akhoondzadeh
اخراجی موقت
چند سالته
ولی واقعا مغرور نیستم تو خونه کار کردن رو هم افتخار میدونم و کمک به همسر رو هم همینطور
من 19 سالمه !! امیدوارم حرفه تو درست باشه بازم ببخشید !!!
چند سالته
ولی واقعا مغرور نیستم تو خونه کار کردن رو هم افتخار میدونم و کمک به همسر رو هم همینطور
چند سالته
درک کردن یعنی زز بودن؟با محبت رفتار کردن دلیل بر درک کردن نیست دوست عزیز زمانی میتونی همسرتو درک کنی که اون احساس ارامش کنه !!! فقط با محبت نمیشه !!!
دقیقا.کمک کردا حتی اندازه یه لیوان شستن.کلی معنا و مفهوم داره.مهم ایناست
من 19 سالمه !! امیدوارم حرفه تو درست باشه بازم ببخشید !!!
دقیقا.کمک کردا حتی اندازه یه لیوان شستن.کلی معنا و مفهوم داره.مهم ایناست
خب وقتی خودتون اینا رو قبول دارین چرا برعکسشو میگی
این آتیلای بدبخت برعکسش رو نمیگهخب وقتی خودتون اینا رو قبول دارین چرا برعکسشو میگی
معناش چیه؟
بزرگ تر بشی بری سر کار جدی نظرت فرق میکنهدوست عزیز نمیدونم درست میگم یا نه ولی این نظره منه ولی نظره دوستان کمی متفاوته منم به نظرشون احترام می ذارم !!!
محبتو میرسونه علاقه رو میرسونه همینا رو نمیدونی دیگه.این یعنی اهمیت دادن.خدایش کمک کردن اینقدر سخته؟خانومه خونه خسته کوفته از سرکار میاد به کارایه خونه ام میرسه.انصاف ه؟!
نره سرکار ؟محبتو میرسونه علاقه رو میرسونه همینا رو نمیدونی دیگه.این یعنی اهمیت دادن.خدایش کمک کردن اینقدر سخته؟خانومه خونه خسته کوفته از سرکار میاد به کارایه خونه ام میرسه.انصاف ه؟!
این آتیلای بدبخت برعکسش رو نمیگه
چون احساس شماها به منطقتون چیره میشه ، چیزی که هست رو نمیبینید
فقط اون چیزی که دلتون میخواد رو میبینید .
این آتیلای بدبخت برعکسش رو نمیگه
چون احساس شماها به منطقتون چیره میشه ، چیزی که هست رو نمیبینید
فقط اون چیزی که دلتون میخواد رو میبینید .
کدوم خواسته؟تو خونه ام همینطوره.اون چیزی که میخوایو نبینی دلخوری پیش میاد .این خواسته ها چیزه زیادیه
بزرگ تر بشی بری سر کار جدی نظرت فرق میکنه
ما یه استادی داشتیم ازین استادای امروزی و فوق العاده باسوادو باشعور...نصف بچه های دانشگاه عاشق فهم و شعور و حرفای منطقیه اون بودن...من یه دختر فوق العاده فمنیست بودم که فک میکردم مردا خیلی پر رو شدن اما حرفایی ازین استادم شنیدم که در مورد خیلی چیزا قانع شدم...درسته که زندگی شراکته زن و مرد باید کنار هم باشن اما دلیل نمیشه که نوع انجام کاراشونم یکی باشه...زن ظرافته و مرد قدرت ولی هر دویه اینا باید 30 درصد از خصلته طرف مقابل رو هم داشته باشن ینی زن 70 درصد ظرافت باشه و سی درصد قدرت و مرد 70 درصد قدرتو سی درصد ظرافت...هرکی باید وظیفه خودشو انجام بده وظیفه ای که از نظر وجودی براش ساخته و افریده شده ولی تا 20 -30 درصد میتونن تو وظایفه همدیگه شریک بشن
ساختار وجودیه زنا و مردا با هم فرق داره زن ذاتا مادره و برای کارای ظریف افریده شده ...این دلیل بر ضعیف بودنش نیست...
در ضمن نصف دخترا فک میکنن(خود منم یه زمانی جزشون بودم) فمنیزم داره ازشون حمایت میکنه در صورتی که بر عکس فمنیزم داره زن واستثمار میکنه
کی گفته ما احساس مسئولیت نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟احساس مسئولیت یه چیز دیگست
بیشتر زنها این رو ندارن و میخوان مرد کاراشونو انجام بده
انتظار کمک داشتن بیجاست
کمک کردن مرد نشان شخصیت بالای مرده
.الان همه زنا باید مستقل باشن جامه ایجاب میکنه.ثانیا وقتی درامد شوهر کافی نیست چیکار کنه مجبوره.هیجا ننوشتن خانوم باید بیرون کار کنه
هر کی خربزه میخوره پا لرزشم میشینه
چون زنا میخوان مستقل باشن کتکش رو مرد میخوره
دادا من از 16 سالگی کار میکنم !!!
هموناییکه میگن همه مردها اشتباهاتشونو نمیپذیرنکی گفته ما احساس مسئولیت نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
این استادتونو معرفی کن من برم دستشو ببوسم
البته اگه مرده
حرف حساب هم همینهما یه استادی داشتیم ازین استادای امروزی و فوق العاده باسوادو باشعور...نصف بچه های دانشگاه عاشق فهم و شعور و حرفای منطقیه اون بودن...من یه دختر فوق العاده فمنیست بودم که فک میکردم مردا خیلی پر رو شدن اما حرفایی ازین استادم شنیدم که در مورد خیلی چیزا قانع شدم...درسته که زندگی شراکته زن و مرد باید کنار هم باشن اما دلیل نمیشه که نوع انجام کاراشونم یکی باشه...زن ظرافته و مرد قدرت ولی هر دویه اینا باید 30 درصد از خصلته طرف مقابل رو هم داشته باشن ینی زن 70 درصد ظرافت باشه و سی درصد قدرت و مرد 70 درصد قدرتو سی درصد ظرافت...هرکی باید وظیفه خودشو انجام بده وظیفه ای که از نظر وجودی براش ساخته و افریده شده ولی تا 20 -30 درصد میتونن تو وظایفه همدیگه شریک بشن
ساختار وجودیه زنا و مردا با هم فرق داره زن ذاتا مادره و برای کارای ظریف افریده شده ...این دلیل بر ضعیف بودنش نیست...
در ضمن نصف دخترا فک میکنن(خود منم یه زمانی جزشون بودم) فمنیزم داره ازشون حمایت میکنه در صورتی که بر عکس فمنیزم داره زن واستثمار میکنه
مامانم سرطان داره !!! بابام قندیه !! داداش کوچیکم پشت کنکوره کلی کلاسه خصوصی میره خودت بهتر میدونی کلاس خصوصی چه قد گرونه گفتی قسط بانک 1 میلیارد وام گرفتیم داریم عینه سگ کار میکنیم که پوله وامو بدیم بازم بگم !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هزینه خونواده گردنته ؟
بچه کوچیک منتظرته ؟
اجاره خونت تاخیر داره ؟
قسط بانکت عقب افتاده؟
.الان همه زنا باید مستقل باشن جامه ایجاب میکنه.ثانیا وقتی درامد شوهر کافی نیست چیکار کنه مجبوره.
اره مرده...ارمنیم هست...ینی مسیحیه...افکار عربای مسلمونو نداره...منطقش ادمو قانع میکنه...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آقايان مسئول نظام؛ من مجردم نه مجرم! | گفتگوی آزاد | 19 | |
![]() |
ورود آقايان ممنوع!. . . طنز | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
جملات مشهور در مورد آقايان | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
جملات افراد مشهور در مورد آقايان | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
جملات مشهور در مورد آقايان ... !!! ( 2 ) | گفتگوی آزاد | 7 |