چرا با ابراز علاقه , مردها سرد می شوند ؟

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جا داره ذکر کنم که لطفا جدی پاسخ بدید و از با مزه بازی بپرهیزید،اما سوال: چرا وقتی یه خانم میره و به یه آقا ابراز علاقه میکنه اون آقا دیگه خودشو هم نمیشناسه و حسابی بادکنک به خودش وصل میکنه و واسه خانم کلاس میذاره؟ این سوالو در کلاس اندیشه 2 از استاد پرسیدم آقایون چپ چپ نگام کردن لطفا شما نگاه نکنید و فقط جواب بدین...................

همه که بابا یه جور نیستن ! ولی خو کلا وختی متفاوت تر از هم جنسات رفتار کنی بلخره یه همچین نگاه هایی رو باید انتظار داشته باشی

ممکنه طرفت با خودش شک هایی ببره که باید رفعشون کنی :دی

A M I N_BND

عضو جدید
کاربر ممتاز
جا داره ذکر کنم که لطفا جدی پاسخ بدید و از با مزه بازی بپرهیزید،اما سوال: چرا وقتی یه خانم میره و به یه آقا ابراز علاقه میکنه اون آقا دیگه خودشو هم نمیشناسه و حسابی بادکنک به خودش وصل میکنه و واسه خانم کلاس میذاره؟ این سوالو در کلاس اندیشه 2 از استاد پرسیدم آقایون چپ چپ نگام کردن لطفا شما نگاه نکنید و فقط جواب بدین...................

تا حالا تجربشو نداشتم...خخخخخخخخخخخخ

delbaar

کاربر فعال
همه که بابا یه جور نیستن ! ولی خو کلا وختی متفاوت تر از هم جنسات رفتار کنی بلخره یه همچین نگاه هایی رو باید انتظار داشته باشی

ممکنه طرفت با خودش شک هایی ببره که باید رفعشون کنی :دی
چه شک هایی؟:)

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
از من به شما نصیحت
خانم های محترم کلا به آقایون ابراز علاقه نکنید حتی اگر اونام بهتون ابراز علاقه کردن جدی نگیرید
این تجربه شخصیمه اگر میخواهید آرامش داشته باشید
دیگه مختارید:)

سلام باعث میشه شخصیت دختر له بشه البته برای بعضیا
ومرد می خواد خودی نشون بده ولی مذهب شیعه اینو اصلا قبول نداره چون ما شیعیان باورداریم شخصیت خانما اینقدر بالاست که دختر به خودش اجازه نده حتی با مرد صحبت کنه که نگاه شیطانی داشته باشه این خیلی بده اینو گفتم جون برای خودمم اتفاق افتاده

shila_kt

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه که ماشالا دخترا ته ظرفیتن

دخترا آره ظرفیت دارن!
خیلی بیشتر از پسرایی ک میان جلو و اااادددددعااای عاشقی میکنن! عشقی که فقط حرفه و هوس! اما ما دخترای ساده خیلی راحت باورشون میکنیم... و وقتی ک عاشق شدیم ول میکنه میره سراغ کسی دیگه!چرا؟؟؟ چون ماشالله ظرفیتتون بالاست میتونین در آن واحد عاشق تموم دخترای کره زمین بشین!:mad:
دختر ظرفیت داره!خیلی بیشتر پسری که با ی لبخند از یه دختر دیگه پشت میکنه ب هرچی میونشون بود!
دختر ظرفیت داره ک تحمل میکنه!خیانت رو دروغ رو ...
دختر دلش کوچیکه اما ... به جای ناشی گری میشینه یه گوشه و هق هق گریه هاش تموم سکوت خونه رو میشکنه!
تو میتونی عشقت رو با کسی ببینی اما به جای دعوا به روش بخندی و بگی امیدوارم همیییییشه شاد باشی و خوشبخت؟؟؟ می تونی؟؟؟

دخترا باظرفیت تر از اونی هستن که امثال شما فکر میکنند!

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دخترا آره ظرفیت دارن!
خیلی بیشتر از پسرایی ک میان جلو و اااادددددعااای عاشقی میکنن! عشقی که فقط حرفه و هوس! اما ما دخترای ساده خیلی راحت باورشون میکنیم... و وقتی ک عاشق شدیم ول میکنه میره سراغ کسی دیگه!چرا؟؟؟ چون ماشالله ظرفیتتون بالاست میتونین در آن واحد عاشق تموم دخترای کره زمین بشین!:mad:
دختر ظرفیت داره!خیلی بیشتر پسری که با ی لبخند از یه دختر دیگه پشت میکنه ب هرچی میونشون بود!
دختر ظرفیت داره ک تحمل میکنه!خیانت رو دروغ رو ...
دختر دلش کوچیکه اما ... به جای ناشی گری میشینه یه گوشه و هق هق گریه هاش تموم سکوت خونه رو میشکنه!
تو میتونی عشقت رو با کسی ببینی اما به جای دعوا به روش بخندی و بگی امیدوارم همیییییشه شاد باشی و خوشبخت؟؟؟ می تونی؟؟؟

دخترا باظرفیت تر از اونی هستن که امثال شما فکر میکنند!
یه ضرب المثل قدیمی میگه :
قلب پسرا از بس بزرگ و وسیعه ... که همزمان که عاشق عشقشون هستن میتونن همزمان دوستای عشقشون رو هم دوست داشته باشند:)