شما يا از تاريخ اطلاعي نداريد يا اينكه آشكارا اون رو انكار ميكنيد!! به شما توصيه ميكنم دراين مرد يك ذره تحقيق كنيد...يك سوال ساده چرا حاشيه ايران شمال و جنوب و غرب و شرق مذهب خود را حفظ كرده اند امامركز ايران تماما شيعه شده اند؟ در هرحال سوال من اين چيزها نبود!!! اينها بحثه تاريخيه...من به عنوان يك سني نميخواهم ثابت كنم كه پيامبر جامعه رو به حال خودش رها كرده!!! بلكه ميخواهم ثابت كنم كه پيمبر امر انتخواب رهبر و امام رو به مردم واگذار كرده و اون رو مري دنيوي ميدونستن و با دور انديشي و اعتماد كامل به صحابه خود اين كار را كردند كه بعدها تاريخ ثابت كرد كه خلفا چگونه موفقيتانه اسلام را به جهانيان شناساندندو از مرزهاي آسيا و ارئپا و آفريقا گذشتند...در واقع هدف من اين هم بود كه به اين چيزا كار ندارم ! جانشين امام زمان كجاست؟! چرا براي خودش جانشين انتخواب نكرده!!!!!
خیلی جالبه! دو جمله اول شما در مورد خودتون صادقه! البته اگه بی تعصب و منطقی برخورد کنی! ... جواب سوال سادتون هم ساده است! قبلا هم در بحث هامون تو تاپیک های دیگه بنده در این مورد توضیح داده بودم ولی کو گوش شنوا؟! فقط حرف و نظرات خودتونو تکرار می کنید! اگه با منطق شما باشه که جواب میشه : چون که مرزهای ایران در زمان صفویان، از کشور کنونی ایران محدودتر بود!!! و تا جایی نفوذ داشتن که الآن مردمش شیعه هستن!!!
نه عزیز ! اگه صفویان مردم ایرانو به زور شیعه کرده بودن، الآن کشورهای اطراف ایران باید همگی شیعه بودن! و خیلی دلایل و شواهد منطقی و تاریخی دیگه که قبلا گفتم و نمی خوام تکرار کنم...
شما نمیخواد چیزی رو که وجود نداره ثابت کنی! قبلا در این موارد بحث شده و از منابع فریقین(شیعه و سنی) ثابت شده که پیامبر(ص)، چه کسی را به جانشینی خودشون(از طرف و به فرمان خدا) تعیین فرموده اند! شما برو منابع تاریخی و مذهبی مختلفو بررسی کن، بعد بیا نظر بده!
یکی از منابع خوب در این مورد، کتاب "المراجعات" هستش که متن مناظره کتبی یکی از علمای شیعه لبنان( علامه شرف الدین) و رئیس وقت جامع الازهر (شیخ سلیم البشری)و از بزرگترین علمای اهل سنت است. همچنین کتاب "اجتهاد در مقابل نص" هم در این باره مفیده و خیلی کتاب های دیگه که برای قانع کردن و عدم فرار کردن سنی ها از واقیت، از منابع اصلی خود اهل سنت استفاده کرده اند! جناب کلا!
اگه واقعا دنبال حقیقت می گردی، یک خطش هم جا ننداز! بعد بیا بحث کن!
این خلفای مورد نظر شما، اسلام ناقص و دور از اصلش رو به دنیا شناسوندن! نتیجش رو هم داریم در زمان خودمون مشاهده می کنیم که جهان اسلام و مسلمانان در چه وضعی قرار گرفتن. نتیجش شده قتل و کشتار و ترور به نام اسلام و به نفع غربیان ضد اسلام! نتیجش شده هم پیمانی با صهیونیست ها در برابر مقاومت در برابر اشغالگران و غاصبان سرزمین های اسلامی!
خیلی جالبه که وهابیان یکی از دلایل برتری خلفای دیگر بر خلیفه برحق(امیر المومنین علی(ع)) رو در کشور گشایی اونها در مقابل جنگ های داخلی امام علی(ع) ذکر می کنند! در حالیکه بر اساس روش به حق امام علی(ع)، هدف اسلام کشورگشایی نبود، بلکه امام(ع)، دیدند که کسانی که اسم مسلمان بر خود نهاده اند، از اصل آن دور شده و دنبال دنیاطلبی و ثروت و قدرت افتاده اند و به این ترتیب، پس از چند سال اثری از اسلام ناب باقی نخواهد ماند. به همین دلیل، آن حضرت تلاش خود را در جهت اصلاح کژی های جامعه اسلامی متمرکز فرمودند، نه کشور گشایی!
در پایان، علیرغم توضیح دوستان، برگشتی سر سوال و خونه اول! چون چشم و دل خودتو روی حقایق و تاریخ بستی و بحث با امثال تو نتیجه ای نخواهد داشت! برو خوش باش واسه خودت!