mohamadi_m
عضو جدید
برا اينكه زور بگن
داد بزنن
خودنمايي كنن
داد بزنن
خودنمايي كنن
برا اينكه زور بگن
داد بزنن
خودنمايي كنن
چون هنوز عاشق نشده........
عشقه که غرور مرد و تا حدودی می شکنه و اونو به زانو درمیاره
مرد ها مغرورن چون همیشه فکر می کنن خودشون از همه بهترن تازه جالب اینجاس 98% خودشون مردهایی مثل خودشون رو قبول ندارم دیدم که میگم
چن مردن...غررو و تعصب اصلا عاشق دعوا هستن اینم تقدیم تمام مردای مرد شاخ به شاخ شدن
نه بعضی وقتا که زورشون به هم نمیرسه خوب به درد میخوره فکر میکنن که به تفهام و اتشبس برسن...حالا ببخشید این وسط عقله چیکارس؟
کلا دکوره؟
وافعا خسته نباشی شما به گردگیریتون برسیدنه بعضی وقتا که زورشون به هم نمیرسه خوب به درد میخوره فکر میکنن که به تفهام و اتشبس برسن...
کلن مردا تو رغابت هستند رغابت دعوا درگیری لذتی داره که نپرس ......عقلم خوبه منتها همیشه به درد نمیخوره...![]()
خودت میفهمی چی میگینه بعضی وقتا که زورشون به هم نمیرسه خوب به درد میخوره فکر میکنن که به تفهام و اتشبس برسن...
کلن مردا تو رغابت هستند رغابت دعوا درگیری لذتی داره که نپرس ......عقلم خوبه منتها همیشه به درد نمیخوره...![]()
نه فقط شما میفهمی عقل کل ...شوما ازوناشی که اهل رقابت نیستی یه لووووووووزر بازنده..خودت میفهمی چی میگی
نه فقط شما میفهمی عقل کل ...شوما ازوناشی که اهل رقابت نیستی یه لووووووووزر بازنده..
والا اگه رغابت تو دعواست که بزار ما بازنده باشیم لاغر نمیگن عجب بی شخصیتیه دعوا مال کسیه که خوی حیوانی داره
حضرت علی شبا میرفت تو چاه گریه میکرد ازبس دل مهربونی داشت.....روزها هم ت میدوننن نبرد و رغابت با دشمنان میزد تیکه تیکشون میکرد....این یعنی مرد مرد...دعوای الکی نه دعوا برا تصاحب زندگی
غرور به اندازه خیلی خوبه ، منم باهات موافقمبه نظر من اقایون غرورشونه که جذابشون میکنه...که این غرور باعث ایجاد نکات مثبت تو زندگی میشه..در کل خیلی خوبه داشته باشن
غرور خیلی خوبه ......اما احساسات هم گاهی لازمه.......
احسا ساته که باعث درک طرف مقابل میشه ..اگه نباشه ...هیچ کس ..هیچکسو نمیتونه درک کنه......و این بنظر من خیلی بده
احساسات باید باشه به نظر من یه مرد باید خیلی راحت به زنش ابراز علاقه نشون بده خیلی راحت بهش بگه دوست دارم چون چیزی از غرور یه مرد کم نمیشه
بیگ لایک بابا...تو دیگه کی هستی........![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
هیس! مردها فریاد نمیزنند... | گفتگوی آزاد | 0 | |
P | مردها..... | گفتگوی آزاد | 9 | |
![]() |
مردها را به هیچ وجه نمیتوان راضی نمود... | گفتگوی آزاد | 36 | |
![]() |
چرا مردها بندرت افسرده می شوند | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
گاهی دلم برای مردها می سوزد! (سخنی با بانوان) | گفتگوی آزاد | 57 |