sonarchitect
عضو جدید
از این چراها زیاده
کیه که پاسخگو باشه
کیه که پاسخگو باشه
اگرم ،اگرم درست باشه که نیست و من قبول نمیکنم اینجوری میشه که خب اینجا به مرد ظلم میشه.چرا؟دوستان باید به موضوع از زاویه درست نگاه کنید در واقع دیه زن دو برابر مرده ،چرا؟
چون اگه زن بمیره ،دیه مرد میگیره یعنی نصف
ولی اگه مرد بمیره ،دیه زن میگیره یعنی کامل![]()
دوستان قابل ذکر می باشد که نمی توان با کلمات طنزآمیز و........مسایل حقوقی را مورد نقد و بررسی قرار داد و لطفا با استدلال نظر دهید.از حضور همه شما دوستان عزیز متشکرم.
دوستان باید به موضوع از زاویه درست نگاه کنید در واقع دیه زن دو برابر مرده ،چرا؟
علاوه بر آنچه گذشت، بايد توجه داشت؛ باوجودى كه ديه زن نصف ديه مرد است، زنها بيشتر انتفاع مىبرند؛ زيرا به طور معمول ديه زن به شوهر و بچهها پرداخت مىشود و ديه مرد به زن و بچههايش مىرسد و چون با از بين رفتن مرد، زن بيشتر صدمه مىبيند، لذا ديه مرد را بيشتر كردهاند تا مقدارى از فشارى كه در نتيجه از دست رفتن مرد، متوجه زن مىشود، جبران گردد.
فکر می کنم مخاطب mr.lawyer برای تذکرشون شما نبودید
اتفاقا حرفتون کاملا منطقیه
شما دو خط آخر پست اول رو به زبان ساده تر گفتید![]()
این از اون حرفا بودااگرم ،اگرم درست باشه که نیست و من قبول نمیکنم اینجوری میشه که خب اینجا به مرد ظلم میشه.چرا؟
پس عدالت کجاست؟![]()
کاربر گرامی هر کشور قوانین خاص خود را دارد.باتشکر از حضور شمادر فرنگ هم این گونه است ؟
" کلا می پرسم "
مرسی.باتشکر از شماممنون از تذکر ،دوست عزیز منم حرف شما رو زدم ولی با لحن طنز چون قانون ذاتا خشکه دوستان کمتر وارد بحث میشن گفتم یکم از جدیت خارج بشه
ولی مرتبط با موضوع بحثه ، باشه از این به بعد با طنز جواب نمیدم.
خیر لطفا از طرف بنده صحبت و یا قضاوت نکنید ......فکر می کنم مخاطب mr.lawyer برای تذکرشون شما نبودید
اتفاقا حرفتون کاملا منطقیه
شما دو خط آخر پست اول رو به زبان ساده تر گفتید![]()
بانو دلایل را در مقاله عرض کرده ام.لطفا متن مقاله را بخوانیداگرم ،اگرم درست باشه که نیست و من قبول نمیکنم اینجوری میشه که خب اینجا به مرد ظلم میشه.چرا؟
پس عدالت کجاست؟![]()
بانو دلایل را در مقاله عرض کرده ام.لطفا متن مقاله را بخوانیددوستان باید به موضوع از زاویه درست نگاه کنید در واقع دیه زن دو برابر مرده ،چرا؟