خیلی خوبه اعتماد بنفس آدم بالا باشهkhobi
khob etemad be nafseshon balas
خیلی خوبه اعتماد بنفس آدم بالا باشهkhobi
khob etemad be nafseshon balas
اینو گفتم شرمنده شن شما بدل نگیر عزیزم
ثریا گذشت اون زمون که به زن میگفتن ضعیفه
اینو گفتم شرمنده شن شما بدل نگیر عزیزم
اي بابا بسه چقد بحث ميكنين من اشتباه كردم كه اين بحث و شروع كردم سرم رفت ثريا جونم چرا انرژيتو الكي واسه اين موضوعات بي ارزش هدر ميدي مهندس جونم بايد از همون اول مي گفتيم جواب ابلهان خاموشيستخیلی خوبه اعتماد بنفس آدم بالا باشه
اي بابا بسه چقد بحث ميكنين من اشتباه كردم كه اين بحث و شروع كردم سرم رفت ثريا جونم چرا انرژيتو الكي واسه اين موضوعات بي ارزش هدر ميدي مهندس جونم بايد از همون اول مي گفتيم جواب ابلهان خاموشيست
چرا ترش ميكني؟چرا توهين ميكني؟
برو از اول تاپيكو بخون..ببين چه اتفاقي افتاده...من بحث كردم الانم ميكنم اما به كسي توهين نكردم...اما زن جماعت تا كم مياره يه حرفه ديگه اي ميزنه
تو كه ميدونستي جواب ابلهان خاموشيست..چرا 7 هفت صفحه بحث را انداختي
اگه يه آقا همه اين كار ها رو انجام بده....حتي كسي به نظرش نمياد كه اين خطا كرده...
اما به محض اينكه يه خانوم يه اشتباهي ميكنه كه ممكنه برا هر راننده اي پيش بياد....
همه ميخوان تو ذوقش بزنن!
من توهين نكردم ضرب المثله به من چه بعد من اولين زني بودم كه اومدم و با تو بحث كردم بعدم ما كه با هم دعوا نداريم نه ما كم اورديم نه شما
اصلا به بحثتون ادامه بدين بعد من از بي كاري 7 صفحه بحث راه انداختم الانم ببخشيد اگه بهتون بر خورد
اي بابا بسه چقد بحث ميكنين من اشتباه كردم كه اين بحث و شروع كردم سرم رفت ثريا جونم چرا انرژيتو الكي واسه اين موضوعات بي ارزش هدر ميدي مهندس جونم بايد از همون اول مي گفتيم جواب ابلهان خاموشيست
باشه دوست جونم
ما بحث ميكنيم نه دعوا...اگه نظر كسي را هم قبول نداريم بايد باز بهش احترام بذاريم
حالا اين دفعه را ميبخشم ديگه تكرار نشه
به نظر من این حرف دوستمون درست من نمی دونم چرا مردا فکر می کنن ماشین واسه خودشون اختراع و تولید شده شاید دلیلش این باشه که وقتی بچهای دنیا می یاد اگه پسر باشه واسش ماشین می خرن ولی اگه دختر باشه واسش عروسک خانومای عزیز بهتون بگم این نگاه حسودانه یا پر از سوال یا ایرادای الکی مردا در مورد خانوما ناشی از تربیت اشتباه والدینهاگه يه آقا همه اين كار ها رو انجام بده....حتي كسي به نظرش نمياد كه اين خطا كرده...
اما به محض اينكه يه خانوم يه اشتباهي ميكنه كه ممكنه برا هر راننده اي پيش بياد....
همه ميخوان تو ذوقش بزنن!
به نظر من این حرف دوستمون درست من نمی دونم چرا مردا فکر می کنن ماشین واسه خودشون اختراع و تولید شده شاید دلیلش این باشه که وقتی بچهای دنیا می یاد اگه پسر باشه واسش ماشین می خرن ولی اگه دختر باشه واسش عروسک خانومای عزیز بهتون بگم این نگاه حسودانه یا پر از سوال یا ایرادای الکی مردا در مورد خانوما ناشی از تربیت اشتباه والدینه
به نظر من مردای روشن فکر در مورد رانندگی خانوما نظر بدی ندارن ولی حیف که تعدادشون اندکه که قبلا در تاپیک های دیگه مکررا عرض کردم فقط 5% مردای ایران خوبن
به نظر من این حرف دوستمون درست من نمی دونم چرا مردا فکر می کنن ماشین واسه خودشون اختراع و تولید شده شاید دلیلش این باشه که وقتی بچهای دنیا می یاد اگه پسر باشه واسش ماشین می خرن ولی اگه دختر باشه واسش عروسک خانومای عزیز بهتون بگم این نگاه حسودانه یا پر از سوال یا ایرادای الکی مردا در مورد خانوما ناشی از تربیت اشتباه والدینه
به نظر من مردای روشن فکر در مورد رانندگی خانوما نظر بدی ندارن ولی حیف که تعدادشون اندکه که قبلا در تاپیک های دیگه مکررا عرض کردم فقط 5% مردای ایران خوبن
آن چیز که عیان است چه حاجت به ارائه آمار استممنون میشم راهنماییم کنید چطور به این مار رسیدین
وای وای وای وایاي بابا بسه چقد بحث ميكنين من اشتباه كردم كه اين بحث و شروع كردم سرم رفت ثريا جونم چرا انرژيتو الكي واسه اين موضوعات بي ارزش هدر ميدي مهندس جونم بايد از همون اول مي گفتيم جواب ابلهان خاموشيست
آن چیز که عیان است چه حاجت به ارائه آمار است
شما فکر کن کشکی ولی این حرف همه ننجون ها و مادر بزرگها و مادر ها وخانومای ایرانه 70 نسل قبلمون ساختن ما هم هدفمون ساختن به امید بهتر شدن مرد ها در آینده انشاالله نوادگانمان با مردای خوبی روبرو شنآهان اینم از اون آمارای کشکی خانوما بود دیگه
اوه مگه شما ها اخر خوبی هستین که به ما می گین خوب باشین ؟ازشما خوانوم ها نامرد تر پیدا نمی شه ادعاتون که سر به فلک می کشه نگو با خودتون هم دعوادرین حسادت دارین نسبت به هم که نگو نه پرس اون وقت به ما مردا می گین خوب باشین دست پیش گرفتی پس نیفتیشما فکر کن کشکی ولی این حرف همه ننجون ها و مادر بزرگها و مادر ها وخانومای ایرانه 70 نسل قبلمون ساختن ما هم هدفمون ساختن به امید بهتر شدن مرد ها در آینده انشاالله نوادگانمان با مردای خوبی روبرو شن
شما فکر کن کشکی ولی این حرف همه ننجون ها و مادر بزرگها و مادر ها وخانومای ایرانه 70 نسل قبلمون ساختن ما هم هدفمون ساختن به امید بهتر شدن مرد ها در آینده انشاالله نوادگانمان با مردای خوبی روبرو شن
خانما خدایی قبول کنین رانندگیتون داغونه دیگه !
حیف که عقربی و گر نه......................................................عمرا"...............
اصلا" راه نداره داداش!!
یه حرفا می زنی برای چی باید قبول کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خانما خدایی قبول کنین رانندگیتون داغونه دیگه !
حیف که عقربی و گر نه......................................................
عمرا"...............
اصلا" راه نداره داداش!!
علیک سلام آبجیا ...یه حرفا می زنی برای چی باید قبول کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
استغفرالله ...تازه از مردا هم بهترم من
علیک سلام آبجیا ...
برای اینکه من میگم !
خانما عکس العملشون اونقدری سریع نیست که بتونین در مواقع اضطراری ماشین رو جمع کنن ! بله در حالت عادی میتونن برونن ولی در مواقع اضطراری ...
استغفرالله ...
شیطونه میگه ...
این چیزی که میگین اصلا مطلق نیست...یعنی آقایونی هستن که رانندگیشون خیلی افتضاحه و خانومایی که واقعاا راننده ان!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بي آبرويي در بوتيك! (نظر یادتون نره-مخصوصا خانما) | گفتگوی آزاد | 18 | ||
چرا خانما چشم دیدن همدیگر رو ندارند | گفتگوی آزاد | 12 | ||
خانما جواب بدن... | گفتگوی آزاد | 87 | ||
خانما بخونین طنز | گفتگوی آزاد | 5 | ||
دختران هوادار تراختور آذربایجان . . .قابل توجه خانما | گفتگوی آزاد | 62 |