چرا عصرای جمعه دلگیره؟؟؟

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقت کردین عصرای جمعه خیلی دلگیره؟؟؟ من شنیدم میگن به خاطر مغناطیس زمینه!! اگه کسی از جزییاتش چیزی میدونه در اختیار ما هم بذاره ;):cool:

rozmary3000

اخراجی موقت
دقت کردین عصرای جمعه خیلی دلگیره؟؟؟ من شنیدم میگن به خاطر مغناطیس زمینه!! اگه کسی از جزییاتش چیزی میدونه در اختیار ما هم بذاره ;):cool:

با سلام

به خاطر اينكه آقا امام زمان در روز جمعه در مكه ظهور خواهند كرد

چون عصر جمعه ميشه يعني دوبار بايد تا روز جمعه ديگر بايد صبر كرد

براي سلامتي اقا امام زمان صلوات بفرستيم

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

به خاطر اينكه آقا امام زمان در روز جمعه در مكه ظهور خواهند كرد

چون عصر جمعه ميشه يعني دوبار بايد تا روز جمعه ديگر بايد صبر كرد

رزماري جان اعتقاد خوبه ولي خداييش ديگه هرچيزي رو به دين وصل نكن .
جمعه دلگيره چون فرداش شنبه اس و به نظر من اين يادگاري كه از كودكي با شما همراه بوده از كودكي اي كه شنبه براش سختترين روز هفته بوده و5 شنبه شب بهترين شب هفته محسوب ميشده اين مهمترين دليلش بود ولي من ديگه خيلي وقت جمعه دلم نميگيره.

reza74

عضو جدید
فکر کنم مال تنبلی خودمون باشه که دوست نداریم روز تعطیلمون تموم شه و دوباره از فردا یه هفته استراحت تعطیل شه.
ریشه اش هم احتمالا از همون دوران کودکی که مدرسه میرفتیم و شنبه صبح باید پامیشدیم بریم مدرسه، شروع شده و از هر نسل هم بصورت ناخودآگاه به نسل بعد منتقل میشه.

rozmary3000

اخراجی موقت
رزماري جان اعتقاد خوبه ولي خداييش ديگه هرچيزي رو به دين وصل نكن .
جمعه دلگيره چون فرداش شنبه اس و به نظر من اين يادگاري كه از كودكي با شما همراه بوده از كودكي اي كه شنبه براش سختترين روز هفته بوده و5 شنبه شب بهترين شب هفته محسوب ميشده اين مهمترين دليلش بود ولي من ديگه خيلي وقت جمعه دلم نميگيره.

دوست عزير

اولا اين واقعيت

دوما : شنبه شروع هفته است يعني شروع يك تلاش دوباره

شروع كار

و اين بهترين تفريح

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزير

اولا اين واقعيت

شروع كار

و اين بهترين تفريح
متنم رو بخونيد دوباره من ميگم از كودكي تو ذهن ما مونده مگه اين كه خوداگاه جلوشو بگيريم.
اينم كه ميگيد بهترين تفريح كلام حضرت امير هستش نميدونم ميشه همينقدر از دين استفاده ميكنيد؟

Shiny Moon

عضو جدید
دوست عزير

اولا اين واقعيت

شروع كار

و اين بهترين تفريح

خب پس با این حساب اهل تسنن و مردم ادیان دیگه که به آقا اعتقادی ندارن نباید دچار این قضیه بشن دیگه....
ضمنا شما از کجا انقدر مطمئن هستید و میگین واقعیته؟
پس چون مسیحیان معتقدن حضرت مسیح ظهور میکنه پس باید یکشنبه شب دل همشون بگیره نه؟؟؟

rozmary3000

اخراجی موقت
خب پس با این حساب اهل تسنن و مردم ادیان دیگه که به آقا اعتقادی ندارن نباید دچار این قضیه بشن دیگه....
پس چون مسیحیان معتقدن حضرت مسیح ظهور میکنه پس باید یکشنبه شب دل همشون بگیره نه؟؟؟

در ضمن در اديانهاي مختلف بر اين باورند كه امام آنها هم ظهور خواهند كرد
اون هم در روز جمعه

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا بذار تا هفته بعد که جمعه شد راجع بش بحث میکنیم.

حالا کسی میدونه چرا ظهرای شنبه آدم انقدر خوابش میگیره؟

Shiny Moon

عضو جدید

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا بذار تا هفته بعد که جمعه شد راجع بش بحث میکنیم.

حالا کسی میدونه چرا ظهرای شنبه آدم انقدر خوابش میگیره؟

چون كه تنبل هميشه خوابه جاش توي رخت خوابه....
يه داداش كوچولو دارم نميذاره شب وروز ما بخوابيم تا ميخوابم مياد بالاسرم ميخونه:

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان اینکه امام زمان روز جمعه ظهورمیکنه درست! ولی دلیلش این نمیتونه باشه که !!!! از نظر علمی بحث کن عمووووو;)

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهل تسنن هم به ظهور امام مهدی اعتقاد دارن ! با این تفاوت که از نظر اونا ایشون هنوز به دنیا نیومدن! توی همه دینا این عقیده هستش که تو آخر زمان یه منجی میاد ! ممکنه همه این منجیا یکی باشن !! دیگه خدا داند !!;)

ju mong

عضو جدید
این قضیه برای من هم سواله...

ممکنه همونطور که دوستان اشاره کردن به خاطر پایان روز تعطیل باشه که به مرور زمان این حس دلگیر کننده تومون نهادینه شده!!!

اما این دلیل فقط به شرطی درسته که مطمئن بشیم در اون کشورهایی که شنبه ها یا یکشنبه ها رو تعطیل میکنن این حس به روزهای مربوطه منتقل میشه!

من از جایی شنیدم (و البته مطمئن نیستم) که این دلگیری و حس خاص بعد از ظهرهای جمعه جنبه معنوی داره, و از این رو این ساعات برای کسب آگاهی خیلی مناسب هستند (بخشید نمیتونم بیشتر توضیح بدم چون یه سری بد میگیرن و میان تاپیک رو به انحراف میکشونن و اونهایی که باید نکته رو بگیرن هم میگیرن)

در هر حال خیلی دوست دارم در این زمینه بیشتر و دقیقتر بدونم...

arta-e

عضو جدید
چون فرداش شنبه اس معمولا کار و درس.....روز شنبه زیاد بنظر میرسه

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من شنیدم چون روز جمعه اعمال اون هفته مسلمانان رو تقدیم امام میکنن و امام هم از دیدن اعمال مسلمونها ناراحت میشه و میفهمه که خیلی به ظهورش مونده و اینکه ماها آدم بشو نیستیم ناراحت میشه و همین مساله خود بخود تو روحیات ما در روز جمعه تاثیر میذاره.

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون مردم بهشون تلقین میشه روزای تعطیل فعالیت نکنن نه از لحاظ بدنی نه فکری:دی خب دلگیر میشه دیگه وقتی مخت تعطیله(دلیلو حال کردین!!!!)

rozmary3000

اخراجی موقت
امام زمان

امام زمان

من شنیدم چون روز جمعه اعمال اون هفته مسلمانان رو تقدیم امام میکنن و امام هم از دیدن اعمال مسلمونها ناراحت میشه و میفهمه که خیلی به ظهورش مونده و اینکه ماها آدم بشو نیستیم ناراحت میشه و همین مساله خود بخود تو روحیات ما در روز جمعه تاثیر میذاره.

سلام دوست عزيز

جوابت خيلي خوب بود

و يكي از دلايل ميتونه باشه:gol:

بالا