چرا حجاب نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

m110h110s

عضو جدید
دوست دارم نظرات رو راجع به حجاب بدونم ............

اونا ایکه به حجاب اهمیت نمیدن دلیلشون چیه؟

میتونید کسی رو متقائد کنید که به حجاب بی اهمیت بشه؟

(اگه پست تکراریه عذر میخوام)

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز مرسی از بابت تاپیک!! به نظر بنده اگر بی حجابی رو گناه و خلاف دستور اسلام بدونید،دیگه مسئله حل میشه.مسلمان بایداز گناه بدش بیاد.و باید به گناهکار کمک کنه تا گناهکار دست از گناه برداره.یعنی بی حجابی گناه و بی حجاب شخصی است که این گناه رو انجام میده.کسی که اعقاد به خدا داشته باشه و یه دل پاک هم داشته باشه بی شک حجاب رو با دل و جان می پذیره و به دنبال برترین حجاب میره.البته به این معنی نیست که بی حجاب ها خدا رو نمیشناسند و دل سیاهی دارند.نه این طور نیست.ولی باید قبول کرد که به مسئله ی مهمی مثل حجاب توجه نکرده.و اگر نمره ایمانش در همه مسائل 20 باشد در مسئله ی حجاب 20 نیست.اگه من از حجاب زن حمایت می کنم و زن باحجاب رو تحسین می کنم فقط و فقط به مسئله حجاب برمیگردد..گرچه میشه از نوع پوشش افراد به خیلی از اعتقادات شخص پی برد.

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام همین اول بگم من فقط نظرمو میگم.
خانمها نیان بگن ما باید خودمونو بکنیم تو گونی تا اقایون هوسران تحریک نشن و .....
به نطر من تا کسی نپدیره که اسلام برای هر حرفی فلسفه ای داره و هر چی گفته برای خودمونه نمیشه کسیو متقاعد کرد که حجاب خوبه(نظر شخصیه خودم اینه که حجاب الزاما چادر نیست )خداوند بدن زن رو به گونه ای افریده که به صورت طبیعی داری برجستگیهایی هست که ممکنه هر مرد سالمی(به لحاظ غریزی) رو تحریک کنه لذا چون خدا به خاطر سلامت اجتماعی زن خواسته که این خاص بودن فقط برای شوهر اون زن پدیدار بشه لذا اون رو دعوت به حجاب میکنه.

آخرین ویرایش:

127128

عضو جدید
سلام همین اول بگم من فقط نظرمو میگم.
خانمها نیان بگن ما باید خودمونو بکنیم تو گونی تا اقایون هوسران تحریک نشن و .....
به نطر من تا کسی نپدیره که اسلام برای هر حرفی فلسفه ای داره و هر چی گفته برای خودمونه نمیشه کسیو متقاعد کرد که حجاب خوبه(نظر شخصیه خودم اینه که حجاب الزاما چادر نیست )خداوند بدن زن رو به گونه ای افریده که به صورت طبیعی داری برجستگیهایی هست که ممکنه هر مرد سالمی(به لحاظ غریزی) رو تحریک کنه حالا چون خدا به خاطر سلامت اجتماعی زن این خاص بودن فقط برای شوهر اون زن پدیدار بشه لذا اون رو دعوت به حجاب میکنه.
میخواستم نظرمو بدم دیدم این دوستمون نظرش با من یکسانه پس فقط نقل قول میکنم ;)

nedashiva

کاربر بیش فعال
حجاب فقط مختص خانوما نیس.... چرا تا اسم حجاب میاد همه ی نگاها به خانوما برمیگرده؟ به نظر من زمان پیامبر مردا بیشتر حجاب داشتن من در این باره تحقیق نکردم ولی خیلی دوست دارم در این باره بیشتر بدونم... مثلا همونطور که موی زن باعث زیباییش میشه باید پوشونده بشه تا نامحرم اونو نبینه همین مورد باید واسه مردا هم صدق کنه چون موی مردان باعث زیباتر شدن اونا وکشش جنس مخالف به اونا میشه و همونطور طرز لباس پوشیدن... واینکه توزمان پیامبر لباسای بلند میپوشیدن وموهاشونو میپوشوندن... البته من دقیق اطلاع ندارم که فلسفش چی بوده ولی واسه خودم خیلی سواله که چرا مردا نباید حجاب داشته باشند؟؟؟ اگه کسی میتونه خیلی روون وساده وبدون جبهه گیری توضیح بده ممنون میشم

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حجاب فقط مختص خانوما نیس.... چرا تا اسم حجاب میاد همه ی نگاها به خانوما برمیگرده؟ به نظر من زمان پیامبر مردا بیشتر حجاب داشتن من در این باره تحقیق نکردم ولی خیلی دوست دارم در این باره بیشتر بدونم... مثلا همونطور که موی زن باعث زیباییش میشه باید پوشونده بشه تا نامحرم اونو نبینه همین مورد باید واسه مردا هم صدق کنه چون موی مردان باعث زیباتر شدن اونا وکشش جنس مخالف به اونا میشه و همونطور طرز لباس پوشیدن... واینکه توزمان پیامبر لباسای بلند میپوشیدن وموهاشونو میپوشوندن... البته من دقیق اطلاع ندارم که فلسفش چی بوده ولی واسه خودم خیلی سواله که چرا مردا نباید حجاب داشته باشند؟؟؟ اگه کسی میتونه خیلی روون وساده وبدون جبهه گیری توضیح بده ممنون میشم
سلام و خسته نباشید
راستش من چون پسرم نمیتونم از دید یه دختر به قضیه نگاه کنم.واقعا اگر خانمها هم با دیدن بدن مرد زیر لباسهای اندامی ممکنه تحریک بشن پس باید پسرا هم بیشتر رعایت کنن.از دید من و بسیاری پسرا بعضی از اقاقیون که لباسای خیلی بدن نما و یا کوتاه و ... میپوشن فقط چندش اورن.
ولی کلا موافقم همونطور که زن باید حجاب داشته باشه مرد هم باید داشته باشه.البته به خاطر همون مسائلی که تو پست قبل گفتم نوع و میزان حجاب بسیار بسیار متفاوته