چرا هر سال جمعیتبیشتر می شود، ازدواج كمتر؟
vahid2007 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 24, 2009 #3 jenefer گفت: تو بگو؟ۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀ کلیک کنید تا باز شود... اگه میدونستم که مینوشتم گذاشتم بچه ها بنویسن من یاد بگیرم شاید بخاطر این باشه که زن خوب پیدا نمیشه
jenefer گفت: تو بگو؟ۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀ کلیک کنید تا باز شود... اگه میدونستم که مینوشتم گذاشتم بچه ها بنویسن من یاد بگیرم شاید بخاطر این باشه که زن خوب پیدا نمیشه
farah65 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 24, 2009 #4 vahid2007 گفت: اگه میدونستم که مینوشتم گذاشتم بچه ها بنویسن من یاد بگیرم شاید بخاطر این باشه که زن خوب پیدا نمیشه کلیک کنید تا باز شود... اگه زن خوب پیدا نمیشه پس چرا جمعیت داره زیاد میشه؟
vahid2007 گفت: اگه میدونستم که مینوشتم گذاشتم بچه ها بنویسن من یاد بگیرم شاید بخاطر این باشه که زن خوب پیدا نمیشه کلیک کنید تا باز شود... اگه زن خوب پیدا نمیشه پس چرا جمعیت داره زیاد میشه؟
jenefer عضو جدید Dec 24, 2009 #5 vahid2007 گفت: اگه میدونستم که مینوشتم گذاشتم بچه ها بنویسن من یاد بگیرم شاید بخاطر این باشه که زن خوب پیدا نمیشه کلیک کنید تا باز شود... نه عزيزم مرد خوب پيدا نميشه
vahid2007 گفت: اگه میدونستم که مینوشتم گذاشتم بچه ها بنویسن من یاد بگیرم شاید بخاطر این باشه که زن خوب پیدا نمیشه کلیک کنید تا باز شود... نه عزيزم مرد خوب پيدا نميشه
زهرا فرشید عضو جدید کاربر ممتاز Dec 24, 2009 #6 vahid2007 گفت: اگه میدونستم که مینوشتم گذاشتم بچه ها بنویسن من یاد بگیرم شاید بخاطر این باشه که زن خوب پیدا نمیشه کلیک کنید تا باز شود... به خاطر نبود مرد خوب و گاهی هی زن خوب اصلا مشکل این نیست مشکل سطح توقعاته........خیلی بالاست
vahid2007 گفت: اگه میدونستم که مینوشتم گذاشتم بچه ها بنویسن من یاد بگیرم شاید بخاطر این باشه که زن خوب پیدا نمیشه کلیک کنید تا باز شود... به خاطر نبود مرد خوب و گاهی هی زن خوب اصلا مشکل این نیست مشکل سطح توقعاته........خیلی بالاست
زهرا فرشید عضو جدید کاربر ممتاز Dec 24, 2009 #8 jenefer گفت: اين طوريا هم نيست. کلیک کنید تا باز شود... کدوم طوریا؟؟؟؟؟
farah65 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 24, 2009 #9 باغبان 65 گفت: به خاطر نبود مرد خوب و گاهی هی زن خوب اصلا مشکل این نیست مشکل سطح توقعاته........خیلی بالاست کلیک کنید تا باز شود... بابا وحید میگه با پایین اومدنه سطح ازدواج چرا جمعیت افزایش پیدا کرده!!!!!!!
باغبان 65 گفت: به خاطر نبود مرد خوب و گاهی هی زن خوب اصلا مشکل این نیست مشکل سطح توقعاته........خیلی بالاست کلیک کنید تا باز شود... بابا وحید میگه با پایین اومدنه سطح ازدواج چرا جمعیت افزایش پیدا کرده!!!!!!!
زهرا فرشید عضو جدید کاربر ممتاز Dec 24, 2009 #10 farah65 گفت: بابا وحید میگه با پایین اومدنه سطح ازدواج چرا جمعیت افزایش پیدا کرده!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... اوکی .... ممنم خواستم فقط حرفم رو زده باشم ..... متوجه موضوع بودم لابد مردم بدون ازدواج رسمی و ثبتی بچه دار میشن.... اینم سوال داره .... شایدم مهاجر زیاد داریم............ شایدم مال پیک رشدی ده شصته .... که اونم درست میشه....
farah65 گفت: بابا وحید میگه با پایین اومدنه سطح ازدواج چرا جمعیت افزایش پیدا کرده!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... اوکی .... ممنم خواستم فقط حرفم رو زده باشم ..... متوجه موضوع بودم لابد مردم بدون ازدواج رسمی و ثبتی بچه دار میشن.... اینم سوال داره .... شایدم مهاجر زیاد داریم............ شایدم مال پیک رشدی ده شصته .... که اونم درست میشه....