چرا امام زمان براي خودش جانشين انتخواب نكرده؟! و امت را هزارو اندي سال است به حال خود رها كرده؟!

mor1360

عضو جدید
شما يا از تاريخ اطلاعي نداريد يا اينكه آشكارا اون رو انكار ميكنيد!! به شما توصيه ميكنم دراين مرد يك ذره تحقيق كنيد...يك سوال ساده چرا حاشيه ايران شمال و جنوب و غرب و شرق مذهب خود را حفظ كرده اند امامركز ايران تماما شيعه شده اند؟ در هرحال سوال من اين چيزها نبود!!! اينها بحثه تاريخيه...من به عنوان يك سني نميخواهم ثابت كنم كه پيامبر جامعه رو به حال خودش رها كرده!!! بلكه ميخواهم ثابت كنم كه پيمبر امر انتخواب رهبر و امام رو به مردم واگذار كرده و اون رو مري دنيوي ميدونستن و با دور انديشي و اعتماد كامل به صحابه خود اين كار را كردند كه بعدها تاريخ ثابت كرد كه خلفا چگونه موفقيتانه اسلام را به جهانيان شناساندندو از مرزهاي آسيا و ارئپا و آفريقا گذشتند...در واقع هدف من اين هم بود كه به اين چيزا كار ندارم ! جانشين امام زمان كجاست؟! چرا براي خودش جانشين انتخواب نكرده!!!!!

خیلی جالبه! دو جمله اول شما در مورد خودتون صادقه! البته اگه بی تعصب و منطقی برخورد کنی! ... جواب سوال سادتون هم ساده است! قبلا هم در بحث هامون تو تاپیک های دیگه بنده در این مورد توضیح داده بودم ولی کو گوش شنوا؟! فقط حرف و نظرات خودتونو تکرار می کنید! اگه با منطق شما باشه که جواب میشه : چون که مرزهای ایران در زمان صفویان، از کشور کنونی ایران محدودتر بود!!! و تا جایی نفوذ داشتن که الآن مردمش شیعه هستن!!!

نه عزیز ! اگه صفویان مردم ایرانو به زور شیعه کرده بودن، الآن کشورهای اطراف ایران باید همگی شیعه بودن! و خیلی دلایل و شواهد منطقی و تاریخی دیگه که قبلا گفتم و نمی خوام تکرار کنم...

شما نمیخواد چیزی رو که وجود نداره ثابت کنی! قبلا در این موارد بحث شده و از منابع فریقین(شیعه و سنی) ثابت شده که پیامبر(ص)، چه کسی را به جانشینی خودشون(از طرف و به فرمان خدا) تعیین فرموده اند! شما برو منابع تاریخی و مذهبی مختلفو بررسی کن، بعد بیا نظر بده!

یکی از منابع خوب در این مورد، کتاب "المراجعات" هستش که متن مناظره کتبی یکی از علمای شیعه لبنان( علامه شرف الدین) و رئیس وقت جامع الازهر (شیخ سلیم البشری)و از بزرگترین علمای اهل سنت است. همچنین کتاب "اجتهاد در مقابل نص" هم در این باره مفیده و خیلی کتاب های دیگه که برای قانع کردن و عدم فرار کردن سنی ها از واقیت، از منابع اصلی خود اهل سنت استفاده کرده اند! جناب کلا! اگه واقعا دنبال حقیقت می گردی، یک خطش هم جا ننداز! بعد بیا بحث کن!

این خلفای مورد نظر شما، اسلام ناقص و دور از اصلش رو به دنیا شناسوندن! نتیجش رو هم داریم در زمان خودمون مشاهده می کنیم که جهان اسلام و مسلمانان در چه وضعی قرار گرفتن. نتیجش شده قتل و کشتار و ترور به نام اسلام و به نفع غربیان ضد اسلام! نتیجش شده هم پیمانی با صهیونیست ها در برابر مقاومت در برابر اشغالگران و غاصبان سرزمین های اسلامی!

خیلی جالبه که وهابیان یکی از دلایل برتری خلفای دیگر بر خلیفه برحق(امیر المومنین علی(ع)) رو در کشور گشایی اونها در مقابل جنگ های داخلی امام علی(ع) ذکر می کنند! در حالیکه بر اساس روش به حق امام علی(ع)، هدف اسلام کشورگشایی نبود، بلکه امام(ع)، دیدند که کسانی که اسم مسلمان بر خود نهاده اند، از اصل آن دور شده و دنبال دنیاطلبی و ثروت و قدرت افتاده اند و به این ترتیب، پس از چند سال اثری از اسلام ناب باقی نخواهد ماند. به همین دلیل، آن حضرت تلاش خود را در جهت اصلاح کژی های جامعه اسلامی متمرکز فرمودند، نه کشور گشایی!

در پایان، علیرغم توضیح دوستان، برگشتی سر سوال و خونه اول! چون چشم و دل خودتو روی حقایق و تاریخ بستی و بحث با امثال تو نتیجه ای نخواهد داشت! برو خوش باش واسه خودت!

ANTI HAKHA

عضو جدید
آفرين به تفكر شما...در مورد اينكه امام زمان ممكن نيست يك انسان باشد..در واقع امام زمان همان قرآن است و انسان به وسيله عقل و اختيار و با كمك وحي كه همان قرآن است ميتواند مسير زندگيه خود را بيابدمواخزه كردن او معنا ميابد چون داراي قدرت تفكر و اختييار بوده و امام زمان خودش كه آيات و نشانه هاي روشن قرآن است ديده و از آن استفاده كرده است..امام اگر امام زمان يك شخص باشد مسلما همه مردم جهان به او دسترسي نخواهند داشت مخصوصا اگه غيب باشن!!! كه كلا يه نفر هم نميتونن هدايت كنن!!به نظزر من قرآن امام هر زمان و هدايت كننده قلب انسانهاست...و اين امر رو آيات قرآن هم تاييد ميكنه

نظر من نبود.نظر اون دوستمون بود

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونا تو هزار چهار صد عرب شدن و عرب شدن و عرب بودن یه نژاده ربطش به مذهب نمیدونم چیه.
همون بهتر که از بین بره.
شما اجازه بدید ما اخرت خودمون رو نابود کنیم.ما هم قول میدیم اجازه بدیم شما اخرت خودتونو اباد کنید.
منظورم عرب زبان بود .. خیلی هاشون عرب نشدن عرب زبان شدن و کم کم نژاد غالب عرب بودن رو هم پذیرفتن
در مورد تغییر نژاد که خیلی هم بدتر! اگر ملتی با زور و تجاوز و جایگزینی نژادی عرب بشن و بعدش هم اونو به عنوان ملیت اصیل خودشون بپذیرن به سادگی میشه نتیجه گرفت که با زور به هر چیزی میشه دست پیدا کرد ..

ما کاری به شما نداریم . شما توهینا و تعصباتتون رو از بقیه بردارین آخرتتون دربست در اختیار خودتون . در مورد دیگران هم راجع به زندگی صحبت کردم نه آخرت .. سایه ی سنگین تفکراتتون رو از زندگی دیگران بردارید جور آخرت رو خودشون میکشن
.
خیلی خوبه که پستتونو ویرایش کردید بهرحال اونموقع وقت نداشتم جوابتونو بدم اما انگار خودتون با مقایسه ی تعداد پست ها متوجه شدین مخاطب اصلیتون کی باید میبود ...!
برداشت شما برم اهمیتی نداره.به هر حال من حق دارم آزادانه در مورد هر چی فکر کنم.
ای وای بر من......تورو خدا یبار دیگه منو مخاطب قرار بدید.
حتما به استهزا گرفتن اعتقادات دیگران از مصادیق انسانیته.

من از تمسخر تفکرات شما دفاع نکردم هیچ چیزی در این مورد در پست من نبود .. پس اگه لازمه حرف بی ربطتونو برام توضیح بدین!
.

انسانیت هم از نام کاربری شما میباره .. و همینطور از بخش حذف شده ی پستتون ..
به هر حال کاش هماهنگ با شعارتون توهین رو از ادبیات و رفتارتون حذف میکردین

ANTI HAKHA

عضو جدید
منظورم عرب زبان بود .. خیلی هاشون عرب نشدن عرب زبان شدن و کم کم نژاد غالب عرب بودن رو هم پذیرفتن
در مورد تغییر نژاد که خیلی هم بدتر! اگر ملتی با زور و تجاوز و جایگزینی نژادی عرب بشن و بعدش هم اونو به عنوان ملیت اصیل خودشون بپذیرن به سادگی میشه نتیجه گرفت که با زور به هر چیزی میشه دست پیدا کرد ..

ما کاری به شما نداریم . شما توهینا و تعصباتتون رو از بقیه بردارین آخرتتون دربست در اختیار خودتون . در مورد دیگران هم راجع به زندگی صحبت کردم نه آخرت .. سایه ی سنگین تفکراتتون رو از زندگی دیگران بردارید جور آخرت رو خودشون میکشن
.
خیلی خوبه که پستتونو ویرایش کردید بهرحال اونموقع وقت نداشتم جوابتونو بدم اما انگار خودتون با مقایسه ی تعداد پست ها متوجه شدین مخاطب اصلیتون کی باید میبود ...!

من از تمسخر تفکرات شما دفاع نکردم هیچ چیزی در این مورد در پست من نبود .. پس اگه لازمه حرف بی ربطتونو برام توضیح بدین!
.

انسانیت هم از نام کاربری شما میباره .. و همینطور از بخش حذف شده ی پستتون ..
به هر حال کاش هماهنگ با شعارتون توهین رو از ادبیات و رفتارتون حذف میکردین
اولش عذر خواهی میکنم بابت اون جمله :gol::gol::gol:امیدوارم ببخشید.شما کلا دست به تحریکتون خوبه.
عذر میخوام من تو کدوم پست این تاپیک توهین کردم به دوستان؟این دوستمون یه شبهه ای مطرح کردن ما هم داریم جواب میدیم.تاپیک رو هم که من نزدم درسته؟
این شما یعنی کیا؟کدوم تعصبات ما داره شمارو اذیت میکنه؟والا ما به چیزی تعصب نداریم.
بالاخره شما به این تاپیک اومدید و نه پاسخ به تاپیک دادید نه ازش دفاع کردید.
در مورد نام کاربریم(تعجب کردم میگید به دور از انسانیته) هم میتونیم تو پیجمون صحبت کنیم اگه خواستید.بهر حال خوبه نظرات همو بدونیم.

M P 3

اخراجی موقت
درآیات قرآن اومده که ولی و سرپرست انسانها...خدا و پیامبر و امامان و نائبانشون هستند...

روایات زیادی هست که امام زمان (عج)2 جور جانشین دارند...ا- نائب خاص(نواب اربعه)4 جانشنی امامشونو میدیدن و دستوراتو مستقیم از آقا به مردم میرسوندن..در زمان غیبت صغری

2- نواب عام..راویان حدیث....از امام پرسیدند که راویان حدیث کیا هستند،فرمودند که فقها....

سوال:اگر تو یه زمان 50 تا فقیه باشه،آیا همه جانشین امام زمان هستند؟

جواب : بله،طبق روایت،راویان حدیث جانشین امام هستند..

بیشتر توضیح بدم...هر فقیه وظیفه داره که در منطقه خودش نیاز های مردم رو رفع کنه،و نائب امام زمانش باشه...باید وطیفه اشو به طور کامل انجام بده..

سوال،وظیفه من و شما در مقابل فقیه چیه؟

جواب،فقط یه لغت....اطاعت...چون نماینده امامه زمانه و سرپرست ما هستند و راه روشن سعادتمونن

سوال:وظیفه ولی چیه؟

جواب،اعمال ولایت و انتقال تفسیر صحیح احکام دینی..

سوال،اگر الان من به 10 تا فقیه دسترسی داشته باشم،از کجا بفهمم پیش کی برم؟

جواب:عقلانی.....وقتی من به 10 تا متخصص پوست واسه بیماریم دسترسی داشته باشم،پیش کی میرم؟بهترین...دین هم فرقی نداره یکیه

سوال،ولی فقیه کیه؟

جواب،فقهای هرزمان میشینن و یکیشونو به عنوان ولی فقیه انتخاب میکنن...کلی شرایط داره...

ایشون میشن ولی امر مسلمین و جانشین امام زمان،پس این شبهه ها کلا رد میشه،چون من و شما نمیتونیم ایشون رو انتخاب کنیم....

دوستان ادامه ندین،در خانه اگر کس است.....یک حرف بس است.

خیلی عجیبه برام که این حرفارو باور میکنین!!!!!
هیچ کدوم ازین احادیث اعتباری ندارن!!!!
هیچ جای قرآن هم در باره ی امام زمان چیزی نگفته!!!
والا نمیدونم چی بهتون بگم!

M P 3

اخراجی موقت
با این بحثایی که راه انداختین میخواین نظرات خودتونو به همدیگه تحمیل کنین....
بابا بس کنین دیگه ...خودتونم میدونین که دارین اشتباه میکنین اما زور و جبر واستون شده منطق....
آخه آدم عاقل از کسی که پشت پردست و هیچ دسترسی بهش نیست چطور تبعیت میکنه؟؟؟؟
شایدم ولی فقیه نائب آقا باشه و شبا در خفا به دیدارشون میرن...

شما خودت شاهد دیدار این دو معصوم بوده اید!!!؟؟
نمیدونم چرا الکی حرف میزنین!!!!!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی عجیبه برام که این حرفارو باور میکنین!!!!!
هیچ کدوم ازین احادیث اعتباری ندارن!!!!
هیچ جای قرآن هم در باره ی امام زمان چیزی نگفته!!!
والا نمیدونم چی بهتون بگم!
سلام و خسته نباشید.
من در جریان روند این تاپیک نیستم و همینطوری بازش کردم و پست شما رو که جزو اخرین پستها بود خوندم.
میشه به سوال من جواب بدید؟
طبق ایه زیر ملادک دقیقا به کی نازل میشن؟
تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ
در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب!!!! خدارو شكر كه به ما اجازه نفس كشيدن رو در مملكت خودمون ميديد!!! من فقط حالت مباحثه دارم و دوستان شيعه زيادي هم دارم ...از باب امر به معروف حد اقل از ديدگاه خودم اين بحث هارو جلو ميكشم..پاكستان كشوريه كه 98% مردم اون سني مذهب هستن و اما 2% جمعيت شيعه آ» با راي مردم روي كار هستند...در مورد سنيها مغلطه نكنيد...در واقع اهل سنت خودشون رو شيعه علي (ع) ميدونن..در واقع اموري وجود دارد كه به نام دين و مذهب با عقل و خرد مردم بازي ميشود و آزاد انديشي حق هر انسانه...هر وقت من به كسي بي احترامي كردم حق دارين گله بكنيد..
بنده خداالآن میفهمم وقتی میگم توهم دشمنی داری بیراه نگفتم.من نه باشماونه هیچ سنی مذهب دیگه ای دشمنی
ندارم ونخواهم داشت.
برادرمن ،من فرض روبراین میگیرم واقعاسوال برات پیش اومده وسوال داری .خب من به منبع کاری ندارم چون منابع مارو
قبول نداری.ولی به نظرت درغیبت کبری که زمانش نامعلومه میشه اسم جانشین آورد؟مثلااگرامام زمان اسم 300جانشین
میاوردندبااحتساب سن این جانشینان میشدزمان غیبت روتخمین زد.خواهش میکنم این موردوازنظرعقلی تحلیل کن وجواب بده.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
درموردآزاداندیشی که جناب کالافرمودند:
سوال برام پیش اومد.چراحضرت زهرا(س)بعدازرحلت پیامبر(ص)ازابوبکروعمرناراحت بودند.خواستیدمنبع
ازخودتون میذارم.مگرغیرازاین بودکه رسول الله فرمودندفاطمه پاره تن من است هرکس اورابیازاردمراآزرده است.
جناب عمروابوبکرچه کرده بودندکه فاطمه (س)ازآنهانارحت بودند؟این ابهام منورفع کنیدجناب کالا.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
کالاجون کجایی پس؟ابهام من همچنان باقیه!رفتی دنبال منبع بگردی؟کلاباهات حال نکردم دیرجواب میدی
اینجوری فایده ای نداره