چرا ازدواج کنیم؟!

mosafere danesh

عضو جدید

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگه جنس مخالف باعث آرامش هم بلده بشه که بریم ازدواج کنیم؟؟!! :surprised::eek:

بعدا که ازدواج کردی حتما بیا بگو به آرامش رسیدی یا نه؟؟!!:que:

نخير منظورم اين بود كه از وضعيت فعلي الان دربيام...
مطمئنا با كسي ازدواج ميكنم و جوري ازدواج ميكنم كه ارامشمو بدست بيارم

حامدیا

اخراجی موقت
برای آقایون اصلا شکی نیست 100% آرامشه.

ولی واسه ی خانمها:
اینکه مدام ذهنت درگیر این باشه که از چشم آقا نیوفتی و خدای نکرده شلوار آقا 2تا نشود!
کلا آینده تو ببوسی بذاری کنار و مدام درحال مراقبت و تقیه باشی که نکنه کلمه ای بگی و به خواهرها و مادرشوهر گرامی یا احیانا جاری محترم بربخوره!
به نظر شما این آرامشه؟!
:razz:

به نظر من این سخت گرفتنه ..آقایون هم باید به گونه ای رفتار کنن که از چشم خانومشون نیفتن .... کی گفته باید آیندتون و ببوسین بذارین کنار ...من خیلی خانوما رو میشناسم که کنار شوهرشون به چه درجات بالایی هم رسیدن و این جز اینکه اون مرد تکیه گاه خوبی بودن برای این خانوم چیزی نیست البته پشتکار خود خانوم هم هست ...متاسفانه باید بگم شما خیلی سختش کردین

mosafere danesh

عضو جدید
به نظر من این سخت گرفتنه ..آقایون هم باید به گونه ای رفتار کنن که از چشم خانومشون نیفتن .... کی گفته باید آیندتون و ببوسین بذارین کنار ...من خیلی خانوما رو میشناسم که کنار شوهرشون به چه درجات بالایی هم رسیدن و این جز اینکه اون مرد تکیه گاه خوبی بودن برای این خانوم چیزی نیست البته پشتکار خود خانوم هم هست ...متاسفانه باید بگم شما خیلی سختش کردین

حرفای عجیب و تازه...:surprised::surprised::surprised:

ARC2000

عضو جدید
برای آقایون اصلا شکی نیست 100% آرامشه.

ولی واسه ی خانمها:
اینکه مدام ذهنت درگیر این باشه که از چشم آقا نیوفتی و خدای نکرده شلوار آقا 2تا نشود!
کلا آینده تو ببوسی بذاری کنار و مدام درحال مراقبت و تقیه باشی که نکنه کلمه ای بگی و به خواهرها و مادرشوهر گرامی یا احیانا جاری محترم بربخوره!
به نظر شما این آرامشه؟!
:razz:

( خانومي اگه به خودت ايمان داشته باشي..همه بهت ايمان ميارن مخصوصا شوهر آيندت..ديگه نبايد نگران اين باشي كه يه وقت دوستم نداشته باشه!!
وقتي خودت از ته دل دوست داشته باشي.. همه دوستت خواهند داشت.. هيچ وقت نبايد به همسرت بگي: منو دوست داري؟!!
پاسخ اين سوال ميتونه آره يا نه باشه.. پس ناخودآگاه به همسرت ميگي: راستي ميتوني دوستمم نداشته باشي!!!!
هميشه طوري بايد برخورد كرد كه همسرت از تو پر باشه.. پر از عشق..پر از دانايي تو...
،طرز فكرت باعث ميشه اين مسایل برات پيش بياد! با آموزش ديدن در مورد ازدواج اين ترس و نگراني از دلت پاك كن..)

Life13

عضو جدید
ازدواج بسیار خوب بود اون قدیما!!!

ولی امروز چی؟؟؟

ازدواج ؟:w15:

خندم گرفت از این کلمه بی معنی شده امروز

وای به حال

.
.
.
فردا

حامدیا

اخراجی موقت
حرفای عجیب و تازه...:surprised::surprised::surprised:

حرفای من عجیب وتازه بود .باور کن من نمیدونم شما چجور طرز فکری دارین ....ولی احساس من بر این هستش که این جور طرز فکر شما بعد ها مشکل ساز خواهد شد ..حداقل همین بدبینی به ازدواج وقتی همچین موقعیتی برات پیش اومد در زندگی زناشویی بلافاصله میگی ها من میگفم ازدواج فلان بود ازدواج فلان بود به نوعی کوچکترین مسعله برات مشکل ساز میشه و از زندگیت به هیچ عنوان لذت نخواهی برد چون دنبال چاره جویی نمیری دنبال این میری که حرفای قبلا خودت و ثابت کنی .........چقد خوبه بعضی موقع ها به زندگیمون به چشم دیگه نگاه کنیم .....چرا نباید بیشتر چیزا رو قشنگ دید ...دیدتون و قشنگ کنید تا از زندگیتون لذت ببرید ...ممنونم و بدرود دوست محترم

Nazi_Elite

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایهیییییم
من یه چی بگم؟:smile:
اگه ازدواج هیییچ فایده ای نداشت سنت پیامبر نمی شد
این دید ما آدما نسبت به ازدواجه که مشکلات بعدیرو به وجود میاره
حالا شرایتش پیش نیومد یا پیش اومد در هردوحالت باید ما برای خودمون یه طرحی از زندگی شخصی داشته باشیم
قرارم نیست همه خوشبخت بشن ، چرا خوشبخت نمیشن؟ شاید چون چششونو دوختن به خوشبختی دیگرون و نیمه ی خالی لیوان زندگی خودشونو میبینن.
باتشکر از تایپکی که زدی:gol:

mosafere danesh

عضو جدید
حرفای من عجیب وتازه بود .باور کن من نمیدونم شما چجور طرز فکری دارین ....ولی احساس من بر این هستش که این جور طرز فکر شما بعد ها مشکل ساز خواهد شد ..حداقل همین بدبینی به ازدواج وقتی همچین موقعیتی برات پیش اومد در زندگی زناشویی بلافاصله میگی ها من میگفم ازدواج فلان بود ازدواج فلان بود به نوعی کوچکترین مسعله برات مشکل ساز میشه و از زندگیت به هیچ عنوان لذت نخواهی برد چون دنبال چاره جویی نمیری دنبال این میری که حرفای قبلا خودت و ثابت کنی .........چقد خوبه بعضی موقع ها به زندگیمون به چشم دیگه نگاه کنیم .....چرا نباید بیشتر چیزا رو قشنگ دید ...دیدتون و قشنگ کنید تا از زندگیتون لذت ببرید ...ممنونم و بدرود دوست محترم

دیدم قبلنا اینطوری نبود(بچه که بودم) :razz:
ولی تازه چشمامو روی زندگی باز کردم... ;)

mosafere danesh

عضو جدید
ایهیییییم
من یه چی بگم؟:smile:
اگه ازدواج هیییچ فایده ای نداشت سنت پیامبر نمی شد
این دید ما آدما نسبت به ازدواجه که مشکلات بعدیرو به وجود میاره
حالا شرایتش پیش نیومد یا پیش اومد در هردوحالت باید ما برای خودمون یه طرحی از زندگی شخصی داشته باشیم
قرارم نیست همه خوشبخت بشن ، چرا خوشبخت نمیشن؟ شاید چون چششونو دوختن به خوشبختی دیگرون و نیمه ی خالی لیوان زندگی خودشونو میبینن.
باتشکر از تایپکی که زدی:gol:

شاید...

hamidarchitec

عضو جدید
من سه روزه از نامزدم که سه سال دیوانه وار باهاش بودم جدا شدم دارم دیوونه میشم

نمیخوام باهام همدردی کنید

نمیخواه خاطراتتونو بگید

فقط بدونید که زندگی خیلی مزخرفه همین و بس

mosafere danesh

عضو جدید
من سه روزه از نامزدم که سه سال دیوانه وار باهاش بودم جدا شدم دارم دیوونه میشم

نمیخوام باهام همدردی کنید

نمیخواه خاطراتتونو بگید

فقط بدونید که زندگی خیلی مزخرفه همین و بس

همدردی نمیکنم ولی درکت میکنم
این اتفاق واسه منم افتاده صفحه6 رو ببین
میدونم هیچی آرومت نمیکنه ولی اگه دوست داشتی درباره اش حرف بزن
به فراموش کردنش و پذیرفتن و کنار اومدنت با این مسئله کمک میکنه.

masoud612

عضو جدید
دوستی های قبل از ازدواج خصوصا دوران دانشگاه نه شناخت میاره نه میتونه ازدواج موفقی باشه ، فقط باعث وابستگی میشه و عقل آدم که بهترین وسیله تشخیصه از کار میفته، ولی دلیل هم نمیشه ازدواج چیزه بیخودی باشه و همه خیانکار باشن چون شما شکست خوردین، لطفا برا دیگران نسخه نپیچید، وقتی یه نفر تصمیم گرفت که ازدواج کنه و همه شرایط لازم رو داشت و عقلشو بکار گرفت و حرف خانوادش براش مهم شد ،کافیه توکل کنه خدا کمکش میکنه

mosafere danesh

عضو جدید
دوستی های قبل از ازدواج خصوصا دوران دانشگاه نه شناخت میاره نه میتونه ازدواج موفقی باشه ، فقط باعث وابستگی میشه و عقل آدم که بهترین وسیله تشخیصه از کار میفته، ولی دلیل هم نمیشه ازدواج چیزه بیخودی باشه و همه خیانکار باشن چون شما شکست خوردین، لطفا برا دیگران نسخه نپیچید، وقتی یه نفر تصمیم گرفت که ازدواج کنه و همه شرایط لازم رو داشت و عقلشو بکار گرفت و حرف خانوادش براش مهم شد ،کافیه توکل کنه خدا کمکش میکنه

ممنون حاج آقا که گهگاهی میاین و با سخنان گهربارتون اینجا رو مزین میکنین...
اینجا داروخونه یا مطب نیست و قرار به نسخه پیچی نیست

قراره نظرات و دلایلو بگیم;)

حامدیا

اخراجی موقت

احسنتم تبارکه الله ............محفل بحث رو مزین کریدن با سخنان گهربارتان ...بنده شخصا استفاده کرده و بسی لذت ...ممنون ..به نکته واقعا مهمی اشاره کردین جناب مسعود ........دوستی های قبل از ازدواج شناخت نمی یاره اگر هم بیاره همراهش وابستگی هم می یاره که اگر هم این شناخت خوب هم نباشه برای این که این دو وابسته شدن به هم اون نکات منفی پنهان میکنن و نادیده میگیرند ولی این نادیده گرفت نهایتش تا سال دوم ازدواجشون دوام داه و بعد وقتی بعضی احساسات فروکش کرد دیگه زندگی روی اخلاق میچرخه که حالا یکی بیارو باقالی رو بار کن

mosafere danesh

عضو جدید
احسنتم تبارکه الله ............محفل بحث رو مزین کریدن با سخنان گهربارتان ...بنده شخصا استفاده کرده و بسی لذت ...ممنون ..به نکته واقعا مهمی اشاره کردین جناب مسعود ........دوستی های قبل از ازدواج شناخت نمی یاره اگر هم بیاره همراهش وابستگی هم می یاره که اگر هم این شناخت خوب هم نباشه برای این که این دو وابسته شدن به هم اون نکات منفی پنهان میکنن و نادیده میگیرند ولی این نادیده گرفت نهایتش تا سال دوم ازدواجشون دوام داه و بعد وقتی بعضی احساسات فروکش کرد دیگه زندگی روی اخلاق میچرخه که حالا یکی بیارو باقالی رو بار کن

پس همینجوری بدون شناخت و دیمی بریم ازدواج کنیم؟؟؟؟؟؟؟:surprised::surprised::eek:

حامدیا

اخراجی موقت
پس همینجوری بدون شناخت و دیمی بریم ازدواج کنیم؟؟؟؟؟؟؟:surprised::surprised::eek:

شناخت باید از راه صحیح باشه با صحبت کردن نه در قالب دوست دختر چون اگر در همچین قالبی باشه آدم به بیراهه میره حالا شاید بیان بگن باید جنبه داشته باشین من دیگه همجورشو دیدم و تجربه هم کردم پس من دیگه دیدم جلو من ادعای جنبه نکنید ......فقط با اطلاع خانواده باید باشه اگه نباشه آدم در خفا هزاران کار میکنه و فقط هم وابسته میشین و بدتر در بشتر اوقات ......با اطلاع خانواده و رابطه هم هدفمند باشه