lord70
عضو جدید
من یه کتاب هست به اسم بیشعوری حتما تاکید میکنم بخونید
دلیل اصلی اینه، بیشعوری همه گیر شده!

من یه کتاب هست به اسم بیشعوری حتما تاکید میکنم بخونید
دلیل اصلی اینه، بیشعوری همه گیر شده!
دقیقا ولی کی باید این فرهنگ رو به مردم نشون بده؟ کی باید درست قوانین در این زمینه درست اجرا کنه؟ چرا در کشورهایی غربی این مسائل به شدت کم هست دراونجا که به قول نویسنده هم چیز هم هست یا بار مطلب رو بخونید ببینید برای اون دختر کانادایی که گم شده چه کارهایی انجام شده. ولی در کشور ما انگار نه انگار اب از اب تکون خورده
مگه یه بار ساختی که الان میخای دوباره بسازی؟؟![]()
از کجا مشخصه در کشور ما بیشتر از بقیه ی کشورهاست؟؟
در خارج نیت شیطانی به تجاوز (رابطه جنسی) زود ختم نمیشه؟؟
کیا؟
چرا؟
چرا ما گذاشتیم؟؟
چرا اونا تونستن؟
man fek kardam mardi!oooooooooo
man nagoftam kolan nemipasandam vase khodam khosham nemiad
خودتم نمی دونی چی گفتی؟:|
من یه کتاب هست به اسم بیشعوری حتما تاکید میکنم بخونیدلینک رو برات پیدا کردم میفرستم
عقده ای تو اون هوای سرد پیادم کرد اندازه فرسخ ها راه رفتم!!!یخ کردم!
بره مخ هم تیپ خودشو بزنه!والاو!چندش
اصلن پول نگرفت ازم!
ملت کلن فوضولن!من چندبار سوار شدم هر دفعه هم همشون پرسیدن ازم!اندفعه باید جف پا برم تو صورت راننده تا عبرتی باشه واسه سایرین که تو کار مردم فوضولی نکنن!![]()
واسه همینه که نمیتونم ایران زندگی کنم.من مال اینجا نیستم نمیدونم چطوری اینجام!!!!![]()
![]()
![]()
یه جور گفتین چرا ایران؟آدم فکر میکنه ایرانیان پیغمبر زادن انگار
غربیا چشاشون عادت کرده همون طور که ما وقتی یه خانوم چادری رو تو خیابون میبینیم بهش خیره نمیشیم چون چشمون عادت کرده ولی همین خانوم چادری بره یه کشور اروپایی یا آمریکایی مردم براشون عجیبه ،بهش خیره میشن فکر میکنن زیر این همه پوشش چی هست مگه، که خودشو اینجوری می پوشونه.
در ضمن در بیشتر تحقیقاتی که درباره افرادی که تجاوزو صورت دادن به این نتیجه رسیدن که افراد متجاوز اصلا یادشون نمیاد که طرفی رو که بهش تعرض کردن حتی چه لباسی پوشیده بود فقط به کفشاش نگاه کردن که طرف آیا میتونه بدود یا نه؟ و چند دلیل که اصلا به پوششم ربط نداره.
نه باو دیوانه م مگه؟ خخخخخخخخخخخخman fek kardam mardi!oooooooooo
کم اثرترین عامل تو تجاوز میل جنسیه... اما این مطالب راجع به سرکوب و تحقیر می تونه یه بخش از جواب باشه... در واقع جوامعی که خشونت نسبت به جنس ضعیف (فیزیک زن) یا افراد ضعیف (بچه ها، معلولین, طبقات اقتصادی ضعیف) تو فرهنگشون شدیدتره تجاوز هم به مفهوم جنسی و هم به مفاهیم دیگه ش بیشتره... بارزترین نمونه ش هم افغانستان زمان طالبانه که با وجود اینکه زنها حق بیرون اومدن از منزل رو هم نداشتن مگر به اضطرار و با چادر سیاه سرتاپا باز هم آمار تجاوز توش بیداد می کرد و حتی تجاوز به پسربچه ها صدای همه رو درآورده بود که البته هنوز هم وضعیت خوبی پیدا نکردهخب معلومه
شما فک کن یه بچه گدا هستی، زورت هم زیاده، هیچ پول و پله ای هم نداری، از طرفی نیاز جنسی داره میکشدت، هیچ آینده ای هم برای خودت و تشکیل خانواده اینجور خزعبلات متصور نیستی، تو کوچه و خیابون هم همه اش شاهد این هستی که دخترای خوشگل و ناز فقط به بچه مایه ها آمار میدن و تو رو آدم حسابت نمیکنن، هر چقدر هم ناز این و اون رو میکشی کسی تو رو آدم حسابت نمیکنه، همه جا باهات مثل حیوون برخورد میشه انگار اصلا وجود نداری، هیچ بزرگتری هم نیست بشینه دو دقیقه به حرفت گوش بده، اگرم گوش بده کاری نمیتونه بکنه چون تو جیب خود اون بزرگتر هم شپش پشتک بارو میزنه، خلاصه یه روز شهوت جلو چشمات و عقل رو میگیره و کاری رو میکنی که دیگه قابل جبران نیست... تجاوز .
راه چاره اینه که مسئولین عزیز ما بپذیرن که با شعار نمی شه زندگی کرد و بپذیرن که اقتصاد علمه نه بخت و اقبال!راه چاره پیشنهاد بدین!!!!
بله کسی که تجاوز می کنه قطعا مشکل روانی داره... بنظرتون آدم سالم به حریم بقیه بدون رضایتشون تجاوز می کنه؟! اما حرف این مقاله این بود که باید به همین افراد نشون بدیم که امنیتی برای متجاوز وجود نداره تا این خودش بازدارنده باشه...الان کسی تجاوز کنه مشکل روانی داره؟؟
ادم هایی بسیار خوبی بودند که وسط راه به خاکی زدند بله به تربیت ربط داره ولی چرا باید در یه کشور اسلامی چنین تجاوزی صورت گیرد بنظرم نبود قانون درست حسابی در این زمینه هست
داشتم میرفتم تمرین کنم!حالا داشتی میرفتی مسابقه یا نه؟
پس کجا میرفتی ؟![]()
نه باو دیوانه م مگه؟ خخخخخخخخخخخخ
.
.
کم اثرترین عامل تو تجاوز میل جنسیه... اما این مطالب راجع به سرکوب و تحقیر می تونه یه بخش از جواب باشه... در واقع جوامعی که خشونت نسبت به جنس ضعیف (فیزیک زن) یا افراد ضعیف (بچه ها، معلولین, طبقات اقتصادی ضعیف) تو فرهنگشون شدیدتره تجاوز هم به مفهوم جنسی و هم به مفاهیم دیگه ش بیشتره... بارزترین نمونه ش هم افغانستان زمان طالبانه که با وجود اینکه زنها حق بیرون اومدن از منزل رو هم نداشتن مگر به اضطرار و با چادر سیاه سرتاپا باز هم آمار تجاوز توش بیداد می کرد و حتی تجاوز به پسربچه ها صدای همه رو درآورده بود که البته هنوز هم وضعیت خوبی پیدا نکرده
.
راه چاره اینه که مسئولین عزیز ما بپذیرن که با شعار نمی شه زندگی کرد و بپذیرن که اقتصاد علمه نه بخت و اقبال!
.
.
بله کسی که تجاوز می کنه قطعا مشکل روانی داره... بنظرتون آدم سالم به حریم بقیه بدون رضایتشون تجاوز می کنه؟! اما حرف این مقاله این بود که باید به همین افراد نشون بدیم که امنیتی برای متجاوز وجود نداره تا این خودش بازدارنده باشه...
پارینه سنگیعوض همه اینا امنیت دارید ! ؛ طرف جرات نمیکنه چیز با ارزشی همراه داشته باشه که مبادا با قمه تیکه پارش کنن یا جرات نمیکنه تو کوچه و خیابان رد شه که مبادا در دام چند مومن گول شیطان خورده بیافتد و.................. خلاصه ازینکه ایران چون افغانستان نیست خندان باشید و بر طبل شادانه بکوبید و راضی! چون در گذشته ناشکری کردند و از مدرنیته به پارینه سنگی رسیدند!
لبخند یادت نره برادر مومن گول شیطان خور![]()