چرا باید درس بخوانیم؟!

Pencil

کاربر فعال
شاید منظورمو خوب بیان نکردم
منظورم از روابط اجتماعی مثل یاد گرفتن نظم
بچه یاد میگیره باید سر وقت توی مدرسه باشه، بچه یاد می گیری مسئول پذیر باشه با حل کردن تکلیفاش
بچه تو مدرسه یاد می گیره اطرافش چی هست مثل همین زیارتی ک شما می گی اگه شما سواد نداشتی وقتی بجای اون معلم توی محیط خانواده این حرف ها رو بهتون میگفتن هیچ وقت این شانسو نداشتی ک بقیه نطرات رو بخونی و انتخاب کنی ک این درست است یا اشتباه
همین ک الان داری مقاومت می کنی بخاطر این ک همش اون چیزی نبوده ک شما دوس داشتی
توی مدرسه کم کم بزرگ میشی و درباره روابط جنسی یاد می گیری از معلم از همکلاسی و ... همه اش بواسه مدرسه اس
کم کم انقدر بزرگ میشی ک حس می کنی توی دبیرستان ی مرد یا ی دختر بالغ هستی و با توجه ب مطالب موجود توی محیط این خودت هستی ک انتخاب می کنی چیکار بکنی
مثل اینجا
کاربر داریم اواتارش مذهبی کاربر داریم اواتارش خواننده غربی، توی مدرسه هم هستن کسایی ک از اون زیارت عاشورا لذت می برن
همونقدر ک ادم های مذهبی حق دارن همونقدرم غیر مذهبی ها حق دارن
پس ب همون دلیلی ک مذهبی ها باید بشینن سر کلاس زبان فرنگی، اوناییم ک از مذهب خوششون نمیاد میشینن سر کلاس قران
اما همینجاس ک میفهمی خوشت میاد یا نه و ایا ادامه میدی یا نه
درواقع هم توی روابط اجتماعی و هم توی مطالب درسی ک تا حد زیادی ب رشته بستگی داره همه رو توی مدرسه یاد میگیری
اونیکی موسیقی خونده همونقدر ک کلاس قران واسه من خسته کننده بوده، کلاس ریاضی هم برای اون خسته کننده بوده
این خیلی لازم است ک همه چی باشه تا بتونی انتخاب کنی و توی مدرسه این امکان هست

مخالفم، این حرفها صادق نیست؛
+تا جایی که من یادمه ما نه کلاس موسیقی داشتیم، نه کلاس فلسفه نه.... حتی اگه کسی هم عقاید غیر مذهبی داشت طوری توسط همون معلم ها سرکوب و تنبیه و مسخره میشد که کلا بیخیال قضیه بشه ...
+خیلی از آدمهایی که تحصیلات آنچنانی ندارند از نظر مواردی که گفتید تو سطح بالاتری هستند.(نمونه هم زیاد داشته از رضا شاه گرفته تا خیلی از آدمهای دور خودمون)
+امروزه این موضوع کاملا ثابت شده که عقاید مذهبی هرکسی صرفا به خاطر منطقه زندگی اون هست،پیشنهاد میکنم مطالب مربوط به جبر جغرافیا را بخوانید.
-گاهی هم جهت تنوع معلم ما رو به قصد مرگ میزد خودش میخندید.:D

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام
لطفا در صحبت های خودتان دقت کنید و ادب و احترام را رعایت و از توهین به هر قشری مخصوصا قشر محترمی مثل فرهنگیان و معلمان خودداری کنید ؛ یک ذهن باز و روشن به خود اجازه توهین به دیگران را نمیدهد !!
پست های که همراه با توهین بود حذف شد , در صورت تکرار تاپیک قفل یا حذف خواهد شد

با سپاس از توجه شما

secret11

عضو جدید
به ما یاد دادند که درس بخونیم که بتونیم تو اینده یه شغل از طریق درس خوندن پیدا کنیم . به نظر درس خوندن در نظر ما به معنای پیدا کردن کار هست.

majid@bnd

عضو جدید
به ما یاد دادند که درس بخونیم که بتونیم تو اینده یه شغل از طریق درس خوندن پیدا کنیم . به نظر درس خوندن در نظر ما به معنای پیدا کردن کار هست.
سلام به همه
حرفتون صحیحه اما یه جورایی ناتمام موند... با فرض اینکه هدف از درس خوندن شغل باشه، آیا هدف از شغل، خدمت رساندن به سایر افراد جامعه س یا کسب درآمد؟ پس از پاسخ به این سوال یه سوال قدیمی پیش میاد که علم بهتر است یا ثروت؟ یا به قول یه دوست: علم بهتر است یا پول؟
معمولا چون اکثرا مردم فکر می کنند که پول بیشتر باعث رفاه و آسایش بیشترشون میشه شرایط جوریه که علم هم شده وسیله ای در خدمت کسب درآمد و افزایش ثروت..
در حقیقت هم اگه درس بخونید و خوب درس بخونید احتمال موفقیت شغلیتون زیاد میشه

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مخالفم، این حرفها صادق نیست؛
+تا جایی که من یادمه ما نه کلاس موسیقی داشتیم، نه کلاس فلسفه نه.... حتی اگه کسی هم عقاید غیر مذهبی داشت طوری توسط همون معلم ها سرکوب و تنبیه و مسخره میشد که کلا بیخیال قضیه بشه ...
+خیلی از آدمهایی که تحصیلات آنچنانی ندارند از نظر مواردی که گفتید تو سطح بالاتری هستند.(نمونه هم زیاد داشته از رضا شاه گرفته تا خیلی از آدمهای دور خودمون)
+امروزه این موضوع کاملا ثابت شده که عقاید مذهبی هرکسی صرفا به خاطر منطقه زندگی اون هست،پیشنهاد میکنم مطالب مربوط به جبر جغرافیا را بخوانید.
-گاهی هم جهت تنوع معلم ما رو به قصد مرگ میزد خودش میخندید.:D
الان رو راسیاتش خبر ندارم اما زمان ما بعد از راهنمایی هنرستان بود دبیرستان بود و فنی حرفه ای
این 3 تا کلاس داشتن و اینا هم مدرسه حساب میشن و فعالیتشون علم اموزی
انسان ک گیاه خودرو ک نیست یهویی دنیا بیاد و تا لب مرگش از محیط تغذیه کنه
ما عبارتی داریم بنام جامعه ک توی این جامعه با هم در تعامل هستیم و برای تعامل توی جامعه یک سری نیاز های اولیه هست ک این نیاز ها باید ب انسان منتقل بشه
اولین معلم انسان، مادر و پدرش هستن ک بهش عذا خوردن و راه رفتن و حرف زدن رو یاد میدن
بعد بچه ک تو غار ک نیست ک میشنی کارتون می بینی، با دیدن کارتون با حیوانات اشنا میشه، با رنگ ها اشنا میشه و ...
بزرگتر میشه نیاز ب یادگیریش بیشتر میشه اما خودش خبر نداره برای همین اجبار می فرسنش مدرسه اما توی مدرسه خیلی چیز ها ک کمترینش نوشتن است یاد می گیره
در کل برای زندگی نیاز ب معلوماتی ک شامل محیطی ک توش هستیم داریم ک این معلومات رو یه سری ادم امدن طبقه بندی کردن و در قالب مدرسه قدم ب قدم یاد می دن
حالا اگه تو مدرسه یاد نگیری، بدون شک یکی باید بهت یاد بده وگرنه هیچ فرقی با درخت نداری
و همونطور م قبلا گقتم خیلی وقت ها ممکنه ادم چیزهایی رو بشنوه ک دوس نداره بشنوه خب این مشکلی نیس
کسی نمی تونه ذهن شما رو سرکوب کنه، میشه دهنو بست اما نمیشه جلوی افکار رو گرفت واسه همین تاثیر جندانی نداره
دوم این هیج ربطی ب قشر نداره فردیه بلاخره اونها هم ادم هستن
من خودم 3 سالی تو راهنمایی تدریس کردم علوم درس می دادم، سر سال باید می رفتیم گزینش می شدیم
سوالاتی ک ازم می پرسیدن هیچ ارتباطی ب علوم و دانش اموزان نداشت اما مهم نبود منم جوابی ک اونا دوس داشتنو بشون می دادم بعدم می رفتم اونجوری ک فکر می کردم درسته درس میدادم
حالا ی نفر دیگه ممکنه دیدگاهش فرق بکنه و طور دیگه سر کلاس رفتار کنه
شما اگه فکر می کنی معلم خوب کم داریم، بسم الله استین بزن بالا برو اونطوری ک فکر می کنی درسته درس بده و رفتار کن تا این مشکل برای نسل بعد پیش نیاد وگرنه وسلام!
در خصوص اون مثالت اولا اون ک ادم موفقی نبوده بعنوان مثال می گی
دوم اما در کل موفقیت ربطی ب مدرسه نداره!
موفقیت ی احساس شخصیه ک نتیجه اش میشه خوشحالی و رضایت قلبی از خود
ی نفر می تونه با خریدن ی دوچرخه خودشو ادم موفقی بدونه با توجه ب شرایطی ک داره یکی هم پروشه زیر پاشه و میگه من تا موفقیت خیلی راه دارم.
به هیچ عنوان ربطی علم نداره ب دیدگاه ربط داره
ب مادیات زیاد توجه نکنه بعوان فاکتور موفقیت طرف تا دیروز از ریس جمهور لوح فعال اقتصادی می گرفت، امروز بعنوان اختلاسگر حبس می کشه!
اون مثالیم ک زدی مثل اینه ک مدیر مدرسه بیاد تو کلاس بگه تو رضا از امروز مفسر این کلاسی! اونم ب زور کلاسو ساکت نگه داره! بعدم باز مدیر مدرسه بیاد بگه تو دیگه مفسر نیستی تو محمدرضا تو مفسری! این اسمش شانسه ن موفقیت
چرچیل ی جا گفته بود هیتلر با ارتش اریایش نتونست جلوی ما بیسته اما ی کچل اریای بنام مصدق ما رو از مملکتش بدون ارتش بیرون کرد!!حالا این ربطی ب موضوع نداشت همینطوری امد تو ذهنم:D

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه
حرفتون صحیحه اما یه جورایی ناتمام موند... با فرض اینکه هدف از درس خوندن شغل باشه، آیا هدف از شغل، خدمت رساندن به سایر افراد جامعه س یا کسب درآمد؟ پس از پاسخ به این سوال یه سوال قدیمی پیش میاد که علم بهتر است یا ثروت؟ یا به قول یه دوست: علم بهتر است یا پول؟
معمولا چون اکثرا مردم فکر می کنند که پول بیشتر باعث رفاه و آسایش بیشترشون میشه شرایط جوریه که علم هم شده وسیله ای در خدمت کسب درآمد و افزایش ثروت..
در حقیقت هم اگه درس بخونید و خوب درس بخونید احتمال موفقیت شغلیتون زیاد میشه

در واقع اگه یکم دقیقتر بهش نگاه بشه
سرمایه دارا برای عدم ورشکستکی ب دانشمندا یا افراد فنی نیاز دارن و دانشمندا و محققان هم برای پیشرفت توی زمینه کاریشون ب سرمایه سرمایه دارا و هر دوی اینا ب مصرف کننده
در واقع اگه مدیر مدرسه سرمایه دار باشه معلم دانشمند و دانش اموز مصرف کننده یه مدرسه ک ی جامعه باشه ب هر سه تاشون نیاز داره و این چرخه بدون عامل دیگری نمیچرخه
درواقع بین علم و ثروت ی رابطه تنگانگی هست هیچ معلمی بدون حقوق درس نمیده و هیچ مدیریم بدون معلم مدرسه دار نمیشه!

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا علم آموزی؟؟
درباره خودم اگه بخوام حرف بزنم
از ابتدایی که وارد مدرسه شدم میگفتن باید درس بخونی برا خودت کسی بشی یعنی از اول این انگیزه و هدفو تو ذهنم کاشتن یعنی اگه درس نخونی برا خودت کسی و بقیه چیزی نمیشی! بعدش که یخرده مدرسه رفتم حس رقابت و بیشتر خواهی هلم داد جلو ...یعنی همیشه بالاتره باشم تا تشویق شم و تا دانشگاه همینطورم بود ...میتونم بگم از 17سال درسی که خوندم بیشترین دارایی علمیم برمیگرده به همون 12سال اول ...تو دانشگاه بقیه چیزا و فوت و فن زندگی یاد گرفتم ...الان بیشتر فکر کنم درس خوندن سرگرم کردنه که هی بخونن و بخونن ...دو روز دیگه دکترای بدون ازمونم میاد ..درس بخونن که مشغول باشن خیلیا با همین الکی درس خوندنا نون میخورن
خیلیا گفتن علم و تحصیلو دوس دارن ولی یه سوال وجدانا تو دانشگاه چقدر درس یاد گرفتن ؟؟چهار سال مفیده مفید بود یعنی لیسانسی که الان ما داریم می ارزید به چهار سالی که رفتیم دانشگاه؟؟
علم خوبه ولی نه این روش علم اموزی ما ...
به نظرم سیستم ما اصلا درست نیست هیچ کی نمیدونه باید چی بخونه اصلا اگه بخونه بعد اتمام تحصیلش چی میشه میتونه خدمت کنه یا نه ؟
و ............

secret11

عضو جدید
در مورد معلم های پرورشی و مذهبی که دقیقا درست گفتی. حتی در دانشگاه هم نمیشه باهاشون بحث کرد.یک چیزایی رو به خوردت میدن فقط باید تاییدشون کنی. کلا عادت آدمای مذهبی از هر فرقه ای در تاریخ این بوده که باورهاشون رو بکنن تو مغزت، اگر قبول نکردی هزارتا انگ و تهمت و ... بهت میزنن و تلاش میکنن حذفت کنن.اگر قبول کردی و مثل اونا شدی بنده خاص معبود ساختگیشون هستی :)

شاید طرف شما اینطور باشه معلم ها ما اصلا اینگونه نبودند . شما اگه با استدلال باهشون بحث کنی جوابتون میدن . چیزی هم به زور تحویلت نمیدن. لطفا کم بیا داخل تاپیک بحث مذهب کن والا حالم از خودتو حرفات بهم میخوره. خوب اگه دین رو قبول نداری بهش هم افتخار میکنی که دین قبول نداری ما هم چیزی نمیگم ولی تو هر تاپیکی دلاور جان نیا دهنتو باز کن یه کم احترام نگه دار

آخرین ویرایش:

Pencil

کاربر فعال
الان رو راسیاتش خبر ندارم اما زمان ما بعد از راهنمایی هنرستان بود دبیرستان بود و فنی حرفه ای
این 3 تا کلاس داشتن و اینا هم مدرسه حساب میشن و فعالیتشون علم اموزی
انسان ک گیاه خودرو ک نیست یهویی دنیا بیاد و تا لب مرگش از محیط تغذیه کنه
ما عبارتی داریم بنام جامعه ک توی این جامعه با هم در تعامل هستیم و برای تعامل توی جامعه یک سری نیاز های اولیه هست ک این نیاز ها باید ب انسان منتقل بشه
اولین معلم انسان، مادر و پدرش هستن ک بهش عذا خوردن و راه رفتن و حرف زدن رو یاد میدن
بعد بچه ک تو غار ک نیست ک میشنی کارتون می بینی، با دیدن کارتون با حیوانات اشنا میشه، با رنگ ها اشنا میشه و ...
بزرگتر میشه نیاز ب یادگیریش بیشتر میشه اما خودش خبر نداره برای همین اجبار می فرسنش مدرسه اما توی مدرسه خیلی چیز ها ک کمترینش نوشتن است یاد می گیره
در کل برای زندگی نیاز ب معلوماتی ک شامل محیطی ک توش هستیم داریم ک این معلومات رو یه سری ادم امدن طبقه بندی کردن و در قالب مدرسه قدم ب قدم یاد می دن
حالا اگه تو مدرسه یاد نگیری، بدون شک یکی باید بهت یاد بده وگرنه هیچ فرقی با درخت نداری
و همونطور م قبلا گقتم خیلی وقت ها ممکنه ادم چیزهایی رو بشنوه ک دوس نداره بشنوه خب این مشکلی نیس
کسی نمی تونه ذهن شما رو سرکوب کنه، میشه دهنو بست اما نمیشه جلوی افکار رو گرفت واسه همین تاثیر جندانی نداره
دوم این هیج ربطی ب قشر نداره فردیه بلاخره اونها هم ادم هستن
من خودم 3 سالی تو راهنمایی تدریس کردم علوم درس می دادم، سر سال باید می رفتیم گزینش می شدیم
سوالاتی ک ازم می پرسیدن هیچ ارتباطی ب علوم و دانش اموزان نداشت اما مهم نبود منم جوابی ک اونا دوس داشتنو بشون می دادم بعدم می رفتم اونجوری ک فکر می کردم درسته درس میدادم
حالا ی نفر دیگه ممکنه دیدگاهش فرق بکنه و طور دیگه سر کلاس رفتار کنه
شما اگه فکر می کنی معلم خوب کم داریم، بسم الله استین بزن بالا برو اونطوری ک فکر می کنی درسته درس بده و رفتار کن تا این مشکل برای نسل بعد پیش نیاد وگرنه وسلام!
در خصوص اون مثالت اولا اون ک ادم موفقی نبوده بعنوان مثال می گی
دوم اما در کل موفقیت ربطی ب مدرسه نداره!
موفقیت ی احساس شخصیه ک نتیجه اش میشه خوشحالی و رضایت قلبی از خود
ی نفر می تونه با خریدن ی دوچرخه خودشو ادم موفقی بدونه با توجه ب شرایطی ک داره یکی هم پروشه زیر پاشه و میگه من تا موفقیت خیلی راه دارم.
به هیچ عنوان ربطی علم نداره ب دیدگاه ربط داره
ب مادیات زیاد توجه نکنه بعوان فاکتور موفقیت طرف تا دیروز از ریس جمهور لوح فعال اقتصادی می گرفت، امروز بعنوان اختلاسگر حبس می کشه!
اون مثالیم ک زدی مثل اینه ک مدیر مدرسه بیاد تو کلاس بگه تو رضا از امروز مفسر این کلاسی! اونم ب زور کلاسو ساکت نگه داره! بعدم باز مدیر مدرسه بیاد بگه تو دیگه مفسر نیستی تو محمدرضا تو مفسری! این اسمش شانسه ن موفقیت
چرچیل ی جا گفته بود هیتلر با ارتش اریایش نتونست جلوی ما بیسته اما ی کچل اریای بنام مصدق ما رو از مملکتش بدون ارتش بیرون کرد!!حالا این ربطی ب موضوع نداشت همینطوری امد تو ذهنم:D

خیلی ممنون:smile:

تحلیل زیبا و جالبی بود :gol:

Pencil

کاربر فعال
چرا علم آموزی؟؟
درباره خودم اگه بخوام حرف بزنم
از ابتدایی که وارد مدرسه شدم میگفتن باید درس بخونی برا خودت کسی بشی یعنی از اول این انگیزه و هدفو تو ذهنم کاشتن یعنی اگه درس نخونی برا خودت کسی و بقیه چیزی نمیشی! بعدش که یخرده مدرسه رفتم حس رقابت و بیشتر خواهی هلم داد جلو ...یعنی همیشه بالاتره باشم تا تشویق شم و تا دانشگاه همینطورم بود ...میتونم بگم از 17سال درسی که خوندم بیشترین دارایی علمیم برمیگرده به همون 12سال اول ...تو دانشگاه بقیه چیزا و فوت و فن زندگی یاد گرفتم ...الان بیشتر فکر کنم درس خوندن سرگرم کردنه که هی بخونن و بخونن ...دو روز دیگه دکترای بدون ازمونم میاد ..درس بخونن که مشغول باشن خیلیا با همین الکی درس خوندنا نون میخورن
خیلیا گفتن علم و تحصیلو دوس دارن ولی یه سوال وجدانا تو دانشگاه چقدر درس یاد گرفتن ؟؟چهار سال مفیده مفید بود یعنی لیسانسی که الان ما داریم می ارزید به چهار سالی که رفتیم دانشگاه؟؟
علم خوبه ولی نه این روش علم اموزی ما ...
به نظرم سیستم ما اصلا درست نیست هیچ کی نمیدونه باید چی بخونه اصلا اگه بخونه بعد اتمام تحصیلش چی میشه میتونه خدمت کنه یا نه ؟
و ............

احسنت که اینقدر توی گفتارتون صادق بودید.

حالا به نظر شما میشه به یه نوجوان به جای پیشنهاد هدف برای ادامه تحصیل و دانشگاه .... پیشنهاد یک سواد کم در حد دیپلم و یا حتی پایین تر رو داد و به جای علم آموزی توی این مدت چند ساله کار کنه و کسب درآمد کنه؟؟ آیا چیزی رو از دست میده؟؟

Pencil

کاربر فعال
شاید طرف شما اینطور باشه معلم ها ما اصلا اینگونه نبودند . شما اگه با استدلال باهشون بحث کنی جوابتون میدن . چیزی هم به زور تحویلت نمیدن. لطفا کم بیا داخل تاپیک بحث مذهب کن والا حالم از خودتو حرفات بهم میخوره. خوب اگه دین رو قبول نداری بهش هم افتخار میکنی که دین قبول نداری ما هم چیزی نمیگم ولی تو هر تاپیکی دلاور جان نیا دهنتو باز کن یه کم احترام نگه دار

جدا از بحث مذهب بسیار خوش شانس بودید که همچنین معلمان دلسوزی نسیب شما شده، ما که یکی از دوستانمون زمان تحصیل به خاطر تکلیف ننوشتن جوری تنبیه شد که آسیب مختصر نخاعی دید و حس یکی از پاهای خودش رو از دست داد و هر چی هم شکایت کردن به خاطر مقدس کردن الکی معلم ها و جایگاهشون، شبیه به همون چیزی هم که تو این تاپیک دیدیم صدای خانواده اون بدبخت به هیچ جایی نرسید.

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
احسنت که اینقدر توی گفتارتون صادق بودید.

حالا به نظر شما میشه به یه نوجوان به جای پیشنهاد هدف برای ادامه تحصیل و دانشگاه .... پیشنهاد یک سواد کم در حد دیپلم و یا حتی پایین تر رو داد و به جای علم آموزی توی این مدت چند ساله کار کنه و کسب درآمد کنه؟؟ آیا چیزی رو از دست میده؟؟

نمیدونم
به نظرم در هر حال بین آدمی که رفته درس خونده و اونی که درس نخونده تفاوتایی هست حالا تو علم نه توی رفتار و خیلی چیزا مثلا تو طرز فکر ....البته نه هر دانشگاهی ....
سیستم تحصیلیو باید تغییر داد ...درس همون چیزی باشه که لازمه و در کنار درس مهارت آموزی بشه ....
نه به نظر من هیچ ایرادی نداره الان یه نوجوان بره نجاری و منبت و هنرای دیگه رو یاد بگیره
نه اتفاقا زودتر میتونه مستقل شه و بعدا هم درس بخونه
ولی باید رو این سوالایی که پرسیدین بیشتر فکر کرد

secret11

عضو جدید
پسر، اگر واقعا معلم های تو اینجوری که میگی بودن، که الان وضعیت تو این نبود.
من فعالیت تورو در بحث با اکثر کاربرهایی که نقدی به باورهات دارن رصد کردم.
به همشون فحاشی کردی و متلک انداختی و بحث رو به بیراهه کشوندی.
یک نفر به من نشون بده که از نظر تو با استدلال باهات بحث کرده و تو مثل آدم جوابشو دادی.

تو نه تنها به تنهایی آبروی مکتبت رو میبری، آبروی معلم هاتو هم میبری.
یک آدم خاله زنگ که دهنشون چفت و بست نداره راه میوفته به دیگران فحاشی میکنه.
سعی کن خودت که حداقل شخصیت نداری به کنار، شخصیت باور دیگران رو حفظ کنی.
لطفا آدم باش، سعی کنی میشه. آدم باش حتی اگر یک متحجر هستی.

بابا به خدا از کاربر بپرسیم کی بحث رو به بیراهه کشید روزی دو بار بن میشی بازم یه کاربر دیگه میسازی میای.
من با تو بحث میکنم میگی ازم نقل نگیر یا بعد از گفتگو نقل ها ت رو پاک میکنی .
اگه هم ملحد باشی . انسان که هستی . احترام همدیگر رو نگاه داریم . در هر تاپیکی خدا نیست قران اشتباه هست تا کی این بحث ها رو از شما بشنویم
بابا دونستیم ادمی ملحدی هست این کارت برات با ارزشه که همش بگی خدا نیست که چی بشه؟
البته من برای عقیدت احترام میزارم ولی به شرطی توهین نکنی.
یه چیز دیگه هم تو رو خدا کم در مورد دین مذهب اینها بحث کن به خدا اینقدرت در این زمینه حرفات رو شنیدم خسته شدیم.
دوست داری یه سایت مذهبی بهت معرفی کنم برو اونجا هر کاری میخوای انجام بده.

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی چیزا وجود داره که ما غلط فهمیده ایم ، و فکر میکنیم درست فهمیده ایم ، که یکیش همین بحث هست...

علم اون چیزی نیست که امروز ما فکر میکنیم داریم علم کسب میکنیم، علم یعنی رسیدن به یه چیز جدید با ترکیب اطلاعات و دانش و....
اون چیزی که ما امروز به دنبالش هستیم نالج نیست بلکه information هست ، حالا بگذریم.....

امروز (عمدی یا غیرعمدی) صاحبان قدرت در دنیا انسان ها رو مشغول کرده ان و همه به نوعی مشغولن....

نمیخوام به حواشی بپردازم و............!!!!!

ولی در کل ، تصور ما غلط هست از علم ، سیستم دنیا و به خصوص سیستم ایران کاملا غلط هست ، درستش اینه که در حدود 7 سالگی استعداد یابی بشه و هرکس دنبال یه حرفه بره که استعدادشو داره ، و اونی که هوش درسی داره ، تخصصی از سنین 10 به بعد ، به سمت علم خاصی بره و ...... اینطوری میشه هم پیشرفت کرد و هم بیهوده زندگی نکرد و کلی کارای دیگه.....

ولی بالاخره ما تا 25 سالگی درس میخونیم ، بعد متوجه میشیم استعدادمون یه جای دیگه بوده ، بعد میخواهیم بریم دنبال استعداد ولی می بینیم که اگر ازدواج نکنیم نمیشه ، بعد بیخیال میشیم و میریم تشکیل خانواده میدیم و اینقدر مشغول میشیم تا نهایتا بمیریم.... اونی هم که باز درس میخونه ، جوری مشغول نگه داشته میشه که نه قدرت تفکر داره ، نه خلاقیت داره نه هیچی....

یادتون باشه دانش قدرت است ، و بر آدم قدرتمند نمیشه حکومت کرد ، چون امام صادق گفته که: دانشمندان بر زمامداران حکومت میکنند و حاکمان بر مردم.

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بحث خوبی رو شروع کردید... چرا داریم درس می خونیم؟
دوران تحصیل رو میتونیم به مدرسه و دانشگاه تفکیک کنیم. در مورد دوران مدرسه که همه میدونن توی جامعه امروز واجبه که هر کسی دیپلم یا حداقل سواد خوندن و نوشتن داشته باشه و بحثی باقی نمیمونه
اما در مورد سال های بعدش، یعنی دوران دانشگاه، خیلیا درس میخونن که بعدا با مدرکش کسب درآمد داشته باشن. اما باید بگم که از قضا سرکانگبین صفرا فزود... درس خوندن دشوار ترین و دیربازده ترین راه برای کسب درآمد و پولدار شدن هست.
یه سریام اگه ازشون بپرسی میگن خب اگه درس نخونیم چیکار کنیم؟ از بیکاری که بهتره!
اگر واقعا از درس خوندن لذت میبرن خیلی هم خوبه! چون دنبال علاقشون رفتن... ولی اگر نه خب بهتر این بود که میرفتن دنبال یاد گرفتن حرفه یا هنر مورد علاقشون.
یه عده هم به اجبار خونواده یا برای رقابت با دوستاشون یا هزار تا دلیل کاذب دیگه ادامه تحصیل میدن، که خب مشکل از طرز فکرشونه و اگر به نتیجه ای نرسن چوب تصمیمای غلط خودشونو خوردن.
این بین تعداد خیلی کمی هستن که واقعا انگیزه و هدف دارن و درس خوندن از هر چیزی براشون باارزش تره. اینا همون کسایی هستن که حتی اگه کار نباشه، از درس خوندنشون پشیمون نمیشن و اونقدر تلاش میکنن که بالاخره زحمتاشون نتیجه بده.
در کل همه جوونا تحت تاثیر جو حاکم بر جامعه هستن و این تفکر براشون نهادینه شده که تنها راه رسیدن به خوشبختی درس خوندنه. البته یکی از راه هاش میتونه درس خوندن باشه، ولی قطعا تنها راه نیست!
به خاطر پاسخ به همین موضوع هم بود که انواع و اقسام دانشگاه ها به وجود اومد و توی هر محله ای حتی شهرای کوچیک دانشگاه های مختلف بدون کنکور و فلان و بهمان مثل قارچ رشد کردن و همه الان دکتر مهندسن، البته فقط اسمن!
یادگیری هنر، علم و حرفه واقعا لذت بخشه و توی هر آیین و مذهبی و هر جامعه و تفکری ارزشمند و ستوده ست... اما باید در جایی باشه که مورد علاقه هست و اگر سختی ای هم بود قابل تحمل باشه.
مثلا یه خانمی که از روی علاقه و استعداد خیاطی یاد گرفته درآمدش میتونه 5 برابر خانمی باشه که چند سالی از عمرش رو صرف درس خوندن کرده و توی یه اداره یه کارمند معمولیه. این چیزیه که خودم به عینه دیدم.
پس اگه حساب کنیم دلیل اصلی بی کاری، ناامیدی و مضیقه مالی خودمون و طرز فکر اشتباهمونه! باید خودمونو تغییر بدیم.

ali.metal.eng

عضو جدید
من علم رو مثل عینکی قدرتمند برای انسان میبینم که هرچقدر علم رو به دست اوریم دید بهتری نسبت به جهان پیرامون خودمون به دست میاریم...

به شخصه هرچقدر درس میخونم هرچی که نظریه و فرمول و راه حل و ...

باعث میشه دیدم بازتر بشه و نسبت به دنیا نسبت به طرز زندگی دیدم عوض میشه ...

باعث میشه از
خرافات و ... به دور باشم...

باعث میشه که هرچیزی رو با ذهنم و با عقلم سبک سنگین کنم و

من معتقدم اگه یکی واقعا علم اموزی کنه (
نه جزوه خوانی) هزار بار بهتر از عبادت محضه ....

خدا هم میخاد بنده هاش با دید باز به سمتش برند

نه اینکه صرفا بر اساس اینکه پدرش یه دینی رو داره بره به سمت خدا...

یبار قران بخونید ببینید خدا چند بار ماها رو به تفکر و علم اموزی دعوت کرده

ولی متاسفانه من بین قشر تحصیل نکرده که هیچی و حتی بین قشر تحصیل کرده هم زیاد کسانی رو نمیبنم که اهل تفکر و علم اموزی واقعی باشند ....

اکثرا ادمهایی که میبنم فقط هدفشون مدرک گرایی و حفظیات صرفه ...

الان تو بهترین دانشگاه های کشور هم که باشی باز میبینی

استاد نمیخاد که تحلیل کنی فقط ازت میخاد که حفظ کنی و هرکی بهتر حفظ میکنه نمرش هم بیشتره....

و اینکه کلا تو دنیای مدرن هم اونقدر رفاه بالا رفته که دیگه کسی اهل مطالعه نیست و اکثرا تو وایبر و تلگرام و....

اگه درس خوندن واقعا با
اهداف عالی بشه باعث میشه چیزهایی به دست بیاریم که ارزشش هزار بار بیشتر از پوله....

دوستان اشاره کردند که درس پول نمیاره...

من ازتون میپرسم ایا کدوم دانشمند و اندیشمند تو طول تاریخ بوده که اخرش پولدار بشه و یا دنبال پول باشه؟؟؟

ارزش علم رو پایین نیاریم... علم ارزش داره تقدس داره ....

من حتی اگه پولدارترین فرد دنیا بودم ولی اون علمی که الان دارم و نداشتم به هیچ دردم نمیخورد ....

من معتقدم انسان تو تفکراتش هست وگرنه جسم ادمی تنها لباسی بیش نیست و یا خوراک و رفاه و ....

من هستم چون می اندیشم .... چون میتوانم با دید باز همه چیزو نگاه کنم پس کور نیستم

این یه نعمته من خدامو شکر میکنم که بهم فرصتی داد که بتونم این دیدو به دست بیارم هرچند یه 20 سالی از عمرمو گرفت

ولی هیچ وقت یه
ماشین اخرین سیستم و یا خونه ویلایی کسی که درس نخونده نمیتونه منو پشیمون کنه...

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اب زرشک بفروشی سر سال بار خودتو بستی ... الان دیگه دانشگاه درش ب روی همه باز

Uchiha Itachi

عضو جدید
اب زرشک بفروشی سر سال بار خودتو بستی ... الان دیگه دانشگاه درش ب روی همه باز

بچه های بالاشهر مثل تو مگه آب زرشکم می خورن!
یا آب زرشک تا حالا نخوردی یا پول در نیاوردی، یا اصلاً روی یک کره دیگه ای!

saghar*20*

عضو جدید
تکامل شخصیتی بالابردن وجهه اجتماعی افزایش موقعیت شغلی مدرک گرایی همه وهمه جزوعواملی هستندک ماروبه سوی درس خوندن سوق میده.

بالا