پارک بانوان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جان من یه جا رو پیدا کن خانوما راحت بدوئن!گفتم که درسام سنگینه نمیتونم هرروز برم بیرون یا باشگاه مجبورم توخونه بدوئم حیاط هم که نداریم
باوجود ماهواره و....... ک مشخصه این دخترا عمل کردن فکرمیکنید دخترای ایرانی بد هیکلن
بله نظر شمام محترمه اما من فکر میکنم دخترا کمتر اراده میکنن واسه تغییر شرایط البته داریم کسایی که با لاغری شدید مواجه هستنسلام
زهرا هستم از تهران، كجا دخترهاي ايراني بد هيكل هستن، پسرها كه اوضاشون بي ريخت تره، بعضي از دخترها مثل بعضي از پسرها اره بد هيكلن، به خاطر اينكه صبح تا شب نشستن پشت ميزشون و همه كارهاشونو با تلفن سانترال انجام مي دن و تحركي ندارند
حامد هستم از بندرگمبرون ...واقعن این مسئله صحت دارد در دو قشر این مسئله وجود داره ..هم خانوما و هم آقایون![]()
سلام ممنون از تاپیک خوبتون
من حدود دو ماه میشه که بدن سازی کار میکنم البته نه واسه لاغری یا چاقی بلکه واسه عضله ای و سفت شدن اما تو این مدت 800 گرم چاق شدم با اینکه
برنامه تغذیه ایم عوض نشده
و حالا کم کم دارم به این فکر میکنم که شاید ایروبیک مناسبتر باشه
لطفا راهنماییم کنین مرسی
درکل بد هیکلی نشونه ورزش نکردن وتغذیه ناسالمهما چیکار به هیکل دیگران داریم!
فقط می تونیم در دایره زندگی خودمون قضاوت کنیم
این تاپیک فقط یه دسته سبزی خوردن می خواد بشینن دور هم پاک کنن![]()
همه اینا رو همه ی ما می دونیم من منظورم جنس خاصی نبوددرکل بد هیکلی نشونه ورزش نکردن وتغذیه ناسالمه
ولی مشکل عنوان تایپیکه
اولا فقط دخترا بدهیکل نیستن مردا خیلی خیلی بدهیکل ترن
بعدشم اصلا ربطی به دختروپسر ایرانی نداره همه جاییه
به نظرم تغذیه الان بچه ها از 50سال پیش خیلی بهتر شده چون مادرا باسوادن چون پزشکی پیشرفت کرده و....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
T | مسی از دیدن فرش ایرانی هیجانزده شد + عکس | باشگاه ورزشی | 2 | |
م | حرکت ارزشمند بانوی محجبه ایرانی | باشگاه ورزشی | 198 |