چراا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب این دیگه مشکل خودشونه که بعد میگن شوهر گیر نمیآد ، اگه توقعاشون رو بیارن پایین شوهر هست . و خیلی زود تر عروس میشن :smile: وگرنه باید بشینن بر دل باباشون :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: و چشم به در بدوزن تا شاید یه خاستگار دیگه بیاد :D:D:D:D

عزیزم کی میگه شوهر نیست اتفاقا خیلی هم زیاده فقط مشکل اینجاست که جنس مرغوبش نیست.یذره دره پیت تشریف دارن اقایون.:w25::w15:البته دور ازجون آقایون جمع.

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بگید هر کدوم چه مشکلی داشتن ؟ ( واسه خودتون اومده دیگه ، آره )

یکیشون میگه چادری میشی؟
یکیشون میگه میای شهرستان زندگی کنی؟
یکیشون یذره بد تیپ تشریف داره؟
یکیشون خدای ادعا
یکیشون........................
وای خدا شما مردا چه موجوداتی هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ashkan_y

عضو جدید
عزیزم کی میگه شوهر نیست اتفاقا خیلی هم زیاده فقط مشکل اینجاست که جنس مرغوبش نیست.یذره دره پیت تشریف دارن اقایون.:w25::w15:البته دور ازجون آقایون جمع.
واقعا که !!!!!!!!!!!!!!!!
اینو از من داشته باش آخرش یکی مثل خودت باهات ازدواج می کنه ، یعنی قسمت و تقدیر اینجوری هست تو فامیل .و آشنا و .... نگا کن تا به حرفم برسی پس خودتو درس کن تا شوهر مناسب خودت گیرت بیاد . البته جسارت نشه این حرفو از یه بزرگی شنیدم و فک کردم به شمام بگم بد نباشه . اگه اهل دوستی های الکی ، خوش گذرونی ها و ... هستی 100% لنگه خودت گیرت میاد ببین میتونی با یکی مثل خودت دقیقا مثل خودت یه عمر زندگی کنی .....

ashkan_y

عضو جدید
یکیشون میگه چادری میشی؟
یکیشون خدای ادعا
قبول دارم اگه اینجوریه ازدواج نکردن بهتره !!!!!!!!!
من اگه خودم به شخصه خاستگاری کسی برم همون جوری که هستو قبول می کنم نه اینکه چادری بشه ، بیاد یه شهر دیگه یا ...
یه مسئله دیگه هم هست هیچ وقت با این فکر که میتونی طرفتو تغییر بدی باهاش وارد زندگی نشو .شاید 1 سال 2 سال تغیر کنه مطمئن باش دوباره بر میگرده به زندگی سابقش

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکیشون میگه چادری میشی؟
یکیشون خدای ادعا
چادر که هیچ یکی به خواهرم گفت روبند بزن:d

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو از من داشته باش آخرش یکی مثل خودت باهات ازدواج می کنه ، یعنی قسمت و تقدیر اینجوری هست تو فامیل .و آشنا و .... نگا کن تا به حرفم برسی پس خودتو درس کن تا شوهر مناسب خودت گیرت بیاد . البته جسارت نشه این حرفو از یه بزرگی شنیدم و فک کردم به شمام بگم بد نباشه . اگه اهل دوستی های الکی ، خوش گذرونی ها و ... هستی 100% لنگه خودت گیرت میاد ببین میتونی با یکی مثل خودت دقیقا مثل خودت یه عمر زندگی کنی .....
به نظره من خدا خودش درو تخته رو جور میکنه.

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربون همگیه شماها دوستان!!!
ببخشیدااااااااااااا!
ولی یه تاپیک زده شد بعد پشتش فک کنم یه 5 تایی تاپیک در اعتراض به اون زده شد...
خب چرا اینا رو در نظر نمیگیرید؟؟؟
اینجا گفت و گوی آزاده ، خب هرکی دوست نداره وارد تاپیک ها نشه...
من نمیدونم اینهمه بچه ها تاپیک تبریک تولد و مشاوره گرفتن واسه جواب دادن به خواستگارو ..... میزنن چرا این تاپیکای عروسی اینهمه رو بچه ها تاثیر گذاشته هر روز هم یه تاپیک اعتراض آمیز میبینم...
بابا بیخیال شید...

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشیدااااااااااااا!
من نمیدونم اینهمه بچه ها تاپیک تبریک تولد و مشاوره گرفتن واسه جواب دادن به خواستگارو ..... میزنن چرا این تاپیکای عروسی اینهمه رو بچه ها تاثیر گذاشته هر روز هم یه تاپیک اعتراض آمیز میبینم...
بابا بیخیال شید...
چشم مهسا جون

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشیدااااااااااااا!
بابا بیخیال شید...

نشان كمبود جنبه.....
وحسودي بعضي از عوامل فتنست:D

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست من ،کجای نوشته من اومده بود که من اهل دوستی های الکی هستم؟؟؟؟
همیشه سعی کن انصاف داشته باشی.اگه من میگم نامرغوبن چون با چشمای خودم دیدم،آخه پسری که روز خاستگاری میاد میگه من شاگرد اول دانشگاه امیر کبیرم شما چطور!من چی باید جواب بدم؟
پسری که میاد میگه جامعه گرگه تو نباید بری سر کار من چی جواب بدم؟
پسری که میگه خونمونو نزدیک مامان من بگیریم!
این حرفا یعنی چی؟ شما بگو!!!!!!!!!!!!!!!!

تسنیم_ط

عضو جدید
سلام
منم یه زمانی دوست داشتم عروس شم
ولی خواستگار خوب نداشتم
یکی هم که به ظاهر خوب بود دروغگو از آب در اومد
بعدش دیگه قید ازدواجو زدم
نشستم ور دل مامانمو بابام
اینطوری بهتره

ashkan_y

عضو جدید
به نظر من کسی که تمام عمرشو لات بازی درآورده لایقه یه دختره پاک یا یه پسره پاک نیست
منظورم دیگه به این شدتم نیست .
حتی یه دوست دختر یا دوست پسر داشتن هم به نظر من جزءش هست .
مثلا خود شما اگه1دونه دوست پسر دارید مطمئن باشید یه شوهر گیرت میاد که 1 دونه دوست دختر داره .
این جوری قبول دارید ؟ خودتون رو این قدر صاف و صادق میدونید ؟ البته نیازی به گفتن به من نیست . خودت و خدات باید بدونید .

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ولی خواستگار خوب نداشتم
اینطوری بهتره
خوب کردی نسیم جون

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم دیگه به این شدتم نیست .
حتی یه دوست دختر یا دوست پسر داشتن هم به نظر من جزءش هست .
مثلا خود شما اگه1دونه دوست پسر دارید مطمئن باشید یه شوهر گیرت میاد که 1 دونه دوست دختر داره .
این جوری قبول دارید ؟ خودتون رو این قدر صاف و صادق میدونید ؟ البته نیازی به گفتن به من نیست . خودت و خدات باید بدونید .
منم نمیگم این قدر دقیق اما تقریبا مثله هم باید باشن

ashkan_y

عضو جدید
دوست من ،کجای نوشته من اومده بود که من اهل دوستی های الکی هستم؟؟؟؟
همیشه سعی کن انصاف داشته باشی.اگه من میگم نامرغوبن چون با چشمای خودم دیدم،آخه پسری که روز خاستگاری میاد میگه من شاگرد اول دانشگاه امیر کبیرم شما چطور!من چی باید جواب بدم؟
پسری که میاد میگه جامعه گرگه تو نباید بری سر کار من چی جواب بدم؟
پسری که میگه خونمونو نزدیک مامان من بگیریم!
این حرفا یعنی چی؟ شما بگو!!!!!!!!!!!!!!!!
این همه شور زدن نداره 1 کلام میگی نه .
کسی که اینجوری بیاد جلو وای به حال بعدش .
در مورد اون رتبه اوله تحقیق کردی که دروغ میگه ؟
من نگفتم شما اهل دوستی هستی ! من کلی صحبت کردم . یعنی مثل خودت گیرد میاد . با خودت فکر کن ببین حاضری یه پسر با خصوصیات خودت و اینکه تا حالا تو تموم عمر مثل خودت زندگی کرده باشه گیرد بیاد . نیاز به جواب نیست . شب وقتی خواستی بخوابی به این موضوع فکر کن

ashkan_y

عضو جدید
سلام
ولی خواستگار خوب نداشتم
اینطوری بهتره
نه دوست عزیز بسپارش دست خدا .
شاید یه روزی یه جایی که اصلا انتظارشو نداری عشقتو پیدا کردی ولی نگو قید ازدواجو زدم . واسه خودت یه سری مشخصه در مورد مرد ایده آلت در نظر بگیر ( البته نه با زیاده روی و توقع زیاد ) و هر جایی فقط و فقط به دنبال همون مشخصات بگرد مطمئن باش اونم دنبالت میگرده و همزمان به هم میرسید

بالا