چرا آدمها اینقدر تنها هستند؟؟

pakzad

عضو جدید
کاملا قبول دارم که ما انرژیمون باید از جایی تامین بشه .اما من یکی دیگه منتظر مهر و محبت دیگری نمیمونم .با اینکه از خیلیا بی مهری و بی وفایی دیدم دیگه واسم مهم نیست.من عاشق عاشق بودن هستم واسم مهم نیست که اونا چجورین مهم اینه که من دوست دارم محبت کنم و سعی میکنم همیشه این کار رو انجام بدم .انرژیم خود به خود تامین میشه .

من هم هميشه عشق ميورزم
چون اين بيشترين كاريه كه بلدم و يا بهتر بگم ..جور ديگه اي نميتونم باشم.اما حالا احساس ميكنم يه خورده خستم.
دلم يه خواب عميق ميخواد
گاهي هوس ميكنم تغيير شخصيت بدم.امتحان ميكنم اما بيشترين كسي كه اسيب ميبينه خودم هستم.انگار بد بودن سخت تر از خوب بودنه

chista233

عضو جدید
تنهام چون میترسم به کسی عادت کنم و اون بره اون موقع دیونه میشم :w06:
سلام
شاید یه علتشم اینه که به این تنهایی عادت کردیم همیشه تغییر وضعیت سخته. و یه چیز دردناکتر برای اوناییه که برای تنهایی شون به هر دلیلی و با هر عنوانی نوعی تقدس قائلند اونا هیچ وقت از تنهایی شون رهایی ندارند.
یه جایی خوندم که سرنوشت ما همون چیزی که تو ذهن ما می گذره حتی چیزایی که ناخواسته بهشون فکر می کنیم برای همینه که چیزایی که بیشتر ازشون می ترسیم و بدمون میاد بیشتر سراغمون میاند.
وقتی همش به تنهایی فکر می کنیم ............

pakzad

عضو جدید
سلام
شاید یه علتشم اینه که به این تنهایی عادت کردیم همیشه تغییر وضعیت سخته. و یه چیز دردناکتر برای اوناییه که برای تنهایی شون به هر دلیلی و با هر عنوانی نوعی تقدس قائلند اونا هیچ وقت از تنهایی شون رهایی ندارند.
یه جایی خوندم که سرنوشت ما همون چیزی که تو ذهن ما می گذره حتی چیزایی که ناخواسته بهشون فکر می کنیم برای همینه که چیزایی که بیشتر ازشون می ترسیم و بدمون میاد بیشتر سراغمون میاند.
وقتی همش به تنهایی فکر می کنیم ............
اينكه تفكرات زندگي ما رو ميسازند , درست..اما وقتي كه آدم ندونه دقيقا چي ميخواد چه طور ميتونه به آرزوهاش فكر كنه؟؟
در مورد تنهايي من واقعا نفهميدم كه چي به نفعمه؟؟؟

امیر Amir

کاربر حرفه ای

مسخره ترین برای من فکر به این هست که کسی میتونه تنهایی ادم رو پر بکنه و من بهش عادت میکنم و با رفتن اون من دیوانه میشم...

رفت که رفت به درک که رفت...

ادم خودشو واسه نبود ادم های مهم در زندگیش داغون میکنه...

پدر ..مادر...خواهر...خانواده نه هر بی سر و پایی

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مطمعن باش هر کسی اجازه نمیده یه بی سروپا وارد زندگیش شه
مطمعن باش

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه جوجو جان همشون اولش با سرو پا هستن ! بعدش یهو بی سر و پا میشن!:biggrin:

در ضمن جوجویی مطمئن با همزه است نه با عین:gol:

آخرین ویرایش:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونم گلرخ جان
ولی کی حالشو داره

ولی باز آدم خودش میدونه بی سرو پا و با سروپا رو تشخیص بده

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
I dont know who to trust, no surprise
everyone feel so far away from me
ای عرش کبریایی چیه پس تو سرت؟
کی با ما راه میای جون مادرت؟!!

گلابتون

مدیر بازنشسته
تنهايي فقط برازنده خداونداست .... :smile:
من چون دور از خانواده ام خودم زندگي ميكنم ... اصولا در تنهايي زندگيم سپري ميشه ... اما هيچوقت به اين تنهايي اجازه نفوذ به كنج دلم رو نميدم .... نميزام منو با خودش يكي كنه .... نميزارم با من طرح رفاقت بريزه .... نميزارم دلم رو اسير خودش كنه .... آخه بعضي وقتها خيلي وسوسه گر ميشه ... اما اگه اسيرش بشي نابودت ميكنه.... از دنيا و آدمهاش دورت ميكنه.... دلت رو به زنجير ميكشه و نميزاره كسي صداي شكستن روحت رو بشنوه .... خرد ميشي ... داغون ميشي ... اما خودت نميفهمي .... از اين نابودي گاهي اوقات لذت هم ميبري ... اما نميدوني داره چه بلايي سرت مياره .... پس شما هم بهش اجازه ورود به خلوتگاه دلتون رو بهش ندين ..... اونجا جاي عشقه جاي امن بودن جاي ستايشه جاي نيايشه ....:smile:

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اینکه بخوایم بگیم تنها میمونیم چون از تنها شدن میترسیم حرف درستی نیست.
تنها بودن ... عادت کردن به کسی... رفتن .... تنها شدن... اینا اصلا با هم ارتباطی نداره.

اگه کسی واقعا تنها باشه با عادت کردن به کسی از تنهای در نمیاد.فقط یه موقع هایی شاید یادش بره که تنهاست.

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نه
ببین این همیشه هم صادق نیست........گاهی ما انقدر خودخواهیم که چون نمی تونیم از اعتقاداتمون دست بکشیم و یه کم مراعات کنیم تنها می شیم....
گاهی هم به خاطر بعضی احساسات تنهایی رو ترجیح می دیم.......و به قول شما تو خاطرات زندگی می کنیم(که من عاشق اون لحظاتم....)
ولی به هر حال چه بخوایم چه نخوایم ما تنها به این دنیا پا گذاشتیم و اگه آسون نگیریم تنها هم می مونیم.............
به امضام هم توجه کن................

هر کسی نمیتونه حرفتو درک کنه. یه جورایی راست میگی ترس از تنها شدن همیشه میتونه باعث تنهایی باشه. اینکه بعضیا بگن این احمقانست تنها به این دلیله که ممکنه به بقیه فقط به چشم ابزار نگاه کنن که ممکنه فقط توی یه مدت کوتاه باهاشون باشه...
آسمان جان اینکه ما نتونیم از اعتقاداتمون دست بکشیم به خاطر خود خواهیمون نیست.
تنهام چون دوست ندارم منتظر محبت کسی باشم.
تنهام چون دوست ندارم شاهد دوباره تنها شدن باشم.
تنهام چون نمیتونم به کسی اعتماد کنم دیگه.
تنهام چون حالم از با هم بودنایی که واقعی نیست به هم میخوره...
تنهام چون ارامش توی تنهاییه.
و توی بودن با همون خاطراتی که میتونه دوباره واقعی بشه.
تنهام چون عاشق تنهایی هستم.
البته باید دید هر کسی تنهایی رو چی معنا میکنه

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه ما در وجود خودمون احساس تنهایی میکنیم چون هیچ کس نیست که با مطلوب واقعی ما یکی باشه واسه همینم همیشه دوست عوض میکنیم یا دوست جدید پیدا میکنیم چون دنبال کسی میگردیم که تنهاییمون رو از بین ببره

درسته .اما شماها قبول ندارین که هیچ کسی وجود نداره که تنهایی ما رو به طور کامل پر کنه؟ چون هیچ کس مثه خود ما نمیتونه تنهاییمون رو درک کنه و هیچ کسی هم جز خود ما نمیتونه اون رو پر کنه .

تا زمانی که ما برای حل مشکلات درونیمون دنبال راه حلی خارج از خودمون باشیم نتیجه ی جزیاس و ناامیدی نمیگیریم .

golab

عضو جدید
میدونین چرا ما تنهاییم ؟چون یاد نگرفتیم گذشت داشته باشیم.چون بلد نیستسم ببخشیم و از خطای دوستمون بگذریم.میگیم ادمی جایز الخطاست ولی انتظار داریم دوستمان در رابه با ما اشتباه نکنه.
آه از این دل اه از این جام امید عاقبت بشکست کس رازش نخواند
چنگ شد در دست هر بیگانه ای ای دریغا کس به اوازش نخواند