر وبچه های پیام نور امل رشته فناوری اطلاعات می گم دوستتون دارمچرا هیچ کدوم از برو بچه پیام نور در این قسمت فعالیتی نمی کنند؟
سلام
امتحانای پیام نور چجوریه؟
ایا نمونه سوالی هم برای امتحانا هست؟
سلام
باید امتحانای پیام نور رو بدی تا بفهمی امتحان به چی میگن...سلام
سلام بچه ها.ميگم چطوره بجاي آناليز كردن دانشگاه بريم سر درسامون؟
کتاب فارسی عمومی از 8 سال پیش تغییر کرده؟
من ترم اولم اندیشه اسلامی 1 بهم دادن 30 صفحه خوندم ولی هیچ چی نفهمیدم.
ریاضی عمومی 1 هم دارم خیلی زیاد و سخته استادشم خوب درس نمیده از چه منبعی برای خوندن استفاده کنم تا نیفتم؟![]()
من ترم اولم اندیشه اسلامی 1 بهم دادن 30 صفحه خوندم ولی هیچ چی نفهمیدم.
ریاضی عمومی 1 هم دارم خیلی زیاد و سخته استادشم خوب درس نمیده از چه منبعی برای خوندن استفاده کنم تا نیفتم؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مهندسی صنایع؟ کدوم دانشگاه؟ | دانشگاه پیام نور | 13 | |
![]() |
برو بچه های دانشگاه پیام نور | دانشگاه پیام نور | 578 |