عاشق پیشه
عضو جدید
ما هم که ساده ایم زود باور کردیماگه نداشتم عنوان تاپیکو میزدم: چگونه ازدواج کنیم یا چگونه بله بگوییم!![]()
حالا ازدواج نکن مگه کسی مجبورت کرده
انقدر بمون تا بترشی

ما هم که ساده ایم زود باور کردیماگه نداشتم عنوان تاپیکو میزدم: چگونه ازدواج کنیم یا چگونه بله بگوییم!![]()
ما هم که ساده ایم زود باور کردیم
حالا ازدواج نکن مگه کسی مجبورت کرده
انقدر بمون تا بترشی![]()
مگه جنس مخالف باعث آرامش هم بلده بشه که بریم ازدواج کنیم؟؟!!
بعدا که ازدواج کردی حتما بیا بگو به آرامش رسیدی یا نه؟؟!!![]()
برای آقایون اصلا شکی نیست 100% آرامشه.
ولی واسه ی خانمها:
اینکه مدام ذهنت درگیر این باشه که از چشم آقا نیوفتی و خدای نکرده شلوار آقا 2تا نشود!
کلا آینده تو ببوسی بذاری کنار و مدام درحال مراقبت و تقیه باشی که نکنه کلمه ای بگی و به خواهرها و مادرشوهر گرامی یا احیانا جاری محترم بربخوره!
به نظر شما این آرامشه؟!
![]()
نخير منظورم اين بود كه از وضعيت فعلي الان دربيام...
مطمئنا با كسي ازدواج ميكنم و جوري ازدواج ميكنم كه ارامشمو بدست بيارم
به نظر من این سخت گرفتنه ..آقایون هم باید به گونه ای رفتار کنن که از چشم خانومشون نیفتن .... کی گفته باید آیندتون و ببوسین بذارین کنار ...من خیلی خانوما رو میشناسم که کنار شوهرشون به چه درجات بالایی هم رسیدن و این جز اینکه اون مرد تکیه گاه خوبی بودن برای این خانوم چیزی نیست البته پشتکار خود خانوم هم هست ...متاسفانه باید بگم شما خیلی سختش کردین
برای آقایون اصلا شکی نیست 100% آرامشه.
ولی واسه ی خانمها:
اینکه مدام ذهنت درگیر این باشه که از چشم آقا نیوفتی و خدای نکرده شلوار آقا 2تا نشود!
کلا آینده تو ببوسی بذاری کنار و مدام درحال مراقبت و تقیه باشی که نکنه کلمه ای بگی و به خواهرها و مادرشوهر گرامی یا احیانا جاری محترم بربخوره!
به نظر شما این آرامشه؟!
![]()
ازدواج بسیار خوب بود اون قدیما!!!
ولی امروز چی؟؟؟
ازدواج ؟
خندم گرفت از این کلمه بی معنی شده امروز
وای به حال
.
.
.
فردا
حرفای عجیب و تازه...![]()
حرفای من عجیب وتازه بود .باور کن من نمیدونم شما چجور طرز فکری دارین ....ولی احساس من بر این هستش که این جور طرز فکر شما بعد ها مشکل ساز خواهد شد ..حداقل همین بدبینی به ازدواج وقتی همچین موقعیتی برات پیش اومد در زندگی زناشویی بلافاصله میگی ها من میگفم ازدواج فلان بود ازدواج فلان بود به نوعی کوچکترین مسعله برات مشکل ساز میشه و از زندگیت به هیچ عنوان لذت نخواهی برد چون دنبال چاره جویی نمیری دنبال این میری که حرفای قبلا خودت و ثابت کنی .........چقد خوبه بعضی موقع ها به زندگیمون به چشم دیگه نگاه کنیم .....چرا نباید بیشتر چیزا رو قشنگ دید ...دیدتون و قشنگ کنید تا از زندگیتون لذت ببرید ...ممنونم و بدرود دوست محترم
ایهیییییم
من یه چی بگم؟
اگه ازدواج هیییچ فایده ای نداشت سنت پیامبر نمی شد
این دید ما آدما نسبت به ازدواجه که مشکلات بعدیرو به وجود میاره
حالا شرایتش پیش نیومد یا پیش اومد در هردوحالت باید ما برای خودمون یه طرحی از زندگی شخصی داشته باشیم
قرارم نیست همه خوشبخت بشن ، چرا خوشبخت نمیشن؟ شاید چون چششونو دوختن به خوشبختی دیگرون و نیمه ی خالی لیوان زندگی خودشونو میبینن.
باتشکر از تایپکی که زدی![]()
من سه روزه از نامزدم که سه سال دیوانه وار باهاش بودم جدا شدم دارم دیوونه میشم
نمیخوام باهام همدردی کنید
نمیخواه خاطراتتونو بگید
فقط بدونید که زندگی خیلی مزخرفه همین و بس
ترشیدگی ایرادی نداره
دوستی های قبل از ازدواج خصوصا دوران دانشگاه نه شناخت میاره نه میتونه ازدواج موفقی باشه ، فقط باعث وابستگی میشه و عقل آدم که بهترین وسیله تشخیصه از کار میفته، ولی دلیل هم نمیشه ازدواج چیزه بیخودی باشه و همه خیانکار باشن چون شما شکست خوردین، لطفا برا دیگران نسخه نپیچید، وقتی یه نفر تصمیم گرفت که ازدواج کنه و همه شرایط لازم رو داشت و عقلشو بکار گرفت و حرف خانوادش براش مهم شد ،کافیه توکل کنه خدا کمکش میکنه
کسی حرفی نظری نداره؟؟؟
دوستی های قبل از ازدواج خصوصا دوران دانشگاه نه شناخت میاره نه میتونه ازدواج موفقی باشه ، فقط باعث وابستگی میشه و عقل آدم که بهترین وسیله تشخیصه از کار میفته، ولی دلیل هم نمیشه ازدواج چیزه بیخودی باشه و همه خیانکار باشن چون شما شکست خوردین، لطفا برا دیگران نسخه نپیچید، وقتی یه نفر تصمیم گرفت که ازدواج کنه و همه شرایط لازم رو داشت و عقلشو بکار گرفت و حرف خانوادش براش مهم شد ،کافیه توکل کنه خدا کمکش میکنه
احسنتم تبارکه الله ............محفل بحث رو مزین کریدن با سخنان گهربارتان ...بنده شخصا استفاده کرده و بسی لذت ...ممنون ..به نکته واقعا مهمی اشاره کردین جناب مسعود ........دوستی های قبل از ازدواج شناخت نمی یاره اگر هم بیاره همراهش وابستگی هم می یاره که اگر هم این شناخت خوب هم نباشه برای این که این دو وابسته شدن به هم اون نکات منفی پنهان میکنن و نادیده میگیرند ولی این نادیده گرفت نهایتش تا سال دوم ازدواجشون دوام داه و بعد وقتی بعضی احساسات فروکش کرد دیگه زندگی روی اخلاق میچرخه که حالا یکی بیارو باقالی رو بار کن
نیگا میکنه پس به نظرت بدرد چی میخوره ...
پس همینجوری بدون شناخت و دیمی بریم ازدواج کنیم؟؟؟؟؟؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ازدواج موفقتر با 3 سوال | تالار مشاوره | 5 | |
![]() |
شکسته شدن حریمها با ازدواج موقت | تالار مشاوره | 14 | |
![]() |
با چنین شخصی ازدواج نکنید! | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |
جایگاه قسمت در ازدواج | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |
پیش از ازدواج حتما بخوانید.... | تالار مشاوره | 0 |